[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
36  499.7k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-13 09:43 AM 發表 查看引用來源
喺咁多個男仔之中,係只有佢一個會同我講佢生活上發生嘅事情。佢叫Eric,佢會將佢見到嘅嘢影低,然後放上去。我望住佢影嘅相,我唔覺得陌生,我哋好似識左好耐嘅朋友,而且佢影嘅相有佢獨特嘅風格,好快我對呢個男仔 ...
十分有感覺既文章, 就好似現場一樣, 雖然嫁左人 不過重新感受到被追求既感覺, 應該不壞吧?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-13 05:03 PM 發表 查看引用來源
整理好件衫,我就想返屋企啦 !正當我想返同班朋友說道別嘅時候 ,佢哋話過個男仔留咗啲嘢食畀我 ,不如食完先走啦 ! 喺呢一刻 ,我發覺如果我未結婚嘅話我嘅選擇真係有好多 ,喺咁短嘅時間裏面就有三個背景 ,性格 , ...
我會揀願意同妳分享生活個個男仔 起碼佢唔係純粹俾妳既外在迷住嘛

熱烈期待更新中。

請問一下
件事已經過去左?

現在進行式中?
妳老公仲有無問妳架?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-14 06:23 PM 發表 查看引用來源
坐係同檯架男人,雖然表面細心,但係我相信感情開始左一漸,我會比佢閃死。而且同老公有點相似,我無趣再識一個同老公性格行為相似架男人一齊。

另一張檯架男仔,完全係我後生時夢中情人,短髮sporty look,如果未 ...
的確搵情人就緊係搵個同屋企個完全唔同既人, 優點欠缺點都一樣既 有咩好玩?

難得著靚靚妳唔順便同呀eric 見個面?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-14 10:07 PM 發表 查看引用來源

我比左暗示佢啦!由我話去wedding banquet, 一直報告行蹤到放張selfie,佢都無提過接我或者叫我出去見面,最重要係我都未確認佢對我點? 不過當晚係發生左D野
甘唔醒水? 你可以理解為佢都純品既 XDD

甘發生左咩事呢終於?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-15 12:35 PM 發表 查看引用來源
離開咗晚宴嘅場地,我即刻攞起電話打開wechat ,睇下eric喺唔喺度 ,我影咗一張企喺車站嘅相 ,畀個暗示訊息佢,“你究竟會唔會過嚟接我呢 ?”可惜唔知道佢係唔係落咗線,定係咪未有準備! 等咗一陣都未有回覆。好奇怪 ...
有時幻想下同唔同人造愛都會有唔同既感覺, 而且妳仲實實在在有另一個人係度追求緊妳, 感覺就當然更實在, 可以想像妳係今次既滿足後會更想同eric 有更進一步既接近, 尤其佢好似唔知點甘, 會更加引起妳作為女人希望引證自己既魅力吧!
唔知我有無估中呢

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-15 01:31 PM 發表 查看引用來源

實在先有感覺,有feeling先有滿足
呢個係一定既, 老實講 其實差得幾遠丫, 不過可能係過程中一個小動作 甚至係一個輕吻 成件事已經唔同晒, 期待可以係呢個經歷入面再知道妳呢個人。

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-15 05:21 PM 發表 查看引用來源
估唔到老公今次可以搞咁耐 ,之後我亦主動叫老公就就我,畀我坐上去 。老公就係呢個時候問,點呀今日有冇俾人聊呀 ?仲有個Eric有冇搵我呢? 我唔知道應唔應該畀老公睇我同eric之間嘅電話message或者同老公講今日發生嘅 ...
應該唔好出聲吧, 一黎保持少少神秘感, 二黎每個人都應該留少少秘密俾自己
不是嗎?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-15 10:03 PM 發表 查看引用來源

哈…我無出口講!你記得我講我老公心情嗎?平淡至開心,佢覺得我代入同Eric角色,同佢做愛覺得開心特別。但之後佢心情變得好差,因為佢之後偷睇我部電話,睇左我同Eric對話。

佢口講叫我繼續,但心就...我唔理 ...
呢的情況係特別sweet 架 一黎新開始二黎總係有份剌激感, 話晒妳精神上岩岩同eric 做完嘛。

你老公心情我都明白, 始終呢個玩火既遊戲其中一個重要點就係要佢都好愛妳 唔係既話根本唔有趣。 期待妳再俾我係度陪住妳經壢呢件事

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-16 07:59 AM 發表 查看引用來源

老公當晚兩點幾醒左,你估下佢做乜野
偷睇手機, 再極端的扮妳同eric 講野

前往最後回覆