上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  499.9k

Eric 問我,可唔可以晏啲返屋企?我問做乜嘢?佢話帶我去另一個地方,架車駛過科大,本身落將軍澳,但係eric 架車繼續向前駛,駛多大約十分鐘,過咗清水灣沙灘無耐,架車就停咗喇!

我直接問eric 你唔係想喺呢度嗎?我唔係小女孩,點會唔知道eric想點。eric開咗音樂,解咗條安全帶,就成個人壓落嚟。

eric好性急,已經錫我個嘴角,錫完一邊又另一邊,然後又開始咬我個嘴唇, 佢真係好識得錫,搞到我已經好想。

跟住eric越錫越低,錫我我耳仔再落我條頸,我完全唔識反抗,仲比佢挑起我,真係好想同佢......

無耐eric隻手入我件衫,輕輕摸著我條腰,見我冇反應,就拉起咗我件衫,然後就開始錫我個胸。呢刻,我開始有罪惡感,我知道我叫停,eric係會停,但係我真係好想,況且老公都話批准我。

Eric用單手去我背脊,我知佢想解我個bra扣,因為佢壓住我,佢一隻手解極都解唔到,係呢個時候,我估唔到我自己竟然會自己除bra扣.....

引用:
原帖由 cywhkd 於 2016-12-25 09:25 AM 發表 查看引用來源
我個人都好鍾意呢d 心路歷程分享,多謝雯雯

你出軌後有無對老公有咩變化?感情玩起上黎驚自己都控制唔到....
先講我對老公,一定無咁好。時間同精神本身都唔夠,eric又成日同我whatsapp,返到屋企,老公係到睇住,完全無感覺就奇,不過老公想我更女人D喎,佢覺得戀愛中女人最靚,會打扮愛美麗,而且對sex更渴求,佢就係想我變成咁!

確實,因為eric我都覺得自己更迷人,唔止eric佢,周邊亦出現其他想接近我架追求者。不過,兩個已經應接不下

我一除咗個bra扣,eric 就順勢除埋我件衫,我冇諗過會同eria車震,因為我同老公都未試過。

我好耐都冇諗過會比其他男人摸我個胸,亦冇諗過會畀eric 進入我身體。當我上半身都冇著衫,我即刻交叉雙手護胸,eric就繼續錫落我個胸到!我無縮手,但係內心有一種好想畀eric繼續親密架感覺...我只係唔想佢知道

但身體真係好誠實,感覺直上腦袋,身體亦開始有反應,迎接eric架身體。我合埋眼,竟然想起老公,如果佢係到,真係會興奮?因為佢一直講同有呢種想法。

Eric好快就除衫除褲,仲將我件衫定曬後邊,唔比我著返!

我開眼,我即見到eric下體突起曬,佢仲捉我隻手過去摸佢 。好硬! 我諗我有幾耐無摸過我老公?我無幫老公,但係就幫eric!

最後eric仲想我幫除埋條底褲,示意叫我幫佢chok!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-12-25 05:09 PM 發表 查看引用來源

老公的想法有道理, 不過好危險, 本來以為佢係夫目前果類靠妻子同其他男人發生關係嚟得到興奮, 但原來佢想你同其他男人戀愛, 咁樣稍有差池, 佢唔係同人分享你, 係失去你, 捨得嗎?

話時話, 大時大節例如呢 ...
噚晚就同eric去左佢朋友party,我以佢女朋友名義出席,夜晚係佢屋企留左一漸,然後eric先車我返屋企

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-12-26 10:18 AM 發表 查看引用來源

帶你見 friend 即係公開確認你嘅地位

其實有冇了解過 Eric 點解冇女友? 應該話,點解用 wechat 識女仔?
Eric其實做 art production, 佢鍾意share佢D作品。佢係好多社交軟件都有post出黎,包括wechat,工作需要我明白。

至於識女仔,又唔可以咁講,我都分唔到係我sesrch佢定佢add我。

另外,佢無女朋友?我咪係囉! 哈…佢之前有女朋友,不過又唔係好有經驗個類,小康之家,有樓有車,點會無女仔埋身,但我唔係拜金女。

點解我揀eric,係佢有品味,佢有情趣,會識搵野氹我。至於sex,就係享受一對一大家都想架感覺。

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-12-26 12:24 PM 發表 查看引用來源

有車有樓又識氹女仔,真係人生勝利組!

有冇問番佢又點解愛上你?
千字文啦

引用:
原帖由 cywhkd 於 2016-12-26 01:00 PM 發表 查看引用來源
可唔可以話老公變左家人,eric就係情人戀人?
如果呢刻剩係可以比你揀一個,點揀?
揀? 要咩?老公叫我做,eric都知我唔會同老公離婚。

應該咁問,我想同邊個一齊多D? eric,老公推我出去,接受左係好難返轉頭

引用:
原帖由 mncy 於 2016-12-27 12:04 AM 發表 查看引用來源
應該放在引人入性板
多謝支持,本身只係諗住分享,無想過回應。但原來互動對話一下可以補充我無提及架事情

Eric最後除埋條底褲,繼續落去我知道個結果會係點!我唔係介意,只係我都要同老公一個冷靜期,唔係事情發生左,eric同我攪左,而老公原來唔ok,老公就會同我離婚,一想到咁,我知道要stop!停止了

當時感覺係似中空寶,興奮過來變得失落,身體好需要,但係口就要說不!

Eric好失望,但係好聽話,只係攬實我,然後再錫我額頭,佢唔知但我覺,佢下面已經有野流出。

估唔到結果係我心軟,係eric以退為進贏左?定係原來我真係被eric打動呢?我叫eric坐好,然後我叫佢準備紙巾,eric就自己較後個seat位,我就幫佢打出黎。

原來男人下面真係唔同!佢比老公長(老公好介意),我一路幫eric 架時候我都有諗,佢入黎我身體時同老公有咩分別?

Chok左一漸,eric好大力揸我個胸,我知佢差唔多,我彎身錫佢,我聽佢急促呼吸聲,隨著我地濕吻我咬佢條脷,eric就射左,我都包唔實,仲有D射左落我個身到,呢次就係eric同我架第一次,估唔到唔係正正當當係張床上面,而係馬路架私家車內。老實話,雖然無真正性交,但我已經興奮畢了!

引用:
原帖由 Apollochan 於 2016-12-27 06:48 PM 發表 查看引用來源
多謝支持,本身只係諗住分享,無想過回應。但原來互動對話一下可以補充我無提及架事情
男人想玩到呢一步,並不是找刺激那麼簡單。是男人開始找藉口的開始。要找刺激,為什麼不去3p不去叫你去叫鴨,又快又 ... [/quote]

男人找刺激? 老公就係提議我地一齊3p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆