上一頁下一頁
發新話題

日本遊

收藏  |  訂閱
214  101.5k

咪吹得就吹啦

引用:
原帖由 DJ/EX 於 2017-2-19 01:09 PM 發表 查看引用來源

以前睇過一篇文 ,  好似係某著名日本通寫既,  拿!! ~~好似咋......

日本係走法律空隙 , 門口接待只收取人客 "沖涼費" 例如 : 10,000yen

至於客人同該女子發生感情,由憐生愛 , 雙方議好價錢到 (本番) , ...
全部留言ching你呢個最精闢,日本仔雖然係懶有原則,但佢地都好鐘意打側擊,佢地唔俾接外地客,但如果個日本妹自己私底下同你乜乜既話,佢地可能未必完全反對,都係睇彩路,係日本唔係真係完全食唔到日本妹,但都係要睇彩數,師兄你既個版本最合理

你去歌舞妓町玩女.......9成9大陸妹. 識玩既點會去呢度丫:smile_45: :smile_45:

日本人邢家都做外國人, 不過唔係間間都得.   SOAPLAND 都有, 但日本仔去有20條女比佢簡, 外國人可能得幾個咁

有得食,上次沖繩玩浴室,第一日自己冲入去比架仔叫走,第二日throught agent,台灣仔門口等帶入去,email已比女我揀,正日本妹只得中女,36-7歲,後生得大陸或台灣妹,選了个超高技38歲純日本女,樣一般波大有腩,小小頂唔順係塊面化到超白,不過技術堅掂吹爆唔放口狂吹多兩三分中。之後再切多鑊,完全係一部屌西機械。,埋單要加中,我選17萬yan基本(90分中),但玩過時,之後每十五分中計3萬yan。補多半小時。台灣仔係服務台等,另比一千yan小費浴室,台灣仔收一萬yan中介

引用:
原帖由 中海老實人 於 2017-2-19 05:03 PM 發表 查看引用來源
有得食,上次沖繩玩浴室,第一日自己冲入去比架仔叫走,第二日throught agent,台灣仔門口等帶入去,email已比女我揀,正日本妹只得中女,36-7歲,後生得大陸或台灣妹,選了个超高技38歲純日本女,樣一般波 ...
駛咁多錢 ,,,,,,,,,,,只係樣一般中女 .

引用:
原帖由 中海老實人 於 2017-2-19 05:03 PM 發表 查看引用來源
有得食,上次沖繩玩浴室,第一日自己冲入去比架仔叫走,第二日throught agent,台灣仔門口等帶入去,email已比女我揀,正日本妹只得中女,36-7歲,後生得大陸或台灣妹,選了个超高技38歲純日本女,樣一般波 ...
師兄,都好高消費喎?差不多20萬yen

引用:
原帖由 riverip 於 2017-2-19 03:55 PM 發表 查看引用來源
咪吹得就吹啦
佢講左  包吹 ..

no photo no talk

高級享受

引用:
原帖由 eldexlee 於 2017-2-19 04:45 AM 發表 查看引用來源
仲會好有禮貌,完事後用純正國語講''謝謝''添:smile_30:
即係用日本價食強國菜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆