上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇)

收藏  |  訂閱
119  13.5k

今日打左場波 , 本來應該好D , 但話晒係最後一日假 ,
結果HEA左D ... 講真 , 我自己覺得自己呢排開左少少曉 ,
寫文會再生活化D~~

可能我本人人際唔算好  朋友唔算多 , 所以E+回頭過來 ,
可能我D文最唔夠既係生活化 ... 我講既係男女既互動
但呢D都係唸姐 , E+都未知自己寫唔寫到

引用:
原帖由 淄青李氏 於 1-2-2017 19:09 發表 查看引用來源
今日打左場波 , 本來應該好D , 但話晒係最後一日假 ,
結果HEA左D ... 講真 , 我自己覺得自己呢排開左少少曉 ,
寫文會再生活化D~~

可能我本人人際唔算好  朋友唔算多 , 所以E+回頭過來 ,
可能我D文最唔夠既係生 ...
其實寫文都係一種生活來,可以從文字睇到一個人性格,而你寫開調教文章,一定潛意式好想俾調教定啦

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-1 10:12 PM 發表 查看引用來源

其實寫文都係一種生活來,可以從文字睇到一個人性格,而你寫開調教文章,一定潛意式好想俾調教定啦
唔 ... 言則 , 寫得強姦文多就係想比人強姦 ,
寫得爆菊文多就係想比人爆菊花???

咁S兄寫祖莉亞比黑人大腸腸拮 , 唔通係你自己想
...

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-2-2017 08:10 發表 查看引用來源

唔 ... 言則 , 寫得強姦文多就係想比人強姦 ,
寫得爆菊文多就係想比人爆菊花???

咁S兄寫祖莉亞比黑人大腸腸拮 , 唔通係你自己想
...
早晨,哈哈!比你入到位添,黑人屌女睇AV多姐,係都兩個淫娃潛意式

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-2 08:14 AM 發表 查看引用來源

早晨,哈哈!比你入到位添,黑人屌女睇AV多姐,係都兩個淫娃潛意式
如果係咁 , 都我D女主角既潛意式姐 ...

講真喎 , 我會同意睇作品會睇得出作者既心景 ,
以我自己為例 , 我心情唔好果陣 , 作品都會暴捩D
經過2015~16 , 今年我心情會好D架拉 ,
今年至少有一套 "生活化" 超短文會出 ... 不過 ,
唔係指老夫老妻題材 , 而係指互動較生活化

唔明??? 唔緊要 , 果篇應該月中就有得出 ...

其實講開又講丫 , S兄有無唸過寫D人到中年既題材???

我覺得呢D題材其實幾好玩 ... 女既就係青春耗盡 ,
但工作技能  生產能力 , 唯有下海求生 ; 當然也可以係
失婚婦或失寵婦 , 重新一段關係 , 或者寂寞難耐 ...

就好似呢段片咁 , 我覺得拍得幾有味道 :
https://www.youtube.com/watch?v=dGA_dt4Fyns

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-2-2017 19:44 發表 查看引用來源
其實講開又講丫 , S兄有無唸過寫D人到中年既題材???

我覺得呢D題材其實幾好玩 ... 女既就係青春耗盡 ,
但工作技能  生產能力 , 唯有下海求生 ; 當然也可以係
失婚婦或失寵婦 , 重新一段關係 , 或者寂寞難耐 ... ...
有諗過,但要時間去寫下40-50中女經,一班職場高層,類似美劇"靚太唔易做"同旋幾位男人或友人之間性福,嗱!橋比咗你,你就去寫啦

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-2-2017 19:44 發表 查看引用來源

講開又講 , S兄有無睇報紙???

三星太子被人拉左 ... 咁作為長千金既 "醜熟女" ,

有無機會回朝掌政??? ^.^

講笑姐 , 三星真正長千金--李富真 , 係 "美熟女"

我諗都唔會女人做啦,就算係暫時性,韓國男人主意,掂會女人天下啦!

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-20 12:59 PM 發表 查看引用來源

我諗都唔會女人做啦,就算係暫時性,韓國男人主意,掂會女人天下啦!
係就係 , 但人地真係好靚架 !!!

講真 , 三星最高好似佔南韓GDP25% , E+好似唔到20% ,
但坦白講我依然認為 , 做到三星董事長 ,
其實權力會仲大過朴謹惠 ... 一來我從來覺得朴謹惠係堅癈
二來睇回三星史 , 其實同南韓政府關係重重 ,
感覺就好似三菱重工係日本咁 ... 大家可能唔知 ,
其實係二戰之前 , 三菱重工係日本軍政府的重大軍工企業

早知會出呢單野 , 我就唔設定 "三宋集團" 長千金 ,
係 "醜熟女" 拉 ... 不過話說回來 ,
小弟岩岩用 "調教醜熟女" , 係GOOGLE度搜查一下先知道 ,
呢篇文轉載量算唔算 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

講真 , 我份人好情緒化 , 近日又同D仆街吵大鑊 , 所以 ...
呢個星期可能又出唔到文:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆