上一頁下一頁
發新話題

日本遊

收藏  |  訂閱
214  101.5k

引用:
原帖由 黑白王 於 2017-2-19 03:30 AM 發表 查看引用來源

十幾年前(2000年)一個人第一次自由行去東京,喺電話亭攞咗D介紹上門應招嘅日本妹小册子(當年東京有好多電話亭,裏面放咗好多五花八門嘅色情小册子),返到酒 ...
完事後佢有無同你講 谢谢老板:smile_41:

引用:
原帖由 eldexlee 於 2017-2-19 04:45 AM 發表 查看引用來源
仲會好有禮貌,完事後用純正國語講''謝謝''添:smile_30:
哈哈。。。上左深圳。。。
其實好多架妹唔做外人生意。。。

原來到而家日本妹都係唔肯做外人生意的:smile_13:

服務一流

Dangerous wor.

Enjoy sex there ?

根本唔會做外地人, 死心啦 , 睇完d 回覆又話咩電話亭廣告打電話叫上房, 人地拿起電話知你外國人巳 經say NO

日本版係叫雞版:smile_30::smile_o12:

引用:
原帖由 eldexlee 於 2017-2-19 04:45 AM 發表 查看引用來源
仲會好有禮貌,完事後用純正國語講''謝謝''添:smile_30:
射射

引用:
原帖由 SEAMO 於 2017-2-19 11:36 AM 發表 查看引用來源
reli笑死
之前識幾個日本既女僕, 個個都話比得外國人搞(本番),跟本不是真正既日本人, 絕大部份都係中國人扮出黎,或者玩到爛晒既女人先會比外國人搞:smile_30:  

真正果d, 真係有18-20歲日本女仔果d, 你入去門口reception講一句唔正宗唔流利既日文, 已經有2條友趕你出門口. 就算有日本朋友帶住入去, 都無用.

同埋日本全行規定係唔比(本番), 比得你(本番), 你自己用腦諗下都知係咩事.
上黎睇到依個post真係唔好意思講句, 真心笑到碌地 ...
以前睇過一篇文 ,  好似係某著名日本通寫既,  拿!! ~~好似咋......

日本係走法律空隙 , 門口接待只收取人客 "沖涼費" 例如 : 10,000yen

至於客人同該女子發生感情,由憐生愛 , 雙方議好價錢到 (本番) , 店家係管唔到既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆