[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
36  499.8k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 12:54 PM 發表 查看引用來源
同老公傾過之後 ,喺我知情嘅情況底下,我確實見唔到老公佢再偷睇我嘅電話  。我亦遵守我嘅承諾 ,每個星期 就同老公分享下 ,我同eric發展嘅進度,當然我唔會比我地D message佢睇。

一開始 ,老公心情仲有忐 ...
其實呢段關係可以話係最開心既時間吧 , 當妳同佢上左床 件事就變左另一件事 , 套一句相愛很難既歌詞
也許相愛很難 難就難在雙方各有各寄望怎麼辦?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 01:58 PM 發表 查看引用來源

你好感慨喎! 你有相似經驗
可以甘講既

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 02:00 PM 發表 查看引用來源
有一晚老公夜返,唔知幾時開始有呢個習慣,老公唔係屋企,夜晚我就會上床同eric 傾計。無老公喺度, 同eric講嘢就都會放D。每次架內容,離不開佢話想錫我,我會覆唔比。佢想掂我,我會覆佢自己彈開。但果晚,佢話想上 ...
呢一個回憶 我相信就算到最後妳同eric 會點都會係一段值得妳懷念既記憶, 純粹既精神交流開始滲入真正既性愛, 當時沉重既呼吸會令妳好濕好濕吧

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 03:53 PM 發表 查看引用來源

到你撩我啦喎!我只係想講我鍾意左Eric,唔係我唔會同佢
唔好理我撩唔撩妳先, 妳當然喜歡eric 先想同佢啦, 其實呢段關係好有趣 因為一開始eric 既工作 家世 興趣, 甚至訓癿會唔會有鼻輈都唔重要, 因為佢由開始到最後都只會係男朋友既身份, 唔會有得變。
而就係因為無得變先會令妳全心投入同佢既"關係" 之中, 呢件事本身好迷人, 都好折磨人

引用:
原帖由 miller88 於 2016-12-19 07:00 PM 發表 查看引用來源
有時覺得睇心路歷程會好睇過埋牙�文章…期待你�UPDATE!
的確, 情色文學黎講我會覺得個份似有還無既感覺最看得人心癢癢

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 08:41 PM 發表 查看引用來源
我無諗過會同佢cyber sex,更加無諗過咁樣有sex比真實同老公做,更興奮。

心跳快到個心想跌出黎,手指打曬震,eric亦聽到我架抽搐聲
好真實既感覺 令人陪埋妳地一齊興奮

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-19 10:17 PM 發表 查看引用來源
有一次,自然有第二次。果次係我主動,係𨋢到影左張波波相,約實Eric半個鐘後live chat,玩到佢揸車即刻返屋企。

果次我揀左條半身裙,我好大膽,先影左好多張腳相比佢,問佢想點對我,我亦對住cam比佢睇我mastur ...
正, 妳已經由純粹想滿足妳先生變成左一段屬於妳既關係, 當初eric 可能係佢同妳關係既調味, 後黎就變成左佢係妳同eric 既催化劑

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-12-20 12:44 AM 發表 查看引用來源
以色文計, 其實呢篇文唔係好夠色...

不過十分同意情感描寫遠較明刀明槍更引人入性!

好奇 Eric 知唔知樓主已婚? 應該未知啩, 但 Eric 有冇野暪住樓主呢? 例如都已婚? 有女友?

由樓主承認鐘意咗 ...
ee ? 我又無好似你甘諗喎 我一路都認為eric 知樓主係人妻 因為如果唔係帶住人妻呢個身份去識男仔, 樓主老公又未必會覺得甘興奮啊

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-20 10:08 PM 發表 查看引用來源
唔知係咪太集中,望住細小嘅screen就忽略咗原來自己攞個電話,而攞得太埋啦 !估唔到第二次就出事,我畀佢見到我個樣添!

佢一直冇講,我係唔知情嘅情況底下, 我只係想挑起對佢,或者係滿足我自己性慾。當我望住er ...
小朋友做錯事既感覺 , 明白既 不過個份開心興奮係好多人一世都未必感受到呢, 個個約會eric 令妳好有戀愛既感覺吧

引用:
原帖由 雯_雯 於 2016-12-21 09:52 AM 發表 查看引用來源

同eric一齊,好似有返puppy love架感覺,好sweet,簡單,對對方有期望感覺,可能就因為無見過,大家都有 憧憬
妳講出左個重點 好籍單, 因為你地除左愛都仲係愛, 入面唔會有其他野 , 例如以後。

所以可以好似小朋友甘全心去享受呢份愛 話晒色文版, 唔好太離題, 當日有無換定套靚靚內衣 已防不時之需呢?

前往最後回覆