上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇)

收藏  |  訂閱
119  13.5k

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-21 09:37 PM 發表 查看引用來源

奉行"仆嘢係為興趣"哲學我都係
,但都要有故事性作引先得,不過我都明白,寫好"甜"故真係俾寫其他文係難嘅!其實...我都想問下大將軍,你寫咁多重口味"甜"文,你細細個係咪有個親身經歷呢
...
下。。。如果今次都叫重口味,咁我好難做架喎(>﹏<")

引用:
原帖由 淄青李氏 於 22-1-2017 09:26 發表 查看引用來源

下。。。如果今次都叫重口味,咁我好難做架喎(>﹏
今次又唔係嘅,只係女護長醜樣少少姐,冇影響故事結構,不過你歷來都玩爆"菊"噴糞,你可能自細細個俾依類形片影響:smile_35:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-22 12:03 PM 發表 查看引用來源

今次又唔係嘅,只係女護長醜樣少少姐,冇影響故事結構,不過你歷來都玩爆"菊"噴糞,你可能自細細個俾依類形片影響:smile_35:
1,拿拿拿 , 我要再再再重伸一次 ... 小弟寫爆菊文 ,
只是比其他作者多一點 , 小弟本身作品中 ,
爆菊文比例其實還沒有一半呢~~

2,那我也承認 , 小弟最初接觸的 , 都是強姦類的AV ,
不過那個年代的AV , 好似十之六七都是強姦呢

引用:
原帖由 淄青李氏 於 22-1-2017 21:45 發表 查看引用來源

1,拿拿拿 , 我要再再再重伸一次 ... 小弟寫爆菊文 ,
只是比其他作者多一點 , 小弟本身作品中 ,
爆菊文比例其實還沒有一半呢~~

2,那我也承認 , 小弟最初接觸的 , 都是強姦類的AV ,
不過那個年代的AV , 好似十 ...
爆菊我都鍾意......寫嘅,寫出來都可以興奮下...眼球

,都未算差文章,我都會量就人物性格來需唔需,好似某導演咁,鍾意套戲裡放白鴿咁樣,都係曾加視覺姐

我套淫西5"極限猥褻"出咗四節啦,睇咗未:smile_13:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-22 09:53 PM 發表 查看引用來源

爆菊我都鍾意......寫嘅,寫出來都可以興奮下...眼球
,都未算差文章,我都會量就人物性格來需唔需,好似某導演咁,鍾意套戲裡放白鴿咁樣,都係曾加視覺姐

我套淫西5"極限猥褻"出咗四 ...
SORRY , 昨日有D忙 ... E+即睇

仲有 , 本篇下午應該可以出埋 "真人版漫畫" ,
S兄記住入來一睹醜女真身拉喎~~
:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 23-1-2017 10:00 發表 查看引用來源

SORRY , 昨日有D忙 ... E+即睇

仲有 , 本篇下午應該可以出埋 "真人版漫畫" ,
S兄記住入來一睹醜女真身拉喎~~
:smile_47: :smile_47: :smile_47:
真人版漫画?醜女唔好三尖八角啦!臨過年,暫時清閒少少。

我幫你"推"一個,乜推咁易襟嘅冇限樓層,又鬼鼠喎個個樓層都有得襟

No show,冇圖睇:smile_o02:唔係真係醜得利害呀,俾版主截在圖

冇圖睇…………………………

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆