上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
196  500.5k

最後老公係咪只知你被 Eric 中出過,唔知你被 Alex 非禮,摟 3P 同被 Eric 拍了 (無頭) 祼照?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-21 08:28 AM 發表 查看引用來源

我無同老公講任何一樣事情, 老公只係留意我地性愛過程
我睇法係...
1) 你被非禮: 老婆靚先有人非禮啫, 而且老公都任得你同 Eric 搞野咯, 點會介意非禮? 聽到只會興奮
2) 你被摟 3P: 你話老公提過搵埋 Eric 3P, 所以佢聽到只會更興奮
3: 你被拍裸照: 嗯... 依點呢... 雖然老公放(推)你出去玩, 但仍然視你屬於佢, 你被其他男人擁有裸照佢應該好不安吧? 係咪擔心佢會因此阻止你見 Eric?

但會唔會最終都話畀佢知? 試佢底線?

AV 啲諗, 話唔定佢會要求你地拍片畀佢睇!

也感激你的分享

會繼續更新嗎?

先多謝

不如講下 Eric 氹你啲 sweet sweet 野? 當然身為色文最好氹到上床

老公唔抵得,又窩心窩你上床

咁就大家 happy 了

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-26 01:29 PM 發表 查看引用來源
最sweet 嗰次就緊係中秋節喇, 我本身都冇諗住出去!但係老公約左個中學同學聚舊 ,佢好難得喺外國返嚟,兩個男人話出去飲酒 !冇理由要阻住佢哋啦 !本身eric都冇諗到 到我會陪到佢,喺當日 ...
期待期待!

引用:
原帖由 Henry23687 於 2017-2-25 09:53 PM 發表 查看引用來源
我真係好唔明你老公�心態,可以送你出去同第ニ個男人做愛,佢仲要聽你個賽後報告之後high到要即時搞你。而加你會話Eric係你�甜品,可食可唔食同仲會識返屋企,日子耐咗就唔會再有咁�想法,其實男同女一樣, ...
小弟冇呢方面經驗,不過睇法係...

如果故事主角唔係人妻係人夫又會點?

夫妻多年,(性)生活變得單調乏味,太太鼓勵老公出去尋找刺激

老公真係搵到個情人,於是嚮出面同情人甜甜蜜蜜,返到屋企同太太繼續恩恩愛愛...

成件事係咪自然好多? 易接受好多?

咁點解人夫得,人妻又唔得? 我估只係我地少見啫

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-26 01:29 PM 發表 查看引用來源
最sweet 嗰次就緊係中秋節喇, 我本身都冇諗住出去!但係老公約左個中學同學聚舊 ,佢好難得喺外國返嚟,兩個男人話出去飲酒 !冇理由要阻住佢哋啦 !本身eric都冇諗到 到我會陪到佢,喺當日 ...
樓主仲會唔會更新中秋節啲 sweet sweet 野?

期待下文

撞到熟人?

BTW 中秋節果度點?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-5-23 10:04 PM 發表 查看引用來源

多謝你一直留意我講架野
也多謝你分享經歷,如果新加坡之旅有 sweet sweet 野請多加著墨吧!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆