上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇)

收藏  |  訂閱
119  13.5k

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-29 11:17 PM 發表 查看引用來源

嗰篇唔算醫院色文,只係帶過場口,同埋扔埋一邊住,暫時唔寫囉
下,咁你e+寫緊咩?

快來幫我推推吧: [url]http://vions.net/?>><<rl]

引用:
原帖由 淄青李氏 於 30-1-2017 08:14 發表 查看引用來源

下,咁你e+寫緊咩?
放年假休息啦!偷閒時寫下囉,過咗二月再諗諗啦

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-30 09:58 AM 發表 查看引用來源

放年假休息啦!偷閒時寫下囉,過咗二月再諗諗啦
唔。。。但通常二三月係淡季,多數公司會較少野做,
工閒時間會較多喎。。。

好拉,明日開始又要“睇片學英文”拉,真係讀書都無咁勤力。。。
暫定今年除左收皮作,仲會寫多一篇“超短文”既萌文!

引用:
原帖由 淄青李氏 於 30-1-2017 16:10 發表 查看引用來源

唔。。。但通常二三月係淡季,多數公司會較少野做,
工閒時間會較多喎。。。
照常規就係囉!但屎(市)道咁差,二月開工多嘢做到暈,寫色文都要偷下時間寫

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-30 10:47 PM 發表 查看引用來源

照常規就係囉!但屎(市)道咁差,二月開工多嘢做到暈,寫色文都要偷下時間寫
唔 ... 我今日都應該要開始寫文 , 但去完三日避碎團
E+係少少唔係好想做野:smile_35:

下 ... 三日夾埋都係得66個點閱???!!!
我崩潰拉 :smile_27:

。。。新年真係淡季中的淡季(>﹏<")

唉 ... 去左個三日避碎團 , 搞到腰頸都歪晒 , 要慢慢整好佢 ,
我唸今個禮拜都未寫到文住~~

其實小弟幾個題材想寫 ... 一個係好似大台劇咁 , 講賭講澳門
不過係講個女賭客輸到借左大耳隆 , 大耳隆要佢做G還債 ;
另一個係搞個三子之母 , 寫佢點偷時間去偷情 ... 可能會寫埋
佢帶埋個BB去會情郎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆