上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  499.5k

開緊車,我哋有啲尷尬,唔知道講乜嘢好。喺呢個時候,老公問我,係咪真係出咗去?又直接問我哋做過啲乜嘢 ?我反問老公係咪介意?老公答我,享受enjoy !老公追問,問我哋有冇攪過 ?

我嘅回覆係,佢比你溫柔!然後我部手機對住啲花然後影咗張相,再覆咗佢,佢比你浪漫喎!

最後,我覆佢畀啲時間我!我返嚟再同你講。放低手機 eric就問我,我哋會唔會再見面?我哋可唔可以保持呢個關係 。我將隻手放返喺eric大肶上面,想問個清楚,你想保持乜嘢關係?

唔明點解覆唔到短消息,唔好意思各位,I can only read your message,but I cannot reply all of you

引用:
原帖由 savisavi 於 2016-12-22 06:36 PM 發表 查看引用來源

女人放隻手上大肶 .. 可以算係綠燈
比你估下Eric會點講?

引用:
原帖由 babymuimui 於 2016-12-22 10:57 PM 發表 查看引用來源

妳老公係一個, eric 又係一個 唔係兩個咩?
點解同我老公講架一樣,成日叫我three and free play?

比多樣你估,老公留左咩message比我呢?

引用:
原帖由 Apollochan 於 2016-12-23 07:49 AM 發表 查看引用來源
比多樣你估,老公留左咩message比我呢?
玩得開心d,得嘅,影張床照比我 [/quote]

Enjoy ! 今晚會晏D返? 我會等你,我要你同我講eric同你做過乜? 唔准呃我就ok

下...老公!你真係ok?

我一直以為佢得過講,直到佢用我手機幫手影左一輯相,我知佢唔係講笑。

因為佢叫我send比eric,佢亦不停慫恿我同eric講d有味道架野,亦唔比我同eric講我老公婆架野,叫我淨係傾,send相同做......

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-12-24 08:45 AM 發表 查看引用來源

有冇問點解唔畀講兩公婆嘅野? 如果老公目的只係想你引男人,照計人妻呢個賣點仲大市場啦?
有,老公話如果我想同eric拍拖,就唔好比佢覺得同老公感情上有任何牽掛。另外老公知我要同人有感情先會同佢行前一步,比佢親近我,我都明白老公出發點。eric問我地架野,我會答,但係都輕輕略過。 eric完全係一個理想情人,有味道架男人。

引用:
原帖由 cywhkd 於 2016-12-24 05:00 AM 發表 查看引用來源
其實你老公心底都有一絲想你同eric 做,只係自己可能沒跨越個心理關口要你幫手
佢同我都係

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-12-24 10:36 AM 發表 查看引用來源

咁相信 Eric 都唔係問長問短之人

不過你點同佢形容你地的夫妻關係?
一個字

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆