上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  499.1k

熱烈期待更新中。

請問一下
件事已經過去左?

現在進行式中?
妳老公仲有無問妳架?

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-14 11:52 AM 發表 查看引用來源
熱烈期待更新中。

請問一下
件事已經過去左?

現在進行式中
妳老公仲有無問妳架?
成件事幾時發生? 不如話完了未,好嗎!我只能夠講泥足深陷......

過程中老公一直偷睇,佢心情由平淡到興奮。再由開心之後不安。

坐係同檯架男人,雖然表面細心,但係我相信感情開始左一漸,我會比佢閃死。而且同老公有點相似,我無趣再識一個同老公性格行為相似架男人一齊。

另一張檯架男仔,完全係我後生時夢中情人,短髮sporty look,如果未同老公結婚,佢又主動識我,我一定送自己上門,每日生活只有做愛,做愛同...做愛。可惜,年紀唔大但亦唔細,雖然上團有咁上下,但都要著住件衫遮下肚腩。著左戰衣就扮青春少女,除左衫就怕人地當我中女C9。

所以我個決定,大家亦清楚明白。即使當晚個後生男仔追出黎話送我返屋企,我亦堅決同佢講,我唔會係你杯茶,你只係想我請你返屋企飲咖啡!

轉頭我就繼續同Eric wechat

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-14 06:23 PM 發表 查看引用來源
坐係同檯架男人,雖然表面細心,但係我相信感情開始左一漸,我會比佢閃死。而且同老公有點相似,我無趣再識一個同老公性格行為相似架男人一齊。

另一張檯架男仔,完全係我後生時夢中情人,短髮sporty look,如果未 ...
的確搵情人就緊係搵個同屋企個完全唔同既人, 優點欠缺點都一樣既 有咩好玩?

難得著靚靚妳唔順便同呀eric 見個面?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-14 06:23 PM 發表 查看引用來源

另一張檯架男仔,完全係我後生時夢中情人,短髮sporty look,如果未 ...
同我 wechat 都得

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-14 06:38 PM 發表 查看引用來源

的確搵情人就緊係搵個同屋企個完全唔同既人, 優點欠缺點都一樣既 有咩好玩?

難得著靚靚妳唔順便同呀eric 見個面?
我比左暗示佢啦!由我話去wedding banquet, 一直報告行蹤到放張selfie,佢都無提過接我或者叫我出去見面,最重要係我都未確認佢對我點? 不過當晚係發生左D野

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-14 10:07 PM 發表 查看引用來源

我比左暗示佢啦!由我話去wedding banquet, 一直報告行蹤到放張selfie,佢都無提過接我或者叫我出去見面,最重要係我都未確認佢對我點? 不過當晚係發生左D野
甘唔醒水? 你可以理解為佢都純品既 XDD

甘發生左咩事呢終於?

離開咗晚宴嘅場地,我即刻攞起電話打開wechat ,睇下eric喺唔喺度 ,我影咗一張企喺車站嘅相 ,畀個暗示訊息佢,“你究竟會唔會過嚟接我呢 ?”可惜唔知道佢係唔係落咗線,定係咪未有準備! 等咗一陣都未有回覆。好奇怪! 今晚我冇打電話比我老公,亦冇問佢做緊乜嘢?亦冇叫佢過嚟接我?今晚我係單身,我想攞番被愛嘅感覺,同埋畀男人追嘅心情,結果我自己一個返屋企。

當架車開咗五分鐘,我先收到Eric嘅短訊,原來佢同佢爹哋媽咪食緊飯冇時候睇我嘅信息,覆我嘅第一句,就係“我好掛住你!” 雖然簡單嘅五個字,但係確實我好耐都冇聽過,結咗婚咁多年,我同老公嘅感情確實已經變淡,唔通婚姻真係愛情嘅墳墓!老公叫我去識男仔,係時間過咗,愛情就會變為感情?佢想有新刺激,定佢亦想有另一個女人?

Eric短訊嘅一句說話,確實打動咗我, 之後Eric send左同daddy媽咪食嘢嘅相畀我睇,佢同其他係wechat識嘅朋友完全唔同,就係佢較真實,而且我真係感覺到Eric係真心去認識我, 了解我同關心我。

返到屋企,發現屋企全黑,即係代表我老公未返到嚟!我冇意圖打電話畀佢問佢幾時返屋企?問佢而家喺邊度?而係繼續嚟電話同Eric繼續喺度send message。沖完涼,我攞住電話上床 我好大膽,影咗一張腳嘅相畀佢 Erica回覆,佢冇講任何鹹濕或者核突嘢,佢每一個訊息都有不停咁讚我。突然之間,我有一種“想要”嘅感覺。之後我放低電話,熄咗燈,我就開始用隻手滿足一下自己。咁啱Eric留低咗第一句voice message ,原來佢把聲都好好聽㗎喎,我叫佢send一張大頭相畀我。望完之後,我就幻想同佢,好快我就嚟咗喇 !我當然無同Eric講,我頭先做過啲乜嘢,只係同佢講我掛住佢!

過左一陣老公就返你啦,老公開番燈,發現我瞓喺張床上面,仲話我做乜咁曳曳,淨係著住條底褲喺度等佢? 我當然亦冇同老公講頭先發生過啲乜嘢,老公熄咗燈,立即除曬衫。之後老公冇做任何嘅前奏,除低我條底褲就插入黎。平時我都要老公帶套,但係今日我真係好想要,我呢埋隻眼,我想老公就係Eric,我比平時更加主動,我用力咬我老公,都唔知係咪因為我唔同左,老公亦好似變咗另一個人。我好享受當老公係Eric嘅感覺。好快...我就第二次。呢種感覺,唔係同老公每次都俾到我嘅,原來思想嘅出軌,係咪得咁容易,而感覺係咁興奮!!!

太精彩.繼續追POST

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-15 12:35 PM 發表 查看引用來源
離開咗晚宴嘅場地,我即刻攞起電話打開wechat ,睇下eric喺唔喺度 ,我影咗一張企喺車站嘅相 ,畀個暗示訊息佢,“你究竟會唔會過嚟接我呢 ?”可惜唔知道佢係唔係落咗線,定係咪未有準備! 等咗一陣都未有回覆。好奇怪 ...
有時幻想下同唔同人造愛都會有唔同既感覺, 而且妳仲實實在在有另一個人係度追求緊妳, 感覺就當然更實在, 可以想像妳係今次既滿足後會更想同eric 有更進一步既接近, 尤其佢好似唔知點甘, 會更加引起妳作為女人希望引證自己既魅力吧!
唔知我有無估中呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆