上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
196  500.6k

第一時間諗到 sex toy

條裙嚮你屋企攞? 即係你帶過佢返屋企?

BTW,有冇帶事後完丸或者食定藥先出發?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-6-2 10:25 PM 發表 查看引用來源

慢君嘗, 你真係夠細心。其他人睇唔到的你都留意到。
多得你寫得吸引啫!

如果可以, 寫完新加坡之旅後請講下點帶 Eric 返屋企吧!

好耐之前呢度有個好出名嘅故仔叫"阿綺的考驗", 有一段講阿綺情夫上咗阿綺屋企, 嚮阿綺張大床同佢做, 仲特登每個姿勢都要阿綺望住自己張結婚相, 要佢覺得好似嚮老公面前做咁...

就嚮今日晏晝,我偷偷走入呢個帖,睇下有冇更新,被我發現震撼嘅畫面...

就係更新只有 4 句!

More please!

如果阿山真係樓主老公, 咁就真係有故講了

知道佢地有聯絡, 樓主應該好難受吧?

唔怪得樓主 5 月時講 I am very tired and dont want to say anything.

如果 Eric 係樓主老公派嚟, 咁未免太戲劇性了

我傾向相信樓主老公從樓主手機搵到 Eric 再聯絡, 不過樓主一直以為左右逢源, 點知佢地原來私下溝通, 樓主有冇被出賣感覺?

至少都會懷疑佢地係咪夾埋玩緊樓主? 相信樓主對老公同 Eric 嘅信任都受打擊吧?

不過作為讀者, 當然幻想幾時出現 3P 場面...

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-10-13 10:30 PM 發表 查看引用來源
慢嘗君, 你太老練啦!
世事似比你看透
睇你有幾了解我先
你覺得我會做咩呢?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-10-14 09:26 AM 發表 查看引用來源
一時撳錯制...

哈哈!我只不過幻想如果我係你,會點反應啫

相信你對 Eric 係認真,亦認為 Eric 對你認真,點知原來佢有野隱瞞你,肯定好不爽吧!

我估除非一時衝動,你唔會扮 Eric 搵你老公,因為好快會被 Eric 發現,咁不如兜口兜面質問佢?

我估你會按兵不動,或者用自己手機試探你老公

不過我估你旅程餘下日子都唔想同 Eric 搞野吧?咁對讀者而言,好失望呀!:p

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-10-15 12:40 PM 發表 查看引用來源

慢嘗君, 你話呢?
恕小弟直言,Eric send 你啲相畀你老公令人幾反感,雖然你啲野老公可能乜都睇過,但唔代表佢可以未經你同意分享你啲私密

唔明白點解佢咁做,為報答? 不過得罪講句,佢依家似當你玩物多啲

至於你,我諗你有啲發悔氣吧!你想同老公講:你咁想人地搞我,我就恨恨地搞畀你睇,最好搞大我個肚,搞到老婆都冇埋睇你點死?

離港幾日,啱啱追番劇情, 不過有啲唔明

首先, 你知道 Eric 同老公有聯絡, 於是 text 老公話有咗, 仲要同佢分開一下, 究竟老公當時點回應?

問老公可唔可以同 Eric 以外男人上床, 老公話 OK, 呢個 OK 係咪包埋同你分開?

如果想試其他男人, 點解要 Eric 陪? 就算 Eric 真係玩玩下, 點都唔會任由你跟其他男人走吧? 就算佢接受 3P, 都唔會隨便到同三唔識七嘅男人 3P 你啩?

其實你係咪只想試自己同 Eric 底線? 預咗最多被人錫下摷下, 冇諗住真係括出去?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆