上一頁下一頁
發新話題

日本遊

收藏  |  訂閱
214  101.5k

引用:
原帖由 unote7 於 2017-2-19 05:40 AM 發表 查看引用來源
明解,好過油精。。死鱼一條
你試過咩?要起碼六七吋長,兩三隻手指粗,啲女人先有快感,加上要不停抽插

引用:
原帖由 小寶人 於 2017-2-19 07:52 AM 發表 查看引用來源

剃晒,真係好吸引!
剃曬又如何?無菌無毒,我唔得,留俾啲虎膽龍威

引用:
原帖由 mokly8 於 2017-2-19 08:20 AM 發表 查看引用來源

日本人口不足,要女人出來接客,賺錢去俾政府輸出艦隻俾賓州,越南,最好是中國人,第一找外滙,第二中出留精生仔女,增加人口,中出後,架妹有無說亞里亞度多謝你,然後夾住睡半粒鐘才走。
天方夜譚

叫G可以吹咁多版,勁

reli笑死
之前識幾個日本既女僕, 個個都話比得外國人搞(本番),跟本不是真正既日本人, 絕大部份都係中國人扮出黎,或者玩到爛晒既女人先會比外國人搞:smile_30:  

真正果d, 真係有18-20歲日本女仔果d, 你入去門口reception講一句唔正宗唔流利既日文, 已經有2條友趕你出門口. 就算有日本朋友帶住入去, 都無用.

同埋日本全行規定係唔比(本番), 比得你(本番), 你自己用腦諗下都知係咩事.
上黎睇到依個post真係唔好意思講句, 真心笑到碌地

引用:
原帖由 雜工達人2 於 2017-2-19 12:12 AM 發表 查看引用來源
無相,你話你砌過直樹母指都得架啦

引用:
原帖由 黑白王 於 2017-2-19 03:30 AM 發表 查看引用來源

十幾年前(2000年)一個人第一次自由行去東京,喺電話亭攞咗D介紹上門應招嘅日本妹小册子(當年東京有好多電話亭,裏面放咗好多五花八門嘅色情小册子),返到酒 ...
佩服未有網路手機時代可以一個人第一次自由行去東京,小弟有興趣想知個架妹下面係咩味道:smile_41:

引用:
原帖由 hohoyeah888 於 2017-2-19 11:20 AM 發表 查看引用來源
請問事後下面醫左幾耐.:smile_30:
仲有條脷😂

引用:
原帖由 eldexlee 於 2017-2-19 04:45 AM 發表 查看引用來源
仲會好有禮貌,完事後用純正國語講''謝謝''添:smile_30:
😂😂😂😂

引用:
原帖由 真。自我的HS 於 2017-2-19 09:56 AM 發表 查看引用來源
嗰陣時除咗電話亭有廣告貼之外,街邊派嗰包紙巾後面都有呢啲廣告㗎!
上次去熊本都仲有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆