上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  500.5k

如果呢個係一個故事,咁就真係好正,如果呢個係一件真實嘅事情,咁你老公就可能係搞錯咗佢自己要D乜嘢啦!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-30 03:48 PM 發表 查看引用來源

你意思係叫我去選?
做果陣你會當老公係 Eric 嗎?

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-31 02:23 AM 發表 查看引用來源

做果陣你會當老公係 Eric 嗎?

男人都會諗住第條女

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-31 10:12 AM 發表 查看引用來源
男人都會諗住第條女
我老公唔係!

果晚 Eric 應該都好難忘吧?

終於見到你真人,可以錫可以攬

點知突然被告知已經有老公,心情應該跌落谷底吧?

殊不知竟可以一親芳澤,仲可以享受你的服侍...

佢果晚有冇 whatsapp 你講感受? 一覺醒來睇法有冇改變?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-31 10:27 AM 發表 查看引用來源

我老公唔係!
佢係 exception 好明顯

首先,祝討論區各位男男女女愛情得意,性愛無窮!

我同eric關係架轉列點,就係我地見面的一晚,我返到屋企老公架反應同隨後架行動。

老公知道我地未去到男方插入女方身體呢一步,老公佢就充當eric。

“叫我! 叫我! ”老公一直咁講

我都唔係好明,之後老公就直接要我叫佢eric。我終於明白,老公因為eric對我做過架野而興奮,老公幻想eric點對我就行動做左出黎。

我有D 猶豫,第一,老公會想我叫住另一個男人,仲同佢做愛?老公之後會唔會嬲呢?

第二,我自己架想法,其實我有幾想同eric真做呢?

你哋覺得呢 ?

係我老公薰陶咗半年,做愛嘅時候,偶然都要我去諗,鼓勵我出軌。叫我試下同其他男人上床,一路做一路同佢幻想。 一個唔識嘅街外人,或者係我哋都相識嘅好朋友,或者係身邊嘅男同事。似乎腦裏面已經做好準備,接受 老公以外 一段刺激,期望嘅性愛!

身體已經有反應,腦裏面亦呈現 eric嘅樣子。皮膚畀我嘅感覺,係eric熱燙燙嘅手,陰道肌肉被刺激而達到嘅興奮,係感覺陌生!

為咗令老公同自己更加投入,我叫老公坐低,我同老公講喺架車度好迫,就等我坐上你嗰度啦!我合埋雙眼 享受eric對我嘅愛撫!我亦用力扭動我條腰,迎合eric 同我進出身體嘅動作。 eric冇戴套,我感覺下面好濕,分唔清究竟係eric定係我自己嘅分泌物。直至eric重複又大聲叫我,雯雯......我樂意接受eric送畀我嘅體溫,讓我嘅子宮 比eric嘅愛液充分嘅填滿!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-1 02:25 PM 發表 查看引用來源
首先,祝討論區各位男男女女愛情得意,性愛無窮!

我同eric關係架轉列點,就係我地見面的一晚,我返到屋企老公架反應同隨後架行動。

老公知道我地未去到男方插入女方身體呢一步,老公佢就充當eric。

“叫我! ...
車震係刺激 ... 但其實麻麻地

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-1-1 04:09 PM 發表 查看引用來源

車震係刺激 ... 但其實麻麻地
你試過? 同女朋友?
個次好刺激,可能感覺係偷,同對手eric反應唔同

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆