上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
196  500.5k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-27 06:29 PM 發表 查看引用來源

你好似潑行我度火,等睇戲!
呵呵呵! 以色文計,3P 的確係好題材,不過我更有興趣你地 3 個諗緊咩...

例如事後你梗有鬧 Eric 係咪咁想暴露女友身體畀人睇,Eric 點講?

老公知道你 3P 邊緣又被 Eric 中出咗有咩反服應?

見到佢地啲反應你又點諗...?

期待下一集

P.S. 過年使唔使去 Eric 屋企拜年?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-28 11:18 AM 發表 查看引用來源

我噚日就上左eric屋企團年,只係同佢爸爸媽媽食餐便飯。我地亦傾好初二再上佢屋企人屋企拜年,夜晚會留佢屋企晏D,陪下佢。
祝大家長做長有!
佢地見到係咪好開心?

咁問唔知會唔會令你難堪? 如果 Eric 父母好錫你,當晒你未來新袍仔,咁你點諗?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-28 09:12 PM 發表 查看引用來源

佢地兩老多年係外國生活,大家以朋友相待,好nice,好舒服。
咁你去見 Eric 父母之前有冇擔心啲咩?

另外,你見 Eric 父母,唔係同 Eric 談情,老公又會畀嘅? 而且家長都見埋,都唔只普通男女朋友了,意思係,男女朋友唔使見家長啫,見得家長代表...

非常好奇你老公心情!

BTW 我有冇打亂你個「故事」進度? 如果唔想咁早講,可以留番遲啲先,我同廣大讀者一樣等緊果晚你中出完跑入 Eric 房之後點

唔通樓主初二拜年後抵受唔任 Eric 哀求,留低陪佢過夜,於是初三同老公赤口,無心機更新?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-3 11:14 AM 發表 查看引用來源

唔想比人話, 自己收口
即係「故事」唔連載落去? 唔好啦!

Eric 定老公發現咗呢個 post?

原來仲有得睇,多謝!

呢個 Alex 認真衰!朋友妻都夠膽非禮,你估甜故咩?

Eric 就算留意唔到,都應該有啲不安,否則唔會上嚟

你最後話願意做 Eric 嘅女人,同唔 (即時) 同老公講,感覺有弦外之音...

可否透露下糖水心底話講咗咩令你更鍾意 Eric?

相信 Eric 中出你都係一時忍唔住,同當時你想快啲完成,但始終遵守唔到老公承諾,有冇內疚感? 還是終於畀咗 Eric,覺得關係更完整? 甚至有一刻覺得為佢懷孕都未常不可?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-6 05:46 PM 發表 查看引用來源

Eric將由佢初戀到認識我, 佢架愛情故事比我聽, 佢好少拍拖, 每次都認真好投入, 偶然係wechat相識, 係我地架緣份。佢亦將佢家事同秘密同我講。

至於我個次, 好彩幾日後就黎m, 唔係後果好嚴重, 老公一定會同我離 ...
一錯再錯... 好誘人的引子,十分期待下一集

另外,感激你的補充

咁 sweet sweet,應該大戰連場,至少食過「早餐」先...

咪住! 按時序,當時應該仲擔心緊中出後過,怕且無心情...

但你只著 T-shirt 騎上去... 照計...

好期待呀!

真係激戰喎!要擔定櫈仔睇好戲了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆