關西夜遊攻略

收藏  |  訂閱
10  7.3k

關西夜遊攻略

啱啱去咗關西   大阪   難波附近有好多massage同 泡泡浴   睇落幾千yen咁平  應該會著住衫幫你沖涼feel   唔知有沒師兄試過  我聽晚會再去打探  希望有得少爆索靚幼架妹就好了  不過睇過之前有巴打report 梅田有風俗一條街   我聽晚就去實戰一下  難得去日本沒老虎在身   😏😏

引用:
原帖由 cool169 於 2016-12-11 09:41 PM 發表 查看引用來源
啱啱去咗關西   大阪   難波附近有好多massage同 泡泡浴   睇落幾千yen咁平  應該會著住衫幫你沖涼feel   唔知有沒師兄試過  我聽晚會再去打探  希望有得少爆索靚幼架妹就好了  不過睇過之前有巴打report 梅田有風俗 ...
另外在動物園前地鐵站附近有個飛田新地   快餐20分鐘18000yen   30分鐘22000yen   都幾貴下  不過有架妹韓妹玩

引用:
原帖由 cool169 於 2016-12-11 10:15 PM 發表 查看引用來源

另外在動物園前地鐵站附近有個飛田新地   快餐20分鐘18000yen   30分鐘22000yen   都幾貴下  不過有架妹韓妹玩
飛田d女女好靚,不過好那貴唔捨得比,又冇得沖涼

ch, 堅定流?

引用:
原帖由 cool169 於 2016-12-11 10:15 PM 發表 查看引用來源

我都係剛從大阪回來,我見心齋橋附近好多人會撩你,唔知果d 有乜野玩的呢?

引用:
原帖由 safmarine999 於 2016-12-17 12:02 PM 發表 查看引用來源
ch, 堅定流?
飛田係真係有架~~  仲好多檔~~不過好貴~~:smile_o08:

引用:
原帖由 rickcooker 於 2016-12-19 08:19 AM 發表 查看引用來源

我都係剛從大阪回來,我見心齋橋附近好多人會撩你,唔知果d 有乜野玩的呢?
點解舞人遼我嘅~~  你係咪生得好靚仔??:smile_o01:

引用:
原帖由 rickcooker 於 2016-12-19 08:19 AM 發表 查看引用來源

我上次響心齋橋附近都見有幾條都唔錯既架妹,不過見D女多數撩本地下班族中坑,有冇人知有乜野玩的呢

N年前,心齋橋企企己經系大6妹天下,唔洗幻想咁多

做唔做中國人生意?

前往最後回覆