上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇)

收藏  |  訂閱
119  13.5k

話時話 , 其實小弟係一個NBA迷 , 有時都會幻想一下 ,
不如來一次反過來的寫法 ... 寫女主角食盡NBA球星都好 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2017-3-2 08:23 PM 發表 查看引用來源

1,
唉 , 都係自己衰 ... 新年返大陸旅行前 , 明明有兩日假 ,
當時仲係狀況大勇 , 但就比左自己借口 :
新年大掃除都做夠拉 , 比自己休息下丫 ...
點知大陸旅行完 , 成個人都己經散晒 , 連靈感都走埋 !!!

2 ...
哈哈,这熟女感觉还挺可爱呢!
说句老实话,熟女的确算不上美,但其实也不能算丑呢。我会说她长相有点"惨",令人好想欺负一下她,哈哈哈!正正文中所说,熟女的皮肤,尤其一双美乳真的无敌,而且一副欠干的样子,不干她干谁?或者医院有年轻貌美的,但年轻貌美的不一定给你干,那似熟女那样等你去爱(干)?

引用:
原帖由 淄青李氏 於 4-3-2017 23:14 發表 查看引用來源
話時話 , 其實小弟係一個NBA迷 , 有時都會幻想一下 ,
不如來一次反過來的寫法 ... 寫女主角食盡NBA球星都好 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
NBA MJ無打之後我都無睇到而家啦,女角食要食盡所有球星,唔係唔得,除非女角下面練成氣吞天下功夫,唔係都幾難,兩個球星一齊來,女角只能扯白旗投降吧:smile_42:,不過;我要承認樓主大畏為精神

引用:
原帖由 阿克立多依 於 5-3-2017 13:11 發表 查看引用來源

哈哈,这熟女感觉还挺可爱呢!

说句老实话,熟女的确算不上美,但其实也不能算丑呢。我会说她长相有点"惨",令人好想欺负一下她,哈哈哈!正正文中所说,熟女的皮肤,尤其一双美乳真的无敌,而且一副欠干的样子,不干她干谁?或者医院有年轻貌美的,但年轻貌美的不一定给你干,那似熟女那样等你去爱(干)?

醜女唔係罪過,係掂樣完包裝來!如果有得揀,我諗冇男人會揀醜女來做,除非有豐盈身裁,如果要做,一係女幪頭或男幪眼入閘做

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-5 03:56 PM 發表 查看引用來源

醜女唔係罪過,係掂樣完包裝來!如果有得揀,我諗冇男人會揀醜女來做,除非有豐盈身裁,如果要做,一係女幪頭或男幪眼入閘做
小弟引用 "夜遊區" 大大既留言回答你 :
=======================================================
我20歲同港女拍拖,頭幾次會有反應,後來都會因為唔同因素硬唔起,後來以為自己有病,但近年因為無拍拖日日去屌唔同女或者去出火打飛機,開始先比較了解自己身體,講真,以前以為攰或出得多就會軟,無錯係,但最關鍵係幾個因素:
1.新鮮感
2. 互動指數
3.女既開放度同性技
4.女既樣,身材,打扮
5.氣氛,環境,心情
6.最緊要就手,勿坐2小時長途車去屌隻西
因為好多人都無可能集齊以上情況,所以大把人扯唔起,另外,打得多飛機都會有影響。。。
=======================================================
"女既樣,身材,打扮" 係對性既重要性而言 , 只係第4 ;
"新鮮感" "互動指數" "女既開放度同性技" 更加重要 ...

言醜熟女而言 , "新鮮感" "互動指數" "女既開放度"
"女既身材" ... 尤其 "最緊要就手" 呢幾PART可堪稱完美
輸左 "性技" "女既樣" 兩項 , 其實影響唔大~~

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-5 03:46 PM 發表 查看引用來源

NBA MJ無打之後我都無睇到而家啦,女角食要食盡所有球星,唔係唔得,除非女角下面練成氣吞天下功夫,唔係都幾難,兩個球星一齊來,女角只能扯白旗投降吧:smile_42:,不過;我要承認樓主大畏為精神
1,
"我要承認樓主大畏為精神" ... 唔係好明 , 咩意思???

2,
我E+唸緊個方向 , 如果90'S果D星 , 我可能寫柏賓  巴克利
柏賓D肌肉線條無野好講 ; 巴克利絕對頂級壯漢 ,
我唸下面一定好勁 ... 呢兩個寫激烈型性愛 , 可以好正 !!!

但我又可能寫 , 撫慰因為大傷而失用星味既球星 ...
如  半神人--卡達  感動上帝的35秒--T-MAC , 不過兩個 ,
又真係太出名 , 話墮落到要人撫慰又好似太過 ...

如果再弱少少 , 好似玻璃狀元--奧登  湖人中鋒--拜南會好D
但相反又怕唔夠星味~~

引用:
原帖由 淄青李氏 於 6-3-2017 10:29 發表 查看引用來源

1,
"我要承認樓主大畏為精神" ... 唔係好明 , 咩意思???

2,
我E+唸緊個方向 , 如果90'S果D星 , 我可能寫柏賓  巴克利
柏賓D肌肉線條無野好講 ; 巴克利絕對頂級壯漢 ,
我唸下面一定好勁 ... 呢兩個寫激烈型 ...
大無畏精神;即係不怕困難,不怕犧牲,勇往直前,婁戰婁試,勇於創新,滿腔熱誠,為人人(香討)服務熱血青年:smile_o12:

寫下妖虫諾文,番而更合識添

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-6 01:00 PM 發表 查看引用來源

大無畏精神;即係不怕困難,不怕犧牲,勇往直前,婁戰婁試,勇於創新,滿腔熱誠,為人人(香討)服務熱血青年:smile_o12:

寫下妖虫諾文,番而更合識添
1,
又唔好講到得我一個係咁先得架 , 我仲等緊你篇<大將軍傳>:smile_47:

2,
我其實唔係無唸過洛文 , 但係唔知點選時段好 ... 活塞時期
洛文正正常常但缺乏賣點 ; 到"變色龍"時期 , 就唔好話係女 ,
連我見到佢都怕怕 ...
https://www.youtube.com/watch?v=FTqgZa7IyYs

3,
話晒本post主題都係講醜女 , s兄覺得呢個醜女點???:smile_47:
https://www.youtube.com/watch?v=1hecExhk3z8

引用:
原帖由 淄青李氏 於 6-3-2017 18:28 發表 查看引用來源

1,
又唔好講到得我一個係咁先得架 , 我仲等緊你篇:smile_47:

2,
我其實唔係無唸過洛文 , 但係唔知點選時段好 ... 活塞時期
洛文正正常常但缺乏賣點 ; 到"變色龍"時期 , 就唔好話係女 ,
連我見到佢都怕怕  ...
解答你1)我仲寫作中最快四月頭見面,到時唔好罵我呀,我有玻璃心:smile_o06:
2)寫下洛文開始打球都得嗎?
3)依伴蔡X具好嘢,嗰時睇陀地驅魔人做戲,穿上白色小背衫都有JJ起感覺,大力推薦寫啦

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-6 09:52 PM 發表 查看引用來源
解答你1)我仲寫作中最快四月頭見面,到時唔好罵我呀,我有玻璃心:smile_o06:
2)寫下洛文開始打球都得嗎?
3)依伴蔡X具好嘢,嗰時睇陀地驅魔人做戲,穿上白色小背衫都有JJ起感覺,大力推薦寫啦
2,
你話佢岩岩開始打波果陣???
我覺得你寫球星 , 都係寫佢地風光地位 , 加上一D做形特色
如果寫佢成名前 ... 咁就唔係球星 , 而只係普通人拉

當然 , 論做形特色洛文係一流 , 但我覺得佢做形又太嚇人
我係女就唔敢同佢扑野 ...

3,
蔡思達OK架 , 如果唔係法例唔比寫名人 , 我一早寫左佢 !!!:smile_47:

如果講佢呢一輩姐仔 , 我最討厭係叉妹琳 , 最鐘意係千雪
最有天份係阿玥 ... 但係最好寫會係佢 , 點解???
叉妹琳條路太順拉 , 平平無奇無咩好寫 ; 千雪個性真係完美
雖然唔係好受捧 , 但波折唔算多(更重要係 , 我唔想污衊佢)
阿玥做咩似咩 , 我其實幾睇好佢 ...

但講到就呢幾年既經歷 , 就比唔上思達 ... 國力事件
被封發電厰等等 , 佢可以話呢幾年做咩錯咩 , 但係睇得出
佢係會怒力改進果種(唔似叉妹琳一味自HIGH) ,
好似話佢聲線高佢改 , 開頭接受訪問有D掘 , 結果佢又改
E+接受訪問果陣 , 佢都樂意做搞笑果個

好似上面我POST果段片咁 , 一味係咁比人踩都玩得咁開心
不過 , D報紙佬好鬼仆街 , 之後又話佢姣溝張振朗 ...
E+蔡思最正就係同男仔玩得埋既性格 , 但比報紙佬咁話法 ,
我怕佢又會改左呢D好性格 , 變到好似水魚咁虛偽就大鑊 !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆