上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  500.0k

終於都返黎啦,期待

當然係陌生又刺激嘅感覺

引用:
原帖由 雯_雯 於 2019-2-11 09:16 AM 發表 查看引用來源
鉛華盡洗?

呢條路根本唔會返到轉!缺口只有越拉越大,我地沉迷嘅性愛關係只會越踩越深!

同第一任老公開始,佢係我呢張白紙上畫上花痕;而Eric就為我填上不同色彩。

咁!係我身邊擦身而過嘅人,佢地填補緊啲咩...... ...
填滿你的身體同人生,期待繼續聽你的故事

引用:
原帖由 雯_雯 於 2019-2-11 09:16 AM 發表 查看引用來源
鉛華盡洗?

呢條路根本唔會返到轉!缺口只有越拉越大,我地沉迷嘅性愛關係只會越踩越深!

同第一任老公開始,佢係我呢張白紙上畫上花痕;而Eric就為我填上不同色彩。

咁!係我身邊擦身而過嘅人,佢地填補緊啲咩...... ...
思想及文筆都好似改變了

seems like you have started to enjoy sex completely!
looking forward to seeing your new experience!!!

引用:
原帖由 jodas2007 於 2019-2-11 11:15 PM 發表 查看引用來源

思想及文筆都好似改變了
認同,一定經歷過好多事。

莫非玩到連雯雯自己都開始接受唔到

Eric係半年前開始改用其他apps,識左更多網友,佢會畢時分享我地性愛相片。睇返佢地對話,「淫」、「蕩」、「任上」、「男人槍袋」、「 好玩得」、「 身材好」、「大波」、「想我做佢女朋友」 通通都係一班男人對我嘅評價。

仲有係,佢地會分享大家老婆、女朋友嘅相,有啲睇到,有啲唔得。似會自動delete嘅相,我睇唔返,但一定係Eric同我拍嘅!至於佢地對話,主要都係對方做主動,因為想問Eric攞相睇,之後就大都係佢地幻想點搞我嘅對答,相信大家都幾熟悉佢嘅反應。

網上嘅男人,可能係隔著個mon,所以好主動,佢地唔介意除褲影j相,對住我啲相起晒反應,就連射精都影!男人始終都係衰係靚女人手上。

到我開始用Eric手機玩,起初佢地都唔知,我亦陪佢地一齊討論我嘅身材,或者幫佢諗點樣搞我自己,到我玩自拍,佢地先知道同佢地吹水嘅竟然就係我。

慢慢連我亦開始玩上癮,只要唔放自己頭樣,或者要我錄自己音,玩得放心都會繼續同佢地玩。Eric見我ok就繼續幫我係網上識人,而我就晚晚瞓係床到撩慶每一個男人,試過最荒唐嘅時候,我同時間同七個八個男人分別私聊,個個爭著黎j我,我就換唔同衫裙,一路傾一路除比佢地睇 ,個種興奮係做愛都比唔上......

Eric 鍾意一班人去旅行 ,當佢公司冇咁忙, project做完之後 ,佢就會請佢啲同事 ,或者夾雜佢啲朋友, 到處周圍飛。

又因為唔可以擺低公司 ,乜嘢都唔理,所以我哋習慣去三至四日嘅旅行。台灣、日本、泰國, 總之避開啲公眾假期,或者一啲長假期,有心情去玩就出發。 每次都會六個、七個 ,幾pair情侶到處去。

阿迪 ,係eric 係gym房識嘅朋友, 當我哋一對對 入曬房 ,就只有佢自己一個。 每晚臨返酒店前, 我哋都會去酒吧 ,飲下酒 。

就有一晚 ,半醉半醒嘅時候, 我感覺到有人摸我。 但係酒店房黑到乜嘢都睇唔到, 我就繼續瞓覺 ,無理eric。 但係eric 冇停手 ,而且我感覺到 佢用下面插緊我 。我叫eric細力啲! 我又問eric佢 做咩咁想要 ?但係佢一直...都冇答我!淨係一路係我身上un!

插到我開始有感覺,開始有啲麻痺!我就聽到佢開始加速, 但係佢嘅呼吸聲,根本唔係eric。

醉到醒人事咁,邊能力反抗丫! 到佢喺我身上面發洩完 ,成個人攤喺我心口 。我先試探問,阿迪呀?

我未問過清楚,佢就起身離開我。 但又好快又有另一個人騎上嚟 !我地一有身體接觸,佢已經好熟練咁插落黎!插咗我幾下 ,就成個抱起我!

究竟你係邊個? 一個傻豬嘅問題, 就知道我當時嘅狀態。

既然黑到望唔到,問極亦冇人答我 !我唯有用我方法! 我伸出雙手去摸佢五官,摸佢耳珠同的水 ,再掃一掃佢個鼻 ,我就知道佢先係 Eric!

心中有一個問題 ,就係點解你唔同我講聲!但係我冇即時出口問, 因為佢地令我覺得好舒服!我將問題變成叫聲,盡情係兩個人面前大聲叫唉!

接落嚟 ,我哋三個人大戰咗好好耐,男人最鍾意嘅前後夾擊亦要我一試, 阿迪更加係我個口度射咗, 總之大家都好滿足 。

大家好似冇乜點瞓過,又開始下一日嘅旅程 。為免其他朋友發現,阿迪就偷偷鼠返自己房,然後先再會合。

可能大家會問 ,嗰日之後大家唔尷尬咩 ?我好快咁樣答大家 ,起身一齊食早餐,我係有嘅!但係一大班人一齊玩,好快就平衡晒! 如是者,四日三夜泰國之行, 我哋三個就混戰咗三晚......

引用:
原帖由 雯_雯 於 2019-2-12 17:27 發表 查看引用來源
Eric 鍾意一班人去旅行 ,當佢公司冇咁忙, project做完之後 ,佢就會請佢啲同事 ,或者夾雜佢啲朋友, 到處周圍飛。

又因為唔可以擺低公司 ,乜嘢都唔理,所以我哋習慣去三至四日嘅旅行。台灣、日本、泰國, 總之避開啲公眾假期,或者一啲長假期,有心情去玩就出發。 每次都會六個、七個 ,幾pair情侶到處去。

阿迪 ,係eric 係gym房識嘅朋友, 當我哋一對對 入曬房 ,就只有 ...
終於來返人了。三人玩係一個入前一個入後嗎?
有冇比阿迪中出呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆