上一頁下一頁
發新話題

日本遊

收藏  |  訂閱
214  101.4k

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2017-2-19 09:21 AM 發表 查看引用來源

係唔會做任何不懂日語的外國人生意,回為怕一旦發生商業糾紛,大家言語上沒有辦法溝通就會很麻煩
師兄講得正確,本人上個月同埋一個朋友去福岡中州的紅燈區,諗住睇下有乜服務,當我們走入去"無料"店,佢地知我地係非日本人後,都話唔做我地生意........但都有極少數肯招呼我,但選擇嘅囡囡相片質素又差又少,同埋我懷疑D女係來自祖國,最後都係返酒店食自己:'):'):')

狂扑日本妹

上討論區鐵則...... 冇圖冇真相!

引用:
原帖由 eldexlee 於 2017-2-19 04:45 AM 發表 查看引用來源
仲會好有禮貌,完事後用純正國語講''謝謝''添:smile_30:
問過大板同東京既日本仔朋友,真正日本妹係唔會接外國客,特別係亞洲人

而近年確係好多北姑同韓妹係日本搵食,外國人聽唔出有口音,但佢地一聽就知

日遊版變左叫雞版:smile_27::smile_39:

問人上圖上真相果d正on9. 有邊個出尼搵食會比你影相,你喺人地撈徧門地方仲要影人相?你試試睇下返嚟香港時喺咪同一個樣。

引用:
原帖由 tfortest 於 2017-2-19 07:02 AM 發表 查看引用來源
心齋橋另一邊已經大把援交妹揾食啦
好多講普通話的

引用:
原帖由 baggio10828 於 2017-2-19 07:57 AM 發表 查看引用來源
上次同朋友去大阪,佢係微訊搖左個中介,三萬円上門,佢話普通樣但服務態度真係一流!
可能識講普通話添!

引用:
原帖由 黑白王 於 2017-2-19 03:30 AM 發表 查看引用來源

十幾年前(2000年)一個人第一次自由行去東京,喺電話亭攞咗D介紹上門應招嘅日本妹小册子(當年東京有好多電話亭,裏面放咗好多五花八門嘅色情小册子),返到酒 ...
乾淨嗎?

吹大D:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆