上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  499.5k

有時覺得睇心路歷程會好睇過埋牙嘅文章…期待你嘅UPDATE!

引用:
原帖由 miller88 於 2016-12-19 07:00 PM 發表 查看引用來源
有時覺得睇心路歷程會好睇過埋牙�文章…期待你�UPDATE!
的確, 情色文學黎講我會覺得個份似有還無既感覺最看得人心癢癢

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-19 07:19 PM 發表 查看引用來源

的確, 情色文學黎講我會覺得個份似有還無既感覺最看得人心癢癢
係架,大家都做過都係啪啪啪…

反而對其他人嘅心態仲好奇!

我無諗過會同佢cyber sex,更加無諗過咁樣有sex比真實同老公做,更興奮。

心跳快到個心想跌出黎,手指打曬震,eric亦聽到我架抽搐聲

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 08:41 PM 發表 查看引用來源
我無諗過會同佢cyber sex,更加無諗過咁樣有sex比真實同老公做,更興奮。

心跳快到個心想跌出黎,手指打曬震,eric亦聽到我架抽搐聲
好真實既感覺 令人陪埋妳地一齊興奮

有一次,自然有第二次。果次係我主動,係𨋢到影左張波波相,約實Eric半個鐘後live chat,玩到佢揸車即刻返屋企。

果次我揀左條半身裙,我好大膽,先影左好多張腳相比佢,問佢想點對我,我亦對住cam比佢睇我masturbate,當然都係隔住panty。

佢睇左無耐,佢又自己handjob,可能企得耐我無咩感覺。就上返床睇佢,但今次我望住佢,亦一路同佢講諗緊同佢做緊愛...

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 10:17 PM 發表 查看引用來源
有一次,自然有第二次。果次係我主動,係𨋢到影左張波波相,約實Eric半個鐘後live chat,玩到佢揸車即刻返屋企。

果次我揀左條半身裙,我好大膽,先影左好多張腳相比佢,問佢想點對我,我亦對住cam比佢睇我mastur ...
正, 妳已經由純粹想滿足妳先生變成左一段屬於妳既關係, 當初eric 可能係佢同妳關係既調味, 後黎就變成左佢係妳同eric 既催化劑

以色文計, 其實呢篇文唔係好夠色...

不過十分同意情感描寫遠較明刀明槍更引人入性!

好奇 Eric 知唔知樓主已婚? 應該未知啩, 但 Eric 有冇野暪住樓主呢? 例如都已婚? 有女友?

由樓主承認鐘意咗 Eric 睇, 樓主應該認為 Eric 冇野呃佢, 否則好難會愛上一個明知呃緊自己嘅男人 (早已愛上就另計)...

如是者, 樓主內心會唔會有一絲內疚? 對方對自己真誠, 但自己對對方有所忍暪, 於是為咗補償, 做出一啲超越自己底線嘅事...

十分期待往後發展

我都想成為 eric

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-12-20 12:44 AM 發表 查看引用來源
以色文計, 其實呢篇文唔係好夠色...

不過十分同意情感描寫遠較明刀明槍更引人入性!

好奇 Eric 知唔知樓主已婚? 應該未知啩, 但 Eric 有冇野暪住樓主呢? 例如都已婚? 有女友?

由樓主承認鐘意咗 ...
ee ? 我又無好似你甘諗喎 我一路都認為eric 知樓主係人妻 因為如果唔係帶住人妻呢個身份去識男仔, 樓主老公又未必會覺得甘興奮啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆