上一頁下一頁
發新話題

日本遊

收藏  |  訂閱
214  101.5k

引用:
原帖由 circa 於 2017-2-19 08:27 AM 發表 查看引用來源

香港人係日本玩既日本妹全部都係內地人扮架。日本妹唔會做香港人生意架。
呢個真。 我係日本讀左幾年書, 9成大陸人扮, 如果我唔識日文真係會比佢地呃到

所以係尼度分享都冇能用有班垃圾係度

風月版…

引用:
原帖由 中海老實人 於 2017-2-19 05:03 PM 發表 查看引用來源
有得食,上次沖繩玩浴室,第一日自己冲入去比架仔叫走,第二日throught agent,台灣仔門口等帶入去,email已比女我揀,正日本妹只得中女,36-7歲,後生得大陸或台灣妹,選了个超高技38歲純日本女,樣一般波 ...
使成20萬Yen攪個日本中女,你覺得值都冇所謂既。不過條女隨時只收得2,3萬Yen,其餘俾中介食晒。20萬Yen巳可以搵3個高中日本學生妹玩4p+酒池肉林。我以前係日本都抽過兩個日本妹水(只限拖攬摸手摸腳)都冇花一毫子,有個仲成個明星咁索。真係好回味。

服務點好法?

日本夜店相都冇張,學乜人出 post!

以為入錯成人區

引用:
原帖由 f1kon 於 2017-2-19 06:04 PM 發表 查看引用來源
日本夜店相都冇張,學乜人出 post!
孤勿論當中的好與壞,不過有這種 POST 這裏出現可帶來旅遊上的另一番樂趣.
用錢買難有"正貨標籤", 始終都要用返我們以前傳統的方法,結識咗人做吓朋友先.

引用:
原帖由 木下優樹菜 於 2017-2-19 06:24 PM 發表 查看引用來源

孤勿論當中的好與壞,不過有這種 POST 這裏出現可帶來旅遊上的另一番樂趣.
用錢買難有"正貨標籤", 始終都要用返我們以前傳統的方法,結識咗人做吓朋友先.
哈哈,呢度啲人多數睇咗就當去過,所以圖都幾緊要!唔好話啲地踎 up dup 鬼地方,V2 呢啲實畀影喇!

引用:
原帖由 circa 於 2017-2-19 05:58 PM 發表 查看引用來源

使成20萬Yen攪個日本中女,你覺得值都冇所謂既。不過條女隨時只收得2,3萬Yen,其餘俾中介食晒。20萬Yen巳可以搵3個高中日本學生妹玩4p+酒池肉林。我以前係日本都抽過兩個日本妹水(只限拖攬摸手摸腳)都冇花一毫子,有 ...
好耐以前我同另一個香港仔,直頭在 DANNYS (快餐店)內就咁兜撘校服妹豪無難度.跟住嘅不用講了驚被禁言.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆