上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  498.9k

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-15 12:59 PM 發表 查看引用來源

有時幻想下同唔同人造愛都會有唔同既感覺, 而且妳仲實實在在有另一個人係度追求緊妳, 感覺就當然更實在, 可以想像妳係今次既滿足後會更想同eric 有更進一步既接近, 尤其佢好似唔知點甘, 會更加引起妳作為女人 ...
實在先有感覺,有feeling先有滿足

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-15 01:31 PM 發表 查看引用來源

實在先有感覺,有feeling先有滿足
呢個係一定既, 老實講 其實差得幾遠丫, 不過可能係過程中一個小動作 甚至係一個輕吻 成件事已經唔同晒, 期待可以係呢個經歷入面再知道妳呢個人。

估唔到老公今次可以搞咁耐 ,之後我亦主動叫老公就就我,畀我坐上去 。老公就係呢個時候問,點呀今日有冇俾人聊呀 ?仲有個Eric有冇搵我呢? 我唔知道應唔應該畀老公睇我同eric之間嘅電話message或者同老公講今日發生嘅事 。

我都未做到決定,老公已經提議當佢係Eric ,我就因利成便,俾我盡情大嗌“ Eric 我要呀! Eric 今晚 ,我掛住你” 之後我好用力坐,我幻想用力攬住Eric,我聽到急促的呼吸聲,隨即 我下面就感覺到暖暖.....

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-15 05:21 PM 發表 查看引用來源
估唔到老公今次可以搞咁耐 ,之後我亦主動叫老公就就我,畀我坐上去 。老公就係呢個時候問,點呀今日有冇俾人聊呀 ?仲有個Eric有冇搵我呢? 我唔知道應唔應該畀老公睇我同eric之間嘅電話message或者同老公講今日發生嘅 ...
應該唔好出聲吧, 一黎保持少少神秘感, 二黎每個人都應該留少少秘密俾自己
不是嗎?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-15 05:21 PM 發表 查看引用來源
估唔到老公今次可以搞咁耐 ,之後我亦主動叫老公就就我,畀我坐上去 。老公就係呢個時候問,點呀今日有冇俾人聊呀 ?仲有個Eric有冇搵我呢? 我唔知道應唔應該畀老公睇我同eric之間嘅電話message或者同老公講今日發生嘅 ...
好正

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-15 06:34 PM 發表 查看引用來源

應該唔好出聲吧, 一黎保持少少神秘感, 二黎每個人都應該留少少秘密俾自己
不是嗎?
哈…我無出口講!你記得我講我老公心情嗎?平淡至開心,佢覺得我代入同Eric角色,同佢做愛覺得開心特別。但之後佢心情變得好差,因為佢之後偷睇我部電話,睇左我同Eric對話。

佢口講叫我繼續,但心就...我唔理,當晚我老公12點前就瞓左,但係我就係佢旁邊同Eric wechat到一點幾,因為我話等佢返到屋企先瞓,係唔係好sweet呢

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-15 10:03 PM 發表 查看引用來源

哈…我無出口講!你記得我講我老公心情嗎?平淡至開心,佢覺得我代入同Eric角色,同佢做愛覺得開心特別。但之後佢心情變得好差,因為佢之後偷睇我部電話,睇左我同Eric對話。

佢口講叫我繼續,但心就...我唔理 ...
呢的情況係特別sweet 架 一黎新開始二黎總係有份剌激感, 話晒妳精神上岩岩同eric 做完嘛。

你老公心情我都明白, 始終呢個玩火既遊戲其中一個重要點就係要佢都好愛妳 唔係既話根本唔有趣。 期待妳再俾我係度陪住妳經壢呢件事

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-15 11:47 PM 發表 查看引用來源

呢的情況係特別sweet 架 一黎新開始二黎總係有份剌激感, 話晒妳精神上岩岩同eric 做完嘛。

你老公心情我都明白, 始終呢個玩火既遊戲其中一個重要點就係要佢都好愛妳 唔係既話根本唔有趣。 期待妳再俾我係度陪 ...
老公當晚兩點幾醒左,你估下佢做乜野

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-16 07:59 AM 發表 查看引用來源

老公當晚兩點幾醒左,你估下佢做乜野
偷睇手機, 再極端的扮妳同eric 講野

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-16 08:26 AM 發表 查看引用來源

偷睇手機, 再極端的扮妳同eric 講野
答對一半,佢當然係偷睇手機。但係佢cap左圖再send返比佢自己

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆