上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  500.5k

老公忍到,全日都無call我或者whatsapp我,返到去老公一開口只係問我攰唔攰。

係eric屋企沖左次涼,但係返到去都要沖多次。攞好衫就入沖涼房,沖沖下老公就入左黎,一言不發,就淨係望實我。

之後仲攞走我D衫,留低條毛巾就走返出去......

引用:
原帖由 cywhkd 於 2017-1-13 10:15 PM 發表 查看引用來源
老公要報復了?
報復?

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-1-14 12:07 AM 發表 查看引用來源

等你冇衫著出黎 ?

然後再同做
掃左身,我就赤裸祼無著衫行出沖涼房。老公原來熄曬房燈,我亦唔見老公係邊到。突然,老公唔知係邊到衝出黎。佢好用力從後抱起我,然後掉我上牀。

洗手間仲有燈,所以我仲望到老公已經無著衫,亦壓住我想同我做愛。

你地估下老師第一句問乜?

講真,一晚要滿足兩個男人其實好攰!

引用:
原帖由 天生流浪者 於 2017-1-16 08:09 AM 發表 查看引用來源
你點呀?心情仲好複雜?
Not really!

老公致命的一句, 我愛你呀老婆!

將我所有顧慮全部銷毀。

老公要我繼續同eric調情, 老公亦繼續享受我地呢個三角關係

引用:
原帖由 天生流浪者 於 2017-1-16 11:07 AM 發表 查看引用來源

咁你要習慣怎樣同時應付兩個男人,做足安全措施,玩得開心D啦
當晚老公無帶套同我做,過程都係咁上下。但係老公就講左句,只有佢可以唔帶,之後無論我同eric關係發展成點,都要遵守呢個承諾。

最後老公就係我體外射左,佢要宣示主權。

之後佢先再問我地發生性關係過程,佢問得好仔細,我亦如實一一同老公講。不知不覺,老公下面又硬左......

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-16 11:55 AM 發表 查看引用來源

被我猜中咗喎! (自嗚得意 mode)

其實我都估過有冇中出帶套之類, 不過咁問幾 hurt (即係唔信你啫!), 如果你地更恩愛, 最合理係話愛你/掛住你

BTW, 一晚兩個男人, 除咗攰, 有冇覺得似似地 3P? 有冇暗地類比較 ...
身體感覺係好明顯唔同,不奇然會有比較

引用:
原帖由 天生流浪者 於 2017-1-16 02:31 PM 發表 查看引用來源

其實兩者有㡬大差别?唔戴套正好多?邊個滿足感大D?
比舊膠磨會點,你自己試下!
一係吉下自己

引用:
原帖由 asl 於 2017-1-16 09:09 PM 發表 查看引用來源

你重開po一樣引人入夝
多謝!但我唔會啦!想傾下交流下就隨便,我唔刻意

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-17 09:34 AM 發表 查看引用來源
你老公好似有啲矛盾, 佢可以唔用套但唔畀 Eric 冇套, 即係佢仍然視你屬於佢的, 但另一方面又要送你畀 Eric...

你講過佢目的係想令你更性感更開心 (咁佢聽你地啲野自己都好興奮...), 不過有冇發現佢其實暗地裡有難 ...
難堪?有架!如果無,我就擔心佢已經對我無感覺,係時候我同老公要婚開啦!我唔想...但只能接受老公呢個安排。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆