上一頁下一頁
發新話題

[將軍超短文] 調教醜熟女 (續寫篇)

收藏  |  訂閱
119  13.5k

樓主,幾時再有新作呀:smile_o03:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-2 04:10 PM 發表 查看引用來源
樓主,幾時再有新作呀:smile_o03:
1,
唉 , 都係自己衰 ... 新年返大陸旅行前 , 明明有兩日假 ,
當時仲係狀況大勇 , 但就比左自己借口 :
新年大掃除都做夠拉 , 比自己休息下丫 ...
點知大陸旅行完 , 成個人都己經散晒 , 連靈感都走埋 !!!

2,
講開又講 , 小弟係咪仲未貼出醜熟女真身???
好拉 , E+貼拉 :

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2-3-2017 20:23 發表 查看引用來源

1,
唉 , 都係自己衰 ... 新年返大陸旅行前 , 明明有兩日假 ,
當時仲係狀況大勇 , 但就比左自己借口 :
新年大掃除都做夠拉 , 比自己休息下丫 ...
點知大陸旅行完 , 成個人都己經散晒 , 連靈感都走埋 !!!

2 ...
我今晚一定發惡夢

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-2 09:41 PM 發表 查看引用來源

我今晚一定發惡夢
1,我覺得OK喎 ... 大波  聽話  好屌 , 仲想點???:smile_47:

2,是了 , 美國前兩年AV業界既一姐 , 其實是阿拉伯囡囡
(應該都係呢個身份 , 搞到美帝班麻甩佬有興趣吧)
結果搞到阿拉伯國家 , 有人話要追殺佢 ...
我貼出來比大家睇下丫 :

你好彩上文先,再後加圖咋,隨時點擊錄...破新底添,反而阿拉伯女郎好好多,唔好講身才先,講樣已經有80分啦,仲要四眼好,幾Q幾可愛呀,依種咪有視覺效果囉:smile_47:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-3 12:54 PM 發表 查看引用來源
你好彩上文先,再後加圖咋,隨時點擊錄...破新底添,反而阿拉伯女郎好好多,唔好講身才先,講樣已經有80分啦,仲要四眼好,幾Q幾可愛呀,依種咪有視覺效果囉:smile_47:
1,咁又無你講得咁差 ... 其實佔一半係個LOOK既問題 ,
之前都同無巧吹過 , 唔係個個男仔好似S兄你咁 "直正" ,
有時 "扮醜" 都吸引到一D男人 ... 好似美劇<UGLY BETTY>
一係我比佢其他LOOK你睇 , 你覺得點???

2,都係架 ... 雖然應該係假波 , 但佢扑野扑得好開心 ,
好似個傻妹豬咁笑 , 感染到我都開心埋 ^.^

引用:
原帖由 淄青李氏 於 3-3-2017 19:38 發表 查看引用來源

1,咁又無你講得咁差 ... 其實佔一半係個LOOK既問題 ,
之前都同無巧吹過 , 唔係個個男仔好似S兄你咁 "直正" ,
有時 "扮醜" 都吸引到一D男人 ... 好似美劇
一係我比佢其他LOOK你睇 , 你覺得點???
http://images. ...
男人嘢就係視覺行先,最後要係賣相得,做嗰時死唔死魚就另一回時啦,仲有;想象下...小儀咁樣...食得杯落,除非天注定同條女一起,咦!突然被我想到靈感!天注定...

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-3 10:47 PM 發表 查看引用來源

男人嘢就係視覺行先,最後要係賣相得,做嗰時死唔死魚就另一回時啦,仲有;想象下...小儀咁樣...食得杯落,除非天注定同條女一起,咦!突然被我想到靈感!天注定...
1,
我就覺得唔完全係 ... 坦白講 , 我由1999年開始打JJ ,
打左咁年 , 有咩靚女未打過???
所以我相信 , "靚女" 唔會係唯一要求 ... 如果淮一要求
吉澤大姐都唔駛 , 一時要扮TOMBOY  一時要著婚紗扑野拉
套套便服來料咪OK羅 !!!

即係話男人打J時 , 其實都要平衡 靚女 同 刺激(新鮮感)
而其中一個新鮮感 , 就係醜醜地既女仔 ... 唔係既話 ,
日劇<豬扒大改造>點解咁出名???

2,
S兄有咩靈感??? 分享下姐喎 ... :smile_47:

3,
其實我岩岩落街都有靈感 ... 話男主角係個超級蘿莉控
有日佢隔離搬入左一對單親母女 , 男主角就成日借故親近 ,
佢就係想親近小蘿莉 , 但阿媽媽會錯意 , 以為係親近自己

蘿莉媽見男主角怕怕醜醜 , 就主動幾次勾引男主 ... 終於
男主角頂唔住食左蘿莉媽 ... 本來想食蘿莉 , 結果食人母
仲做埋小蘿莉繼父 , 對小蘿莉既愛 , 升華成父愛~~

引用:
原帖由 assault 於 2017-3-3 09:47 AM 發表 查看引用來源
無嘢,everything ok
a兄又唔駛咁見外 ... 雖然近日小弟未有時間追看a兄大作 ,
但a兄大作的確對我有好大啟發 ... 小弟自問作品一向唔追求情節
但睇完a兄作品 , 睇到女主角既情緒來回反撞 ,
真係可以話係文區一絕 !!!

如果之後我寫得返文 , 都希望可以學a兄咁玩下情緒~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆