上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
45  499.9k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-22 10:12 PM 發表 查看引用來源

比你估下Eric會點講?
我係佢, 我會話 不如兜多陣 ..

做埋 d 未做完嘅野

佢應該真係 ok

因為佢要聽你講, 聽完佢一定仲 high

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-25 08:36 AM 發表 查看引用來源
Eric 問我,可唔可以晏啲返屋企?我問做乜嘢?佢話帶我去另一個地方,架車駛過科大,本身落將軍澳,但係eric 架車繼續向前駛,駛多大約十分鐘,過咗清水灣沙灘無耐,架車就停咗喇!

我直接問eric 你唔係想喺呢度嗎?我 ...

又睇到硬

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-26 01:42 PM 發表 查看引用來源

揀? 要咩?老公叫我做,eric都知我唔會同老公離婚。

應該咁問,我想同邊個一齊多D? eric,老公推我出去,接受左係好難返轉頭
應該冇揀嘅必要 ... 至少呢一刻冇

Enjoy 咪得 lor 唔需要理佢身份

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-27 11:55 AM 發表 查看引用來源
Eric最後除埋條底褲,繼續落去我知道個結果會係點!我唔係介意,只係我都要同老公一個冷靜期,唔係事情發生左,eric同我攪左,而老公原來唔ok,老公就會同我離婚,一想到咁,我知道要stop!停止了

當時感覺係似中空 ...
我都好興奮

咁仲難忘喇 係咪 ?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-29 08:43 PM 發表 查看引用來源

無話公唔公平! 大家都攞到大家需要!

至於同時對兩人,辛苦架! 怕對另一個有傷害,特別eric,講野會小心D。但係一早講過少提我同老公架野就好D。
可以少提咩?

我係佢 我都會問

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-30 11:53 AM 發表 查看引用來源
我知老公忍左好耐,我可嘗唔係呢!

入到房老公同我都無開燈,老公只講一句,我係eric! 我明白老公意思,我亦樂意配合。

老公撲過黎,好快就除左我件衫,摸我個胸,隨即問eric係點摸我架?我無答,我捉住老公隻手 ...
老公 定 Eric ?

你心裡面點諗 ?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-30 03:48 PM 發表 查看引用來源

你意思係叫我去選?
做果陣你會當老公係 Eric 嗎?

男人都會諗住第條女

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-31 10:27 AM 發表 查看引用來源

我老公唔係!
佢係 exception 好明顯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆