上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇)

收藏  |  訂閱
119  13.5k

引用:
原帖由 淄青李氏 於 25-1-2017 22:00 發表 查看引用來源

無拉 ... 我改左既圖就係新圖 , 無網址架 , 無得用IMG貼
而香討成個成人區都唔比上載圖片 , 剩係非成人區可以 ...
你唔通叫我犯法 , 係非成人區咩???
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:
改咗圖再上轉再轉貼

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-25 11:04 PM 發表 查看引用來源

改咗圖再上轉再轉貼
咁咪就係#18 D死圖羅:smile_35:

你可以倒轉角色寫女版弄小男病人都得喎

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-26 11:02 AM 發表 查看引用來源
你可以倒轉角色寫女版弄小男病人都得喎
試過拉。。。上次套 偷吃小鮮肉的母狼,咪比你串似基佬文羅(>﹏<")

引用:
原帖由 淄青李氏 於 26-1-2017 16:51 發表 查看引用來源

試過拉。。。上次套 偷吃小鮮肉的母狼,咪比你串似基佬文羅(>﹏
又有串你,唔係嗎?我咁善良,唔會串人嘅?你上次係俏外母大戰淫賤女婿喎:smile_44:,你掂會寫基文㗎,係都我寫啦:smile_43:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-26 05:28 PM 發表 查看引用來源

又有串你,唔係嗎?我咁善良,唔會串人嘅?你上次係俏外母大戰淫賤女婿喎:smile_44:,你掂會寫基文㗎,係都我寫啦:smile_43:
哦 , 仲唔認TIM ... 就比證據你睇
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25047057&extra=page%3D21
======================================
大將軍恭賀有新作先,我自己個人意見,我睇完有點怪怪地,有啲似男人版戀童癖故事,只係將角式轉換女人,而個女人卡治姬絲中女,我諗過四十幾歲啦,捉到阿里汗就要搞人地後門,都有幾變態喎!大多數o趙條腸腸先,反而一個大逆轉,搞人後門,但...都欠一樣,我個人意見,寫卡治姬絲未夠淫賤,再寫搞阿里汗後門時,再寫下卡治姬絲按不體內慾念,自摸,阿里汗更未見過女人身體,見卡治姬絲一對豪乳和濃密陰毛,比人搞後門慘痛時,前面反而性興奮起來,想寫卡治姬絲用力握實阿里汗賓周唔比佢射精,要佢忍到阿里汗五官扭曲,放手一濃濃熱熱精液射去卡治姬絲手掌,再要比阿里汗吃番自己精液,包你更加出篇文。
你仲可以寫卡治姬絲以前比獨裁軍人強姦輪姦導致心態變,對男人報復奉還...不過,故事大致好好,起碼你有文出,我冇
======================================
咁仲唔係話我寫到似基佬文???
不過 , 善意既批評我都接受既 , 我只係覺得 , 逆調教唔可以成日寫

而且你記唔記得 , 我仲寫過一篇人妖文--<芭堤亞降魔服妖記>???

引用:
原帖由 淄青李氏 於 26-1-2017 22:41 發表 查看引用來源

哦 , 仲唔認TIM ... 就比證據你睇
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25047057&extra=page%3D21
大將軍恭賀有新作先,我自己個人意見,我睇完有點怪怪 ...
所以寫文真係唔好懶啦,寫多少少長盡介紹第一身女主嗎,寫下第一身年紀,三圍之類,有冇老公呢?你係寫老娘閒時健身,嘩...短到咁就介紹咗第一身,所以第一次看感覺玩靚仔似姐,唔會影響文章樂趣

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-26 11:47 PM 發表 查看引用來源

所以寫文真係唔好懶啦,寫多少少長盡介紹第一身女主嗎,寫下第一身年紀,三圍之類,有冇老公呢?你係寫老娘閒時健身,嘩...短到咁就介紹咗第一身,所以第一次看感覺玩靚仔似姐,唔會影響文章樂趣
其實S兄真係唔知呢篇 , 點解叫 (續寫篇) ???
係因為之前己經出過一次 ...
http://www.188channel.com/viewth ... amp;extra=page%3D19

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-26 11:47 PM 發表 查看引用來源

另外 , 果篇<私閱版>既第二節 , 我唸短期內都寫唔完 ,
S兄想唔想睇左主要交待背景既第一節先???

引用:
原帖由 淄青李氏 於 27-1-2017 14:41 發表 查看引用來源

另外 , 果篇既第二節 , 我唸短期內都寫唔完 ,
S兄想唔想睇左主要交待背景既第一節先???
可以,睇完再比意見你修改,但背景唔好國家地理喇,我唔"奶":smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆