上一頁下一頁
發新話題

日本遊

收藏  |  訂閱
214  101.5k

引用:
原帖由 黑白王 於 2017-2-19 03:30 AM 發表 查看引用來源

十幾年前(2000年)一個人第一次自由行去東京,喺電話亭攞咗D介紹上門應招嘅日本妹小册子(當年東京有好多電話亭,裏面放咗好多五花八門嘅色情小册子),返到酒 ...
忍唔住狂頼佢下面:fst_002:笑死我

ggggggggggggggg

引用:
原帖由 anti_hkd16 於 2017-2-19 09:24 PM 發表 查看引用來源

波多先好…:smile_o12:
天海翼正,不過上邊假

引用:
原帖由 anti_hkd16 於 2017-2-19 09:34 PM 發表 查看引用來源

希望可以講下邊d係正宗日本妹,等大家為國爭光…:smile_47:
我都覺得唔會唔做外地人生意既 不果係俾d差既日本妹你地姐:smile_13:

引用:
原帖由 kakafung 於 2017-2-19 09:42 PM 發表 查看引用來源

我都覺得唔會唔做外地人生意既 不果係俾d差既日本妹你地姐:smile_13:
唔樣衰嘅話都可一砌…:smile_47:

我去過東京五反田玩過,間鋪係玩痴漢模式,book好酒店,上到去,佢到咗,開門唔會見到佢個樣,佢比支洗口水同洗啫水,你洗完出到去,就會見到佢帶住眼罩單手揸住地鐵扶手環,之後你就點玩都得,除咗本番唔得,第一次玩哩啲既我好緊張.........有人想知先再講

引用:
原帖由 anti_hkd16 於 2017-2-19 09:50 PM 發表 查看引用來源

唔樣衰嘅話都可一砌…:smile_47:
咁好似貼$買難受

gggggggggggggg

引用:
原帖由 ...唔係人... 於 2017-2-19 10:00 PM 發表 查看引用來源

當然唔係啦! 入到去有名牌俾你選擇,如果早d book定要俾多1000日元!   都係果句,有錢邊個唔搵,大多都係因為外國人溝通唔到啫!   我就好彩,知道有好幾間都招呼外遊。招呼我個後生仔都識英文,溝通到!  而且, ...
樓主可用自己嘅經驗整本日遊風月指南比我地參考…:smile_o06:

引用:
原帖由 雜工達人2 於 2017-2-19 12:12 AM 發表 查看引用來源
無相,你話你砌過直樹母指都得架啦
好老囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆