上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  499.5k

其實你老公心底都有一絲想你同eric 做,只係自己可能沒跨越個心理關口要你幫手

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-23 07:12 PM 發表 查看引用來源
我一直以為佢得過講,直到佢用我手機幫手影左一輯相,我知佢唔係講笑。

因為佢叫我send比eric,佢亦不停慫恿我同eric講d有味道架野,亦唔比我同eric講我老公婆架野,叫我淨係傾,send相同做......
有冇問點解唔畀講兩公婆嘅野? 如果老公目的只係想你引男人,照計人妻呢個賣點仲大市場啦?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-21 09:06 PM 發表 查看引用來源
同eric第一次見面,我揀著長裙,就係因為我想畀佢一個好嘅印象,吸引佢但唔係一個隨便嘅女仔。

覆返eric,佢話想揸車嚟接我,我推咗!因為我唔想畀佢知道我住邊一度。我問佢去邊度食,佢就話喺西貢book咗枱,我約咗 ...

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-12-24 08:45 AM 發表 查看引用來源

有冇問點解唔畀講兩公婆嘅野? 如果老公目的只係想你引男人,照計人妻呢個賣點仲大市場啦?
有,老公話如果我想同eric拍拖,就唔好比佢覺得同老公感情上有任何牽掛。另外老公知我要同人有感情先會同佢行前一步,比佢親近我,我都明白老公出發點。eric問我地架野,我會答,但係都輕輕略過。 eric完全係一個理想情人,有味道架男人。

引用:
原帖由 cywhkd 於 2016-12-24 05:00 AM 發表 查看引用來源
其實你老公心底都有一絲想你同eric 做,只係自己可能沒跨越個心理關口要你幫手
佢同我都係

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-24 09:57 AM 發表 查看引用來源

有,老公話如果我想同eric拍拖,就唔好比佢覺得同老公感情上有任何牽掛。另外老公知我要同人有感情先會同佢行前一步,比佢親近我,我都明白老公出發點。eric問我地架野,我會答,但係都輕輕略過。 eric完全係一個 ...
咁相信 Eric 都唔係問長問短之人

不過你點同佢形容你地的夫妻關係?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-12-24 10:36 AM 發表 查看引用來源

咁相信 Eric 都唔係問長問短之人

不過你點同佢形容你地的夫妻關係?
一個字

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-24 11:13 AM 發表 查看引用來源

一個字
一個「悶」字? 真係幾簡潔喎!

可否形容下 Eric 點完美法,等小弟偷下師

Eric 問我,可唔可以晏啲返屋企?我問做乜嘢?佢話帶我去另一個地方,架車駛過科大,本身落將軍澳,但係eric 架車繼續向前駛,駛多大約十分鐘,過咗清水灣沙灘無耐,架車就停咗喇!

我直接問eric 你唔係想喺呢度嗎?我唔係小女孩,點會唔知道eric想點。eric開咗音樂,解咗條安全帶,就成個人壓落嚟。

eric好性急,已經錫我個嘴角,錫完一邊又另一邊,然後又開始咬我個嘴唇, 佢真係好識得錫,搞到我已經好想。

跟住eric越錫越低,錫我我耳仔再落我條頸,我完全唔識反抗,仲比佢挑起我,真係好想同佢......

無耐eric隻手入我件衫,輕輕摸著我條腰,見我冇反應,就拉起咗我件衫,然後就開始錫我個胸。呢刻,我開始有罪惡感,我知道我叫停,eric係會停,但係我真係好想,況且老公都話批准我。

Eric用單手去我背脊,我知佢想解我個bra扣,因為佢壓住我,佢一隻手解極都解唔到,係呢個時候,我估唔到我自己竟然會自己除bra扣.....

我個人都好鍾意呢d 心路歷程分享,多謝雯雯

你出軌後有無對老公有咩變化?感情玩起上黎驚自己都控制唔到....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆