上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
196  500.7k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-9-8 10:58 PM 發表 查看引用來源

都係做愛回家嘅事啦!
天台... 算唔算第一次戶外搞野? 天體沙灘果次好似冇做喎

第一次嚮陌生環境享受陌生男人嘅身體同服侍,應該唔係愛回家咁行貨啩?

睇故仔梗係想四隻淫狼魚肉弱女啦!

不過現實邊有咁多人夠膽光天化日玩老強? 強姦犯會被人爆菊架 (所以 Eric 應該第一個拎去小屎忽)

我估佢地只敢明望同口花花

引用:
原帖由 formanlo 於 2018-9-10 08:48 PM 發表 查看引用來源
慢嘗君師兄,你同樓主咁熟,叫佢寫到好似你D作品咁,初期甜甜密密,中段刀霜風刧,但最後能雨過天晴咁好無。
誤會了, 我其實同大家一樣, 冇話特別熟

BTW, 如果係我啲故仔, 我唔會畀 Eric 有好下場

引用:
原帖由 formanlo 於 2018-9-10 11:25 PM 發表 查看引用來源
慢嘗君師兄,小弟新手,你D作品小弟睇過,好多都中尾部橋段都睇到個心好噏,慶幸最後大都完滿結局。小弟真的要向你致敬。但係依家呢個作者作到個主角成個高雪男咁,我真替佢下埸不值。 ...
高雪男就要搵 assault 師兄拯救了 :smile_35:

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-9-11 06:23 PM 發表 查看引用來源
之後佢叫我示範俾佢睇 ,我冇諗咁多嘢 ,叫佢扶實塊板, 我就一下跳上去 ,上到去先明白佢嘅用義 。又天真多一次!
依度唔明, 有咩用意? 企上去佢可以昅你下面? Bikini 有走位/現形咩?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-9-12 08:21 AM 發表 查看引用來源

每次上艇都要先跪低,佢捉住塊板,即係同我好鬼近,當我一起身,佢又唔比隻槳我,唔向前划就會好容易失平衡。

佢係想我跌落水,借啲二攬住我,掃我條腰同背脊...... ...
你話又天真多一次,即係佢過到手癮? 仲以為佢地無功而回

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-9-12 04:38 PM 發表 查看引用來源

佢整跌我,我成個仆落水。 佢扶我起身嘅時候, 自然就手多多摸下我囉
原來有收穫,不過冇抄牌就散水可惜啲啦

Eric 就話鍾意睇你被人搞啫,賤仔一樣?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆