上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇)

收藏  |  訂閱
119  13.5k

幾時再來醜女大翻生,玩弄小鮮肉:smile_o01:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2017-1-23 06:12 PM 發表 查看引用來源

http://198.105.218.109/data/attach ...
死圖了:smile_41:

幾時補番真人漫画圖啦,唔好走數喎

哇 , 好累呀 ... 為左寫新一篇<超短文> ,
不停咁睇套西咸 , 同一句英文 , 有時狂LOOP三十幾次
都仲未聽明佢UP咩 ... 真係讀書果陣 , 都未有咁勒力

引用:
原帖由 淄青李氏 於 24-1-2017 22:42 發表 查看引用來源
哇 , 好累呀 ... 為左寫新一篇 ,
不停咁睇套西咸 , 同一句英文 , 有時狂LOOP三十幾次
都仲未聽明佢UP咩 ... 真係讀書果陣 , 都未有咁勒力
理得西片噏乜呀,最緊要硬橋硬馬明刀明槍打出真功夫:smile_o01:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-24 05:27 PM 發表 查看引用來源
幾時補番真人漫画圖啦,唔好走數喎
明明改左圖 , E度又比人貼下載式圖片(只可以用[I MG][/I MG]方式)
搞到我有圖無得貼 ... 上載去其他網先 , 再貼回來 , 又因為版權而死圖

你教我可以點?! 你教我可以點?!

引用:
原帖由 淄青李氏 於 25-1-2017 10:20 發表 查看引用來源

明明改左圖 , E度又比人貼下載式圖片(只可以用[/I MG]方式)
搞到我有圖無得貼 ... 上載去其他網先 , 再貼回來 , 又因為版權而死圖

你教我可以點?! 你教我可以點?!
應該得嘅,再試下啦:smile_38:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-24 10:53 PM 發表 查看引用來源
理得西片噏乜呀,最緊要硬橋硬馬明刀明槍打出真功夫:smile_o01:
如果無劇情 , 一味得個 "插" 字 , 咪又悶死觀眾 ...
上次篇<總經理的學生妹調教> , 咪比你串為扑而扑 , 好悶羅:smile_35:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 25-1-2017 15:54 發表 查看引用來源

如果無劇情 , 一味得個 "插" 字 , 咪又悶死觀眾 ...
上次篇 , 咪比你串為扑而扑 , 好悶羅:smile_35:
係咪,我又咁講過咩:smile_35:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-25 10:43 AM 發表 查看引用來源

應該得嘅,再試下啦:smile_38:
無拉 ... 我改左既圖就係新圖 , 無網址架 , 無得用IMG貼
而香討成個成人區都唔比上載圖片 , 剩係非成人區可以 ...
你唔通叫我犯法 , 係非成人區咩???
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆