上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇)

收藏  |  訂閱
119  13.5k

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-10 01:04 PM 發表 查看引用來源

你千其唔好愛我,我有愛人啦:smile_o01:
同人嘈少兩句啦,死好多細胞,
你篇大將軍傳原有兩輯,第一輯stand by隨時上,第二輯寫咗四成...餘下可能不見天日了:smile_o14:
1,
S兄你 ... 竟然嫌棄我???!!!:')

2,
唔好咁拉 , 我篇<文字版鬼佬AV>都停滯左 ... 咪等下羅 ,
好似我咁 , 咪寫下<熟女保姆VS疸瘓男>羅 ,
堅持下去總會完成的~~

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2017-3-7 08:31 AM 發表 查看引用來源

2,
你話佢岩岩開始打波果陣???
我覺得你寫球星 , 都係寫佢地風光地位 , 加上一D做形特色
如果寫佢成名前 ... 咁就唔係球星 , 而只係普通人拉

當然 , 論做形特色洛文係一流 , 但我覺得佢做形又太嚇人
我係女 ...
哇,李兄今次玩到这么尽?老实说,NBA明星基本是非常有钱,尤其麦迪和卡特,卡特虽然全盛期不长,但那三四年,人气真是一无两!所以现时也不愁吃渴

道理就好像,说酒井法子拍AV一样无稽。。。人家到现在来一大陆走一场秀,都收几十万,何以要拍AV?哈哈,好像离题太多,对不起

话又说回来,李兄是否写熟女无保姆?那疸痪男病患,看来只能当个M了,期待你的作品

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2017-3-11 10:56 AM 發表 查看引用來源

哇,李兄今次玩到这么尽?老实说,NBA明星基本是非常有钱,尤其麦迪和卡特,卡特虽然全盛期不长,但那三四年,人气真是一无两!所以现时也 ...
但係柏賓真係要去澳門做SHOW , 仲要兼職賣埋藥喎 ...
艾佛遜E+都好窮 , 但佢選擇打街頭三人籃球聯賽 !!!

引用:
原帖由 淄青李氏 於 11-3-2017 17:12 發表 查看引用來源

但係柏賓真係要去澳門做SHOW , 仲要兼職賣埋藥喎 ...
艾佛遜E+都好窮 , 但佢選擇打街頭三人籃球聯賽 !!!
艾佛遜只能怪自己唔識理財非霍姐,就寫艾佛小遜破產後失落於...AV場吧:smile_o12:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-11 06:21 PM 發表 查看引用來源

艾佛遜只能怪自己唔識理財非霍姐,就寫艾佛小遜破產後失落於...AV場吧:smile_o12:
1,
咩事S兄咁憎艾佛遜??? 非要他下海不可???:smile_35:

同樣情況我覺得柏賓更合適 , 佢都一樣亂花錢E+無咩剩 ,
咪話佢去澳門  大陸出SHOW果陣 , 有D明星仔想試下佢條巨蕉羅

2,
之前同人吵大鑊單野 , 大至解決左勒(應該拉) ,
今日心情大好 , 篇<熟女保母大戰疸瘓男>一下子成左15行 ,
E+只剩25行 ... 進度算係幾樂觀拉

哇 , 今日真係唔講得笑 , 一野又隊多10行出來 ...
E+只剩10行就寫完拉 !!!

不過 , 今次我會減低少少淫味 , 反而會增加多D故事性
唔係話情節多左 , 而更多著重講個故仔 ,
而唔再係純飛機文

其實都唔知 , 或者你睇完會講 : "車 , 咪又一篇飛機文"
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 12-3-2017 20:29 發表 查看引用來源
哇 , 今日真係唔講得笑 , 一野又隊多10行出來 ...
E+只剩10行就寫完拉 !!!

不過 , 今次我會減低少少淫味 , 反而會增加多D故事性
唔係話情節多左 , 而更多著重講個故仔 ,
而唔再係純飛機文

其實都唔知 , 或 ...
有甜味故然緊要,但有故事性也未必差,千其唔好眼高手底,仲有快寫埋十行啊!!:smile_o06:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-12 09:59 PM 發表 查看引用來源
有甜味故然緊要,但有故事性也未必差,千其唔好眼高手底,仲有快寫埋十行啊!!:smile_o06:
1,
眼高唔高  手低唔低 , 就要睇你點睇 ,
我只可以話同以前風格唔同 ... 今次無咁淫慾主導 ,
似講故仔多D

不過講真丫 , 以前讀書或做兼職果陣 , 時間又多D
安排既主導權又係自己手上 , 你真係可以寫得好D架
E+你打人地份工 , 好多野都唔係你可以掌握 ,
有時有時間  精神又唔錯既話 , 就要有咁快寫咁快 ,
唔係下次忙完工作D野後 , D靈感又走得七七八八
... 真係好難好似以前 , 死磨爛磨  磨到最好先出

2,
尋日打完三粒鐘波 , 下午精神好好架 , 又寫左十行
但今日D腰酸骨痛出晒來 ... 我唸今日都要停工
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 13-3-2017 10:07 發表 查看引用來源

1,
眼高唔高  手低唔低 , 就要睇你點睇 ,
我只可以話同以前風格唔同 ... 今次無咁淫慾主導 ,
似講故仔多D

不過講真丫 , 以前讀書或做兼職果陣 , 時間又多D
安排既主導權又係自己手上 , 你真係可以寫得好D架 ...
"大將軍傳"第一輯隨時上得,等埋你篇新作一齊上,唔好急 不過要快!:smile_o01:

色區請版主,機會嚟啦!飛雲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆