上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  499.5k

唔知係咪太集中,望住細小嘅screen就忽略咗原來自己攞個電話,而攞得太埋啦 !估唔到第二次就出事,我畀佢見到我個樣添!

佢一直冇講,我係唔知情嘅情況底下, 我只係想挑起對佢,或者係滿足我自己性慾。當我望住eric下面,我開始留意到佢同我老公嘅唔同,就係因為好唔同,我先醒覺我係 having sex with another guy。可能呢幾年 同老公行埋都有啲公式化 ,所以呢一種新鮮感 ,或者係叫興奮嘅程度,真係講唔到出口,感覺怪怪但亦好期待。

休息咗一陣 ,我繼續同eric wechat ,係呢個時候 eric不停花言巧語,讚我靚,讚我身材好,讚我我係佢唯一一個想親近嘅女仔。 與此同時,亦將頭先見到我樣件事同我講。估唔到第二次就出事,我真係唔想畀佢見到我個樣,因為我怕 eric會將鏡頭 cap低放上網,冇樣嘅仲可以死口唔認,出左樣嘅話,我真係怕我無得唔認。

我同eric講我表示好擔心,eric就承諾我,我哋之間嘅事情只會我地兩個人知道。雖然係咁講,但我都有戒心,事件發生兩星期,唔好話再有下一次, 就連chat我都怕。

eric知道我鍾意花,每日仲keep住會去唔同地方影花送畀我。直至半年前一 日,eric send左張相畀我,相係一束鮮花,係紅玫瑰。雖然係老土,但係有邊個女仔唔鍾意呢?eric然後就問不如我哋見面啦,我冇同老公申請,只係同老公話我約咗朋友食飯,今晚會晏返,然後就覆eric ok 。

晏晝好多嘢做,但係個心已經唔喺公司度。我喺度諗今日,我著得靚唔靚呢? 今日著褲喎,返屋企玩條裙定係出街買好呢?最後我提早咗一個鐘頭, 然後返屋企沖個涼,再返個淡妝,換咗條長裙,然後就覆返eric 。

原來出得門口,都已經七點鐘,我都怕出門口嘅時候會撞到我老公,心情就好似小朋友做錯事,比大人揭發嘅一樣!等𨋢嘅時間又好似比平時長咗好多!又怕出𨋢一開門會見到老公! 唔知老公會問我乜嘢問題? 如果佢問我約 左邊個?我做咩要換衫,我都唔知點答呢......

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-20 10:08 PM 發表 查看引用來源
唔知係咪太集中,望住細小嘅screen就忽略咗原來自己攞個電話,而攞得太埋啦 !估唔到第二次就出事,我畀佢見到我個樣添!

佢一直冇講,我係唔知情嘅情況底下, 我只係想挑起對佢,或者係滿足我自己性慾。當我望住er ...
小朋友做錯事既感覺 , 明白既 不過個份開心興奮係好多人一世都未必感受到呢, 個個約會eric 令妳好有戀愛既感覺吧

就是這樣怕撞破的心情才最誘人,批準了去就大不同

引用:
原帖由 qifuren 於 2016-12-21 09:06 AM 發表 查看引用來源
就是這樣怕撞破的心情才最誘人,批準了去就大不同
偷,唔係男人專利,況且老公一開始叫我做,我只係順佢意。

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-20 10:33 PM 發表 查看引用來源

小朋友做錯事既感覺 , 明白既 不過個份開心興奮係好多人一世都未必感受到呢, 個個約會eric 令妳好有戀愛既感覺吧
同eric一齊,好似有返puppy love架感覺,好sweet,簡單,對對方有期望感覺,可能就因為無見過,大家都有 憧憬

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-21 09:52 AM 發表 查看引用來源

同eric一齊,好似有返puppy love架感覺,好sweet,簡單,對對方有期望感覺,可能就因為無見過,大家都有 憧憬
妳講出左個重點 好籍單, 因為你地除左愛都仲係愛, 入面唔會有其他野 , 例如以後。

所以可以好似小朋友甘全心去享受呢份愛 話晒色文版, 唔好太離題, 當日有無換定套靚靚內衣 已防不時之需呢?

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-21 10:54 AM 發表 查看引用來源

妳講出左個重點 好籍單, 因為你地除左愛都仲係愛, 入面唔會有其他野 , 例如以後。

所以可以好似小朋友甘全心去享受呢份愛 話晒色文版, 唔好太離題, 當日有無換定套靚靚內衣 已防不時之需呢?
哈…唔會離題,但亦唔會太over

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-21 11:32 AM 發表 查看引用來源

我都冇心情返工了

等你 update hehe

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-21 11:32 AM 發表 查看引用來源

我話我自己者 所以都係問返個曳曳問題先 嘻嘻

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-21 11:36 AM 發表 查看引用來源

我都冇心情返工了

等你 update hehe
你估今晚有咩做?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆