上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  500.5k

星期四晚,老公問我準備好衫未?我話隨便啦!揀條裙咪得囉!

反而老公叫我,打扮得靚一啲!似乎老公仲緊張過我!按老公要求,打開衣櫃 就揀咗條 one piece 裙出嚟。 返工著唔到,我就諗住同老闆請兩個鐘頭,返屋企裝身打扮。

老公問我不如而家著畀佢睇,唔明老公出發點?係要我過佢無關?定另有其他目的呢?

換咗衫,老公慢慢帶我出露台,從後攬住我,同我講好想我諗住eric同佢 做一次!我冇答老公,表示我願意,我亦合埋雙眼,投入老公要我幻想嘅情節。

平時我都好抗拒企出窗台,因為我怕俾人望到。但係最近我發覺我抗拒少左, 我只係要求老公熄曬所有燈。成個過程,我真係諗住eric,後來發現 我自己真係會黎快咗!體位相同,但係感覺不一樣......

如是者,星期五我打畀eric,叫eric 喺屋企樓下接我。上咗車eric就再送花畀我,但係今次全部都係佢自己親手接嘅,好sweet。

雖然每一朵冇鮮花嘅味道,亦無本身嘅鮮豔,但係就有eric對我嘅一番承意 !

之後eric就車咗我去青山公路,帶我去咗一個冇乜人嘅沙灘,望住青馬大橋 ,eric就從後攬住我,我即刻聯想起 之前夜晚發生嘅一幕......

Eric 咬我耳仔,錫我最敏感嘅頸側,手臂扣著我胸口,乘機偷摸我。 突然發現旁邊有人,我拍佢手背,示意 eric要檢點啲。

Eric之後攬住我,就同我濕吻,隔咗幾耐未試過! 錫可以錫超過五分鐘?如果冇人嘅話,我估我哋會行埋一邊,就會開始我地架約定。

同eric一齊,我覺得我鍾意咗做愛!

Eric問我肚唔肚餓,如果肚餓就入去黃金海岸食嘢。如果未嘅話,不如就返去屋企,等佢煮嘢俾我食。我點會唔明白佢意思呢!心裏面諗“渴” 不過唔係 “口渴 ”而係對性愛嘅 渴求。

我叫eric 車我返屋企,又等我睇下佢 有冇收埋其他女人先!討論區裡面有人話eric係咪當我係 sex partner。但其實 會唔會返過嚟呢?

入到屋,唔難發現呢度係一個男人嘅屋企,因為真係幾亂!除咗間房張床,我知道佢係刻意去執床嘅!但係冇理由要篤爆佢 !

But anyway eric專登留我係房,話畀相我睇喎!如果佢冇刻意抽起一啲相嘅話 ,估唔到佢都真係幾純㗎!我就唔喺度講啦。

睇咗一陣eric就愈坐愈埋,我亦中個頭埋去,突然eric放軟,我就成個跌咗落去大髀度。eric 就再開始摸我啦!

eric伸隻手入我條裙頂,就直接摸我個胸,按左無耐就繼續解開我條裙嘅拉鍊,進一步解放我...

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-6 08:55 PM 發表 查看引用來源
被 Eric 除衫時仲有冇諗起老公?
無!只有驚

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-6 11:08 PM 發表 查看引用來源

驚咩?
點解唔會驚?

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-7 10:52 AM 發表 查看引用來源

緊張同驚係兩樣野啩?

未知對方點對自己,唔知自己配合得好唔好... 呢啲不確定性會產生緊張係明白嘅

不過真係唔知驚咩,初夜就話驚痛,中出就話驚懷孕,唔了解對方就話驚被人即飛,不過樓主已經係人妻了,性 ...
做左人老婆都八,九年,可以赤裸相對只係來來去去一個人。你估係一個男人面前除衫容易嗎!你覺得一個無著衫架男人係個女人面前,女人會覺得自然?最後,預知眼前個男人想同自己做愛,佢條生殖器一直流D分泌,女人唔驚會有BB?
似乎男人想的太簡單了

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-7 12:34 PM 發表 查看引用來源

希望你唔好介意我問得詳細,呢個「故事」最吸引人係你嘅想法同感覺,所以總想知多啲
明白架!my friend

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-7 07:41 PM 發表 查看引用來源
由車震到上 Eric 屋企,中間相距幾多日? 期間除咗反復確定老公想法同滿足佢扮 Eric 嘅要求之外,自己有冇期待?

如果期待快啲見到 Eric,係為咗老公? 為咗 Eric? 定為咗自己?
唔夠一個星期,隔得耐我估我又未太想,因為當時為老公而做,自己無話唔想,不過做女人唔係咁容易,仲要做男人背後架女人!
不過慢慢就改變了

Eric 將我條裙從兩邊膊頭慢慢拉低,跟住再將我兩條bra帶向兩邊一 掃,已經將我上半身大部份解放!

Eric開始錫我,而隻手就伸入我條裙 繼續摸我。 eric隻手好大力,好有力,手指包住我嘅乳側, 一下一下咁揸。 搞到我 胸口又痕又酸。 eric 嘅掌心每次都不經意去磨擦我個乳頭,搞到我心情忐忑, 唔畀佢都唔得啦!

之後eric 伸隻手去我背脊,我知道佢又想解我個bra扣。我冇出聲,只係拉低少少條裙,手指指著胸口中間。因為我今日帶嘅係前扣。

望住佢個樣,真係好搞笑,因為好似小朋友咁,收到 一 好想拆開禮物一樣。佢眼望得眼定定,而且佢心情緊張,手忙腳亂 ,簡單一個扣都解唔到。我冇幫佢,禮物要自己拆先開心㗎嘛!

霹啪! 胸圍扣就解開咗,雖然唔係第一次比eric望我赤裸架上身,但係下意識 呼吸係會加速!

eric 急不及待去親吻我敏感嘅乳頭, eric 繼續 將我條裙拉得更低,直到條裙已經退到腰間下面,我亦比 eric佢一次 伸手摸我下面!

Eric 攞開我個胸圍,佢嘗試除我條裙,跟住 eric 就係我胸口一路錫落去。雖然 eric 未除衫褲,但係已經見到 eric 褲襠凸曬出嚟!

今次準備足夠,被服侍咗一陣,我就決定 幫返佢,我幫佢除衫,幫佢解褲鈕,再幫佢除拉鍊,隻手係佢下面,Eric表情好滿足

我更大擔,幫佢就繼續拉低條褲,eric亦好配合我。直至eric佢全身冇著衫,我望住eric佢嘅下面,已經好硬想頂住我

我呢份禮物點會淨係拆 一半呢?eric搬開床上面所有嘅雜物,熄咗燈,eric亦就拉低我條底褲......

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-1-9 12:05 PM 發表 查看引用來源
莫講 Eric,我都睇到硬晒了!
只有幻想,沒有更多。君

引用:
原帖由 willis2600 於 2017-1-10 12:36 AM 發表 查看引用來源
好睇
當eric熄咗燈,我瞓咗喺eric張床上面,間房黑曬。成個人係會即刻清醒過嚟!本身單純由視覺引黎架刺激,慢慢過渡到 觸覺同聽覺嘅官能刺激上 ,。而且仲更加強烈

世界好似停頓咗,我只係感覺到eric 隻手,已經放咗喺我條腰,手指攞住我條底褲邊,以好慢嘅速度扯開,然後向我大腿個方向拉落去,我感覺到底褲同我陰毛嘅磨擦.....

eric 將嗰條底褲除到落大腿位置 ,隨即 我感覺到eric隻手,放喺我大腿側,然後 手指慢慢向上爬,手指用打旋轉嘅形式 向住我陰道進發 。

由於底褲扣緊我雙腳, eric手指好吃力先可以爬到我個陰道口,但係佢一直冇放棄,直至佢隻食指停咗係我陰唇邊。

世界再次停頓 ,我控制唔到我嘅呼吸。 我好想減慢我嘅節奏 ,但係eric隻手每一個行動 ,就讓我加快同加深我呼吸嘅節奏 。我知道eric聽到,佢會更興奮 ,我嘗試去掩飾 ,但係身體嘅反應始終控制唔到。

我下面感覺到eric食指,係有為我帶來刺激。 身體嘅反應亦助長 eric 進一步行動。eric手指就首先進入咗我嘅身體 ,起初感覺係含糊架,但係慢慢陰道畀返我感覺係好充實。 而且隨著佢動作速度嘅加快,興奮嘅感覺遮掩咗部分嘅痛楚......

下面嘅壓迫越來越大,我知道eric 已經 唔止伸咗一隻手指入去我身體,分泌出嚟嘅體液讓eric 手指頂到入到我子宮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆