上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  499.2k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-16 12:36 PM 發表 查看引用來源

答對一半,佢當然係偷睇手機。但係佢cap左圖再send返比佢自己
哦? 目的係咩呢? 得閒要黎回味下? 點解會俾你發現? 佢做得手腳唔乾淨呀?

撞鬼我不停refresh 妳呢個post XDDD

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-16 12:41 PM 發表 查看引用來源

哦? 目的係咩呢? 得閒要黎回味下? 點解會俾你發現? 佢做得手腳唔乾淨呀?

撞鬼我不停refresh 妳呢個post XDDD
佢有delete個wechat history,但係比我發現我部機個photo album,screen shoots cap左好多張

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-16 03:02 PM 發表 查看引用來源

佢有delete個wechat history,但係比我發現我部機個photo album,screen shoots cap左好多張
果然係手腳唔乾淨XDDD

妳老公cap 左咩? 妳影相俾eric 個的? 定係你掛住佢

甘妳發現左之後有無特別同eric 既對話再大膽左?

妳要返工架? 好似好恨甘

第二日起身,當我開電話嘅時候,就畀我發現咗我老公偷睇我同eric之間嘅message,仲cap埋圖添 !

我當然有問老公點解要咁做啦 ?老公簡單咁答我 ,作為紀念囉 !我就問有乜嘢好值得紀念呢 !我覺得佢好恐怖!好似留低我同人偷情嘅證據 。我亦同佢講如果佢再咁樣做嘅話 ,我就唔會再同eric或者其他男人發短訊 。所以話老公個心情都好忐忑佢又想我同其他男人交往 ,但係又好似冇咗我 。姑且信多佢一次 ,我盯著老公唔可以再偷睇我嘅電話。但我應承佢,定期同佢講返我同其他男人發展嘅情況。

我哋傾完之後,就起身去食早餐 ,正當我刷完牙嘅時候,老公已經幫我準備咗一條裙。老公仲同我講,你比以前性感咗好多!有冇留意身邊嘅男人經過你嘅時候都會望住你!我反問佢咁你想唔想呀?老公就答我想!

睇一睇條裙,藍色開胸扣鈕嘅條連身裙,我配好一個藍色嘅胸圍,除低見面衫,就準備帶個胸圍上去。就係呢個時候,老公拉住我攬住我,攞起條裙就示意我直接著上去,條裙咁窄身 ,中間嘅鈕爆開就會走光啦!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-16 07:33 PM 發表 查看引用來源
第二日起身,當我開電話嘅時候,就畀我發現咗我老公偷睇我同eric之間嘅message,仲cap埋圖添 !

我當然有問老公點解要咁做啦 ?老公簡單咁答我 ,作為紀念囉 !我就問有乜嘢好值得紀念呢 !我覺得佢好恐怖!好似留低我 ...
睇黎妳老公係妳勾引其他男人既情況下感覺到好興奮。

呢的正係瘦田無人爭 姦開有人爭 , 明既明既

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-16 07:37 PM 發表 查看引用來源

睇黎妳老公係妳勾引其他男人既情況下感覺到好興奮。

呢的正係瘦田無人爭 姦開有人爭 , 明既明既
我有底線,我無咁做。我唔鍾意比人覺得我暴露到似職業女性咁

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-16 08:34 PM 發表 查看引用來源

我有底線,我無咁做。我唔鍾意比人覺得我暴露到似職業女性咁
的確我感覺止妳係一位好斯文既女仕, 妳既魅力都唔係黎自呢的地方, 女人味係應該由眼神如身體語言流露出黎。
當然偶爾show 一下本錢就可以既

最後我又唔想老公唔開心,都係帶返先著佢安排我著條裙啦…

落左街佢又黎,話不如解多粒褸!救命,無咩人都算。落街周圍都識人,點見人呀!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-16 09:14 PM 發表 查看引用來源

落左街佢又黎,話不如解多粒褸!救命,無咩人都算。落街周圍都識人,點見人呀!
哈哈, 佢好執意要人羨慕佢 好大程度上佢係覺得妳好靚既, 雖然我明妳唔太舒服, 不過好抱歉我對住個mon 真係忍唔住笑出聲

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-16 09:14 PM 發表 查看引用來源

話時話星期五晚無同eric 去街既?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆