上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  499.5k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-21 04:26 PM 發表 查看引用來源

你估今晚有咩做?
我估你今晚會好忙 ... 接應不暇

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-22 12:54 AM 發表 查看引用來源

我估你今晚會好忙 ... 接應不暇
會有幾忙? 要招呼一個人

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-22 10:33 AM 發表 查看引用來源

有兩個呀

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-22 11:53 AM 發表 查看引用來源

有兩個呀
點解又有兩個呢?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-22 10:33 AM 發表 查看引用來源

Eric 一定好需索

開緊車,我哋有啲尷尬,唔知道講乜嘢好。喺呢個時候,老公問我,係咪真係出咗去?又直接問我哋做過啲乜嘢 ?我反問老公係咪介意?老公答我,享受enjoy !老公追問,問我哋有冇攪過 ?

我嘅回覆係,佢比你溫柔!然後我部手機對住啲花然後影咗張相,再覆咗佢,佢比你浪漫喎!

最後,我覆佢畀啲時間我!我返嚟再同你講。放低手機 eric就問我,我哋會唔會再見面?我哋可唔可以保持呢個關係 。我將隻手放返喺eric大肶上面,想問個清楚,你想保持乜嘢關係?

唔明點解覆唔到短消息,唔好意思各位,I can only read your message,but I cannot reply all of you

返緊工都忍唔住回帖...

嘩! 你最後果句充滿 sex appeal!

嚴格上你地仲可以繼續 cyber sex, 得閒食下飯, 錫下抱下, 但你最後條問題...

其實本來想話呢篇色文離題, 出軌係背叛伴侶行為, 但你係被老公推動所以唔算出軌, 不過發展到呢度, 相信你已經完全由自己出發, 真係出軌了

呢個"故事"好有味道!

P.S. 你個 account 可能係新手所以回唔到 PM, 努力發多啲文升了久便回到了

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-22 12:22 PM 發表 查看引用來源
開緊車,我哋有啲尷尬,唔知道講乜嘢好。喺呢個時候,老公問我,係咪真係出咗去?又直接問我哋做過啲乜嘢 ?我反問老公係咪介意?老公答我,享受enjoy !老公追問,問我哋有冇攪過 ?

我嘅回覆係,佢比你溫柔!然後我部 ...
女人放隻手上大肶 .. 可以算係綠燈

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-22 06:36 PM 發表 查看引用來源

女人放隻手上大肶 .. 可以算係綠燈
比你估下Eric會點講?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆