上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇)

收藏  |  訂閱
119  13.5k

引用:
原帖由 淄青李氏 於 21-2-2017 08:37 發表 查看引用來源
講真 , 我份人好情緒化 , 近日又同D仆街吵大鑊 , 所以 ...
呢個星期可能又出唔到文:smile_35:
你唔係坐唔到巴士,追住個巴士車長嘈嗰位人兄嗎:smile_o01:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-21 11:26 AM 發表 查看引用來源

你唔係坐唔到巴士,追住個巴士車長嘈嗰位人兄嗎:smile_o01:
下。。。我唔知咩事?
不過一定唔係我,我份人出名和譪可親,點會罵車長?

仲有。。。s兄真係純肉食男,一定要新鮮!!!
李富真咁靚咁有氣質,你都一隻字都唔回。。。

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-3 09:26 AM 發表 查看引用來源

有諗過,但要時間去寫下40-50中女經,一班職場高層,類似美劇"靚太唔易做"同旋幾位男人或友人之間性福,嗱!橋比咗你,你就去寫啦
呢排工作上就係對住呢D熟女 ... 再對耐D ,
我唸我對熟女既所有幻想 , 都會幻滅 ... :smile_35:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 21-2-2017 16:45 發表 查看引用來源
下。。。我唔知咩事?
不過一定唔係我,我份人出名和譪可親,點會罵車長?
仲有。。。s兄真係純肉食男,一定要新鮮!!!
李富真咁靚咁有氣質,你都一隻字都唔回。。。
哎呀!你唔介紹我都唔知係saxsunx千金添,失覺失覺呀!有冇全身或泳相呀
引用:
原帖由 淄青李氏 於 21-2-2017 22:01 發表

呢排工作上就係對住呢D熟女 ... 再對耐D ,

我唸我對熟女既所有幻想 , 都會幻滅 ...  

你對熟女幻滅

:smile_41:你都難啦,俗語有云:江山易改,本性難移。忝忝地繼續寫下熟女啦,我而家睇緊美劇神盾局第4季,其中有兩個女角幾討好,一個熟女叫梅,另一個唔記得叫咩名,因為身材太正啦,係咁吸我晴,叫震波女,你都可以寫下。。。

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-21 10:49 PM 發表 查看引用來源
哎呀!你唔介紹我都唔知係saxsunx千金添,失覺失覺呀!有冇全身或泳相呀

你對熟女幻滅
:smile_41:你都難啦,俗語有云:江山易改,本性難移。忝忝地繼續寫下熟女啦,我而家睇緊美劇神盾局第4季,其 ...
1,一野就比你批中 , 真係知我者S兄也 !!!:smile_35:

2,講起美劇 , 小弟記得5~6年前有一套叫<熟女鎮>既美劇喎 ,
S兄有無興趣去睇下???

3,好奇問問 ... 小弟E+儲到14位粉絲 , 各位成積如何???

引用:
原帖由 淄青李氏 於 22-2-2017 08:49 發表 查看引用來源

1,一野就比你批中 , 真係知我者S兄也 !!!:smile_35:

2,講起美劇 , 小弟記得5~6年前有一套叫既美劇喎 ,
S兄有無興趣去睇下???

3,好奇問問 ... 小弟E+儲到14位粉絲 , 各位成積如何???
你所講熟女鎮暫時未有時間睇,我多數睇女角得唔得先,:smile_13:
粉絲真係冇留意,不過粗粗略計算...不過十隻手指到啦...其實我份人高傲 但宅心仁厚,我底調 但萬人敬仰
你寫緊咩題才啦,透露少少呀,唔好成日同人嘈交,隨時比人放上網

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-22 11:17 AM 發表 查看引用來源

你所講熟女鎮暫時未有時間睇,我多數睇女角得唔得先,:smile_13:
粉絲真係冇留意,不過粗粗略計算...不過十隻手指到啦...其實我份人高傲 但宅心仁厚,我底調 但萬人敬仰
你寫緊咩題才啦,透露少 ...
1,咩題材???
手上有寫緊既有三篇 : 一篇係收皮作--玩姐妹花(停左5年無寫 ... 真正殭屍文)
一篇係玩萌文 ... 玩哈比人呀 ^.^ ; E+準傋出果篇就係 ... 係 ...
唔寫得住 , 篇野主要玩驚喜 , 無驚喜就可能咩都唔係 !!!

2,放心拉 , 係自己公司同自己老闆吵姐 , 應該無人咁無聊影卦

引用:
原帖由 淄青李氏 於 22-2-2017 16:30 發表 查看引用來源

1,咩題材???
手上有寫緊既有三篇 : 一篇係收皮作--玩姐妹花(停左5年無寫 ... 真正殭屍文)
一篇係玩萌文 ... 玩哈比人呀 ^.^ ; E+準傋出果篇就係 ... 係 ...
唔寫得住 , 篇野主要玩驚喜 , 無驚喜就可能咩都唔係  ...
收皮作??咁快啦?咁樣唔好寫姊妹篇住囉?咁樣咪唔使收皮囉?你驚喜作品,希望唔係驚嚇作品啦?可能我準備轉工啦,多咗時間上香討,更想唔到我會識到個大學生:smile_o12:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-22 09:43 PM 發表 查看引用來源

收皮作??咁快啦?咁樣唔好寫姊妹篇住囉?咁樣咪唔使收皮囉?你驚喜作品,希望唔係驚嚇作品啦?可能我準備轉工啦,多咗時間上香討,更想唔到我會識到個大學生:smile_o12:
1,唔快架拉 ... 我唸我到2019都真係 堅.收皮:smile_35:

2,係驚喜 , 唔係驚嚇 ... 信我拉 , 到我  堅.收皮  之前 ,
應該都唔係出 "驚嚇" 類作品
(不過有篇 , 係其他網評為 "過份暴力" 既文 , 我唸緊好唔好
稍作刪減再係度POST出來 ^.^ ^,^ ^.^)

引用:
原帖由 淄青李氏 於 23-2-2017 09:43 發表 查看引用來源

1,唔快架拉 ... 我唸我到2019都真係 堅.收皮:smile_35:

2,係驚喜 , 唔係驚嚇 ... 信我拉 , 到我  堅.收皮  之前 ,
應該都唔係出 "驚嚇" 類作品
(不過有篇 , 係其他網評為 "過份暴力" 既文 , 我唸緊好唔好
稍 ...
收乜皮呀!繼續寫下去啦,都時大家老咗咪攞出來集體回憶笑下嗎?我仲寫緊"大將軍調教凌辱手冊"而家寫咗四分一,當四個轉接,1/4慢到慢世魔王:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆