上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  499.5k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-21 04:26 PM 發表 查看引用來源

你估今晚有咩做?
今晚? 同eric 食冬至飯, 然後去餵另一個嘴仔?

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-21 04:42 PM 發表 查看引用來源

今晚? 同eric 食冬至飯, 然後去餵另一個嘴仔?
另一個嘴仔?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-21 05:04 PM 發表 查看引用來源

另一個嘴仔?
嗯, 妳一直收係底褲下無俾eric 欣賞過個嘴仔

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-21 05:08 PM 發表 查看引用來源

嗯, 妳一直收係底褲下無俾eric 欣賞過個嘴仔
你又知?你又唔係eric

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-21 05:42 PM 發表 查看引用來源

你又知?你又唔係eric
哈 我就緊係想我係佢 妳甘鬼馬, 不過就算我唔係eric 都會想妳沐淋係愛海中嘛

同eric第一次見面,我揀著長裙,就係因為我想畀佢一個好嘅印象,吸引佢但唔係一個隨便嘅女仔。

覆返eric,佢話想揸車嚟接我,我推咗!因為我唔想畀佢知道我住邊一度。我問佢去邊度食,佢就話喺西貢book咗枱,我約咗佢喺將軍澳接我,等佢車我入西貢。始終係第一次見面,去到我個心情都卜卜咁跳,我又怕佢唔認得我,搵咗塊鏡對住影張相然後send畀佢。

好快 eric覆番我佢架車嘅顏色,叫我出地鐵站就去搵佢。出咗地鐵站就見到佢架車,行近去就已經見到eric,落車攞住束花行過嚟送畀我。

中間嘅細節我都唔再多講!eric好識氹我,我哋好似有講唔完嘅話題。但係望望電話,都已經近十點,可能我都幾enjoy同eric一齊食飯,過程裏面我都冇望電話。

原來老公已經send咗好多message畀我, 我覆老公我會過多一陣就返屋企。亦同eric講我差唔多要走。埋單之後 eric提議不如行漸海旁然,後車我返屋企。作為人妻嘅我,又點會唔明eric想點呢!我答行一陣好啦!第日仲要返工 eric好開心咁搭我膊頭帶我行出去。

問我啲嘢食好唔好味?問我今日開唔開心?想分散我注意力...算益下你。 eric搭住我膊頭帶我去碼頭另一邊,越行就越少人,仍越就行越慢。突然間eric攞番紮花放咗喺地下,好突然咁樣抱緊我,我都唔知道應唔應該推開佢,未有反應 eric就話好鍾意我,然後就咀埋呢。

冇諗過,亦未試過有個高我成個頭嘅男仔會咁樣錫我。佢錫到我成身軟曬, 佢個鼻好高,頂住我,仲錫到我都抖唔到氣。

跟住隻手就由我背脊一路向下面掃, 掃到我patpat度就停左。佢用力將我嘅身體拉近佢,我亦感到肚臍有嘢頂住我,我叫停佢,我眼望住佢。世界停頓左,等佢繼續錫我 。直到eric試探我,佢隻手開始伸入去我衫裏面,想解我個bra扣。佢雙手細細力解緊,我再一次叫停佢...

答應同 Eric 行一陣已預咗有身體接觸, 咁行果陣諗緊咩? 有冇咩期待或者幻想?

本來想問埋同 Eric 錫果陣又諗緊咩, 不過番睇內文, 當時一係搵辦法呼吸, 一係注意 Eric 隻手搞乜, 應該無遐諗其他野吧?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-12-21 11:03 PM 發表 查看引用來源
答應同 Eric 行一陣已預咗有身體接觸, 咁行果陣諗緊咩? 有冇咩期待或者幻想?

本來想問埋同 Eric 錫果陣又諗緊咩, 不過番睇內文, 當時一係搵辦法呼吸, 一係注意 Eric 隻手搞乜, 應該無遐諗其他野吧?
我諗我其實有幾鍾意呢個男仔,再講一次,我無諗要同佢有sex。只係我要肯定我對佢架感覺

我同eric講唔準除,我唔係咁隨便。 eric即刻問,我哋唔係都試過喇咩?不如而家嚟我屋企?我叫eric幫我扣返個bra,然後我同eric講,其實我結咗婚!我已經有老公㗎啦!eric畀唔到反應我,只係同我講sorry,我都感覺到,可以一直喺度玩緊佢,畀咗一啲可以嘅signal,但係而家又好似閂咗門,reject佢。

其實我嘅感覺都好矛盾,又一開始老公叫我咁做,到幾個月前由認識佢,到今次見面。我問自己,究竟係老公嘅安排?定係其實自己都想呢!!!

我 拖 住eric 之後,再用力咁樣攬實佢 ,同佢講到聲對唔住。望住佢雙眼,我示意比佢聽,I m ready,go ahead。 eric摸住我塊面,到摸住我嘅膊頭,再輕輕咁樣換落去,其中一隻手已經滑落我個胸度。

Etic溫柔,好細力咁樣摸我。另一隻手 又伸入條裙望摸住我pat pat。今次我冇阻止佢,我只係比咗沉重嘅呼吸聲佢 ,比佢知要對我溫柔。

直到有人行過 eric即刻將隻手拎返出嚟。我亦同因為講今日夠喇! 我要返屋企啦!

上到車 我叫eric送我返屋企。我亦透過倒後鏡影咗張相,然後send畀老公。我同老公講我今日同阿eric出咗去,我而家返嚟喇......

我冇推測錯, Eric 唔知你已婚

如果一開始佢知你係人妻, 你地嘅結局只會係上床, 如果以 sex 為目標, 根本 Eric 冇可能真誠對你

不過佢嘅反應有啲差異, 如果我係佢, 我好可能成日幻想我地嘅將來, 點知突然間話將來原來並唔存在, 打擊唔可能唔大, 但佢竟然同你 say sorry...

之後嘅親熱感覺上你想補償佢,而佢又接受,咁有啲危險,你好易會過咗底線

至於 "我問自己,究竟係老公嘅安排?定係其實自己都想呢!!!" 其實當你唔話畀老公知呢個約會, 你已經係為咗自己...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆