上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
196  500.5k

你叫 Eric 去完廁所企埋一邊,睇下有冇人埋你身?

撇甩咗 Eric,加埋酒精影響,可以放縰了

可能故事發展成 Eric 發晒茅搵樓主,仲打有可懝嘅人,最終雙雙去警局完成瘋狂一夜!

不過又有野唔明,樓主同老公話會做足安全措施先同其他男人上床,有咩措施可做?

準備定 condom? 但點保證陌生人會合作? 臨射除套都死啦

樓主之前又話冇食開藥...

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-10-21 11:03 AM 發表 查看引用來源

慢嘗君, 就是你我之別!我無諗過上床, 隨事情發展。女性刺激在思想上, 在感覺上出軌。你唔難想像職業女性腿張開,但不曾快感?
冇上床... 咁好多讀者都失望了!

其實我尋日的留言都推測你只預咗最多同陌生人錫下摷下,都算冇估錯吖

原來係前日嘅留言...

播種類形... 樓主真係含蓄!

可否講多啲老外點氹你? 唔會剩係講 you’re pretty, you’re so sexy 咁簡單啩?

上面真空貼身衫,下面唔會都真空啩 (反正冇諗住上床)? 唔知下身係短裙定熱褲? 如果 pat pat 夠肉,現底線可以勾起男人想幫你除咗佢的幻想

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-10-22 02:59 PM 發表 查看引用來源

我連佢個名都唔記得! 細節就忘記晒, 仲記得就係話我係佢架angel, 令佢heart beating...

當日我著短褲仔, 因為vacation我好少帶裙, 除左去沙灘架地方
忘記細節??? 唔好打擊我地啦!!!

期待下文

希望講多啲你當時的心理及身理反應

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-10-22 07:25 PM 發表 查看引用來源

我唔知你地酒量, 但當你飲到wing 下wing下,斷片都好正常
當我飮到 wing 下 wing 下,英文會突然好好多! :smile_o05:

被老外又錫又揸,最後點甩身? 唔係話第二朝嚮老外張床先醒啩?

不過你係咪返入原本間酒吧? 諗住 Eric 會返去果度搵/救你?

咁究竟最後點? 就算斷片都係唔記得酒吧內啲野啫, 嚮邊度清醒應該記得啩?
(a) 老外張床
(b) Eric 張床
(c) 酒吧內
(d) 其他

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-10-27 09:38 AM 發表 查看引用來源
典解有人咁無恥, copy左我啲內容
邊度? 引版?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆