上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  500.0k

同班男人吹水講咸嘢都會得到另一種快感
咁會唔會有高潮

引用:
原帖由 雯_雯 於 2019-2-12 05:27 PM 發表 查看引用來源
Eric 鍾意一班人去旅行 ,當佢公司冇咁忙, project做完之後 ,佢就會請佢啲同事 ,或者夾雜佢啲朋友, 到處周圍飛。

又因為唔可以擺低公司 ,乜嘢都唔理,所以我哋習慣去三至四日嘅旅行。台灣、日本、泰國, 總之避開啲公眾假期,或者一啲長假期,有心情去玩就出發。 每次都會六個、七個 ,幾pair情侶到處去。

阿迪 ,係eric 係gym房識嘅朋友, 當我哋一對對 入曬房 ,就只有 ...
你的經歴好似另一區的一個師姐, 可能我都有俾過J相你睇, 同你吹過水, 為左你打好多次飛機, 射左好多俾你

Eric 和前夫有什麼不同

引用:
原帖由 bat0919 於 2019-2-12 08:16 PM 發表 查看引用來源
同班男人吹水講咸嘢都會得到另一種快感
咁會唔會有高潮
都係要捽自己,不過好快就高潮
而且好想有男人填滿自己下面

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2019-2-12 11:51 PM 發表 查看引用來源
Eric 和前夫有什麼不同
一個前夫同一個現任

我知eric鍾意睇住我同其他男人搞嘢, 我一路都唔明白 。佢每次牽強嘅答覆 ,令我都唔想再問 !!預期我都會繼續同佢生活 ,佢呢一種嘅癖好 ,如果只係接受,不如試下點樣去享受!

到過咗唔夠兩個月,eric又話要去旅行 。嗰次話快閃過台灣, 我嘅意思係佢一問我 ,就話要哦晚飛過去玩, 簽證都未做, 返屋企攞本passport就跟左eric出去機場。

到左機場,除左見到阿迪,仲另外2男1女,奇怪係佢地唔似同eric係好熟,因為感覺佢地好表面。

其實eric知唔知你喺度出文?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2019-2-13 07:22 AM 發表 查看引用來源
我知eric鍾意睇住我同其他男人搞嘢, 我一路都唔明白 。佢每次牽強嘅答覆 ,令我都唔想再問 !!預期我都會繼續同佢生活 ,佢呢一種嘅癖好 ,如果只係接受,不如試下點樣去享受!

到過咗唔夠兩個月,eric又話要去旅行 。嗰次話快閃過台灣, 我嘅意思係佢一問我 ,就話要哦晚飛過去玩, 簽證都未做, 返屋企攞本passport就跟左eric出去機場。

到左機場,除左見到阿迪,仲另外2男 ...
今次一定改玩群 P 啦!

Eric不斷尋尋覓覓 只要一搵到志同道合 就會安排地點開P 就係你講嗰啲快閃旅行團 有得吃喝玩樂 仲可以玩多p
其實你都好想知道 點解 Eric會有呢種癖好
似乎現階段你都仲可以滿足到Eric 你自己都好享受

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-2-13 09:58 AM 發表 查看引用來源
其實eric知唔知你喺度出文?
Eric應該唔知,起碼我無提及

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆