上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  499.0k

長話短說,喺接住落嚟嘅一段時間,我一方面,同eric每日都傾計,而且佢架對話亦變得直接。另一方面,老公不停推波助瀾,成日叫我同佢出去。到今年6月,即半年前我心軟真係應約出左去見佢

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-18 07:00 PM 發表 查看引用來源
長話短說,喺接住落嚟嘅一段時間,我一方面,同eric每日都傾計,而且佢架對話亦變得直接。另一方面,老公不停推波助瀾,成日叫我同佢出去。到今年6月,即半年前我心軟真係應約出左去見佢
終於都見面喇, 甘係見面前妳同eric 去到一個點樣樣既狀態呢?
同第一次約會去邊呢?

同老公傾過之後 ,喺我知情嘅情況底下,我確實見唔到老公佢再偷睇我嘅電話  。我亦遵守我嘅承諾 ,每個星期 就同老公分享下 ,我同eric發展嘅進度,當然我唔會比我地D message佢睇。

一開始 ,老公心情仲有忐忑,亦為咗呢啲事情嘈大覺 。慢慢,老公接受到瓜,就再慫恿我不如再試,睇下eric有幾想,叫我send一啲性感相 或者回覆一啲曖昧嘅說話比佢。老公唔知  eric開始已經同我開D有味話題,只係開始我當睇唔到,但係慢慢亦接受而且覆左佢。相,點會無交流過,男人好簡單,影下個胸,影條裙再加兩句就失常性。

而且大家亦享受呢段慢慢成長架關係,大家都知只差一點,就係我肯出去見佢架話,我地又點會無上床。只係老公未知我地已經發展到呢步!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 12:54 PM 發表 查看引用來源
同老公傾過之後 ,喺我知情嘅情況底下,我確實見唔到老公佢再偷睇我嘅電話  。我亦遵守我嘅承諾 ,每個星期 就同老公分享下 ,我同eric發展嘅進度,當然我唔會比我地D message佢睇。

一開始 ,老公心情仲有忐 ...
其實呢段關係可以話係最開心既時間吧 , 當妳同佢上左床 件事就變左另一件事 , 套一句相愛很難既歌詞
也許相愛很難 難就難在雙方各有各寄望怎麼辦?

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-19 01:51 PM 發表 查看引用來源

其實呢段關係可以話係最開心既時間吧 , 當妳同佢上左床 件事就變左另一件事 , 套一句相愛很難既歌詞
也許相愛很難 難就難在雙方各有各寄望怎麼辦?
你好感慨喎! 你有相似經驗

有一晚老公夜返,唔知幾時開始有呢個習慣,老公唔係屋企,夜晚我就會上床同eric 傾計。無老公喺度, 同eric講嘢就都會放D。每次架內容,離不開佢話想錫我,我會覆唔比。佢想掂我,我會覆佢自己彈開。但果晚,佢話想上摸我,我覆佢我諗緊佢摸緊我 !

大家dead air咗一分鐘,我攞起電話,影左幅相然後send咗畀佢。 佢既答覆係點解幅相黑蚊蚊嘅! 我答佢我而家幻想下同佢! 我又唔想畀佢見到 唯有熄曬燈。

eric又好直接問我不如 open room ,一開始我都唔明 ,仲諗緊係咪問緊我度門未開?或者有冇打開門 ?我仲傻更更 ,反問佢係唔係指係我bedroom, eric(慢x君,覆左你)好雀躍,問宜家得唔得May I。都係嗰句 ,如果我未結婚 ,我就會出去。 喺矛盾嘅時刻 ,我直接搞否定拒絕佢 ,但係我亦作出compensation。

我話你而家 用視頻打畀我,我會見樣,但係我會畀把聲你聽,如果螢幕較光,睇到你就睇啦。咁當然我在呢個時候較暗手機 螢幕啦!接通視頻,第一次望清楚佢個樣,呢個立體嘅eric。我亦開始主動, 因為我都想要,我問佢開始未?同埋點樣開始?

佢直接答我,我想睇你全身,所以我盡量避開鏡頭,一手攞住個電話拉近我個身,而另一隻手就護下胸,比佢睇下我上身。 而eric鏡頭 focus 喺佢下面,佢問我介唔介意,喺我面前手淫?

我冇答佢,只係繼續沉醉,幻想一段唔真實但興奮嘅性愛,我冇注意佢,只係見佢起勢咁chok,之後佢就自己攪惦

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 01:58 PM 發表 查看引用來源

你好感慨喎! 你有相似經驗
可以甘講既

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 02:00 PM 發表 查看引用來源
有一晚老公夜返,唔知幾時開始有呢個習慣,老公唔係屋企,夜晚我就會上床同eric 傾計。無老公喺度, 同eric講嘢就都會放D。每次架內容,離不開佢話想錫我,我會覆唔比。佢想掂我,我會覆佢自己彈開。但果晚,佢話想上 ...
呢一個回憶 我相信就算到最後妳同eric 會點都會係一段值得妳懷念既記憶, 純粹既精神交流開始滲入真正既性愛, 當時沉重既呼吸會令妳好濕好濕吧

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-19 02:53 PM 發表 查看引用來源

呢一個回憶 我相信就算到最後妳同eric 會點都會係一段值得妳懷念既記憶, 純粹既精神交流開始滲入真正既性愛, 當時沉重既呼吸會令妳好濕好濕吧
到你撩我啦喎!我只係想講我鍾意左Eric,唔係我唔會同佢

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 03:53 PM 發表 查看引用來源

到你撩我啦喎!我只係想講我鍾意左Eric,唔係我唔會同佢
唔好理我撩唔撩妳先, 妳當然喜歡eric 先想同佢啦, 其實呢段關係好有趣 因為一開始eric 既工作 家世 興趣, 甚至訓癿會唔會有鼻輈都唔重要, 因為佢由開始到最後都只會係男朋友既身份, 唔會有得變。
而就係因為無得變先會令妳全心投入同佢既"關係" 之中, 呢件事本身好迷人, 都好折磨人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆