幾個月前澳門其中一個賭場一次去唔去既經歷, 令我以後都唔去

收藏  |  訂閱
18  10.4k

幾個月前澳門其中一個賭場一次去唔去既經歷, 令我以後都唔去

上年大約10月其中一個星期六一個人過澳門其中一個賭場賭錢賭通頂, (全澳門最大既賭場, xxx人), 賭到凌晨約3點左右, 贏左3k, 本來諗住坐的士去碼頭訓等頭班船返香港, 行緊去的士站其間, 見到件好正既女, 佢聲稱自己係日本同美國混血兒, 仲話有房, 於是跟佢去, 佢開價2k, 跟住點知佢帶我坐的士, 話我要比的士錢, 已經覺得唔對路, 大約10分鐘後, 去到一個類似骨場既地方, 又要我比$200房租, 條女唔沖涼, 間房又黑沉沉, 總之感覺好差, 點知條女坐地起價要3k!!!, 我死都話只會比2k, 最後佢都肯收2k, 但完全冇服務, 態度超差, 佢做完就急急腳咁走 (全程唔夠10分鐘), 跟住我坐的士返碼頭, 同個司機講開先知xxx人好多呃錢女出入, 尤其係賭場外圍個D, 有d仲要有病, 攪到我怕左幾個月, 等夠超過3個月真空期先去九龍灣政府診所驗, 今日打去問報告, 一聽到冇事先安樂返晒, 只怪小弟ON9比人呃錢, 個2K寧可賭錢輸左好過比人呃, 希望大家小心

你冇帶袋咩?

引用:
原帖由 JAMESBROWN 於 2017-3-17 01:51 PM 發表 查看引用來源
你冇帶袋咩?
有呀, 但當時既感覺好差, 所以安全起見都去驗

引用:
原帖由 Student1114 於 2017-3-17 10:30 PM 發表 查看引用來源
有呀, 但當時既感覺好差, 所以安全起見都去驗
唔對路就米去馬 !

去打x1明碼實價好過:smile_45:

恭喜師兄無事,跌小小錢買經驗(不是教訓,三、二千元嘟)難得師兄無私分享,提醒大家

引用:
原帖由 tommy0712 於 2017-3-24 12:03 AM 發表 查看引用來源
恭喜師兄無事,跌小小錢買經驗(不是教訓,三、二千元嘟)難得師兄無私分享,提醒大家
冇錯, 2K買經驗, 衰過一次以後唔會試, 最近同個經常去澳門賭錢既朋友講返呢單野, 佢話你真大胆, 個D女, 你唔知佢乜料都就去試, 比賭錢風險高好多賠, 佢話個D女 , 一係坐地起價, 一係有病, 一係冇服務, 佢聽過最大禍既係帶你去唔知一個乜野既地方, 跟住有幾條仔屈你攪條女話報警, 你想冇事既要比錢佢地, 當然唔係2,3K咁少

我寧願去浴室。
街邊我野花,呢十年都唔想睬......

嗰時沙圈啲女,真係,睇就好睇..

上到房,話頭先沖完唔沖,叫我自己沖。
沖完出黎,用手搞硬你,即上袋,唔準啜波波
完全無表情同反應,
做完叫你自己沖,沖完著衫自己走.....

引用:
原帖由 buyble 於 2017-4-20 11:57 PM 發表 查看引用來源
我寧願去浴室。
街邊我野花,呢十年都唔想睬......

嗰時沙圈啲女,真係,睇就好睇..

上到房,話頭先沖完唔沖,叫我自己沖。
沖完出黎,用手搞硬你,即上袋,唔準啜波波
完全無表情同反應,
做 ...
而家新葡京都有, 不過懷疑有D係妖, 個樣好怪, 見到即刻走

小心食野,食貴左無所謂,唔好食到自己嘔

前往最後回覆