有冇c兄係泰國沉過船

收藏  |  訂閱
20  5.7k

試過係清邁
個陣用wechat search到中介

個名唔記得左喇
搭tuk tuk去到,上二樓一間office
中介都識講英文
比左第一次錢佢1980泰朱
跟手佢係門後面叫左六個女仔出黎

(有兩個好男人feel,我就問佢有無人妖🙈佢就話人妖唔係呢個價,我心諗唔係咁重口味既人,所以無再追問)

揀左個好陽光,好年輕既女仔
佢自己唔太識英文
我就用google translate轉泰文同佢溝通
佢話自己22歲,已經無讀書,出黎搵錢養家,做左呢行大約兩個月

唔知佢吹水定講真啦?!
佢一開始都唔太熟手
幫我除衫,自己除,波應該b左右
唔太大,但夠firm
古銅色既皮膚,我最喜歡佢既笑容,夠晒陽光

沖涼幫手洗jj,一路洗,我一路兩手遊走,怕怕羞羞咁
抹乾身,上到床就用好香既lotion搽佢自己,跟著用bm既方式摔我個背
之後,就係咁而幫你按幾下就入正題

分三個plan
Hj 1000
Bj+hj 1500
Ml 2000

我揀左 ml
(當然就算bj都要環保啦)

過程佢唔太識引誘,純搞野
有少少眼神交流
但基於唔知佢講咩,所以無咩講到野
技術一般,可能真係無咩經驗

女上先,搖幾下,就改做男上
大大力沖左幾十下
佢個妹妹都幾緊下
最後狗仔完事(偷偷打左佢幾下patpat)

臨走有gd bye kiss
整體感覺都唔錯(大約4000泰銖)
對比香港,價錢相約既貨式唔多
香港1000都可能會中伏
出得去旅行當然要對自己好d😈😈

唔可以算沉船 , 只可叫聚舊 ,
喺 Phuket Town 一間酒店 ,
玩過件骨妹 , 依家已經係骨嬸了 ,
98年至今 , 每年都去一至兩次 ,
次次去親 , 佢都仲撈緊 , 咪當省親囉 ,
如果有仔女 , 都應該17.8 歲囉 .

去泰國出海,最緊要搵相熟既船家,上船前搵師傅為遊船作出檢查,避免有沉船風險⋯⋯⋯

引用:
原帖由 steve3609 於 2017-4-3 11:17 AM 發表 查看引用來源
去泰國出海,最緊要搵相熟既船家,上船前搵師傅為遊船作出檢查,避免有沉船風險⋯⋯⋯
我哋傾緊囡囡噃.

:smile_39: 以沉船:smile_39: :smile_42:
家人都见过:smile_42:

英文唔掂 過去玩會唔會好麻煩

引用:
原帖由 深秋夜雨 於 2017-4-17 05:38 AM 發表 查看引用來源
英文唔掂 過去玩會唔會好麻煩
------\
最緊要有$$$$$$$$$$
唔識英文或無洲洲一樣掂丫

引用:
原帖由 Fcukingu520 於 2017-3-21 01:25 AM 發表 查看引用來源
唔識泰文事少,有Google translate 嘛,沉緊係芭堤雅吧女
芭堤雅最多人妖

有,27年前的清邁,但唔算沉船,只係假情假意,書信來往

當年後生,真係心掛掛,隔幾個月,夠錢就飛去會條女

當年機票好L貴,來回$2900

卡莎琅,D女過夜先600B

包條女一星期,去埋佢屋企清萊玩,十足夫婦咁

引用:
原帖由 自由精神 於 2017-4-11 11:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_39: 以沉船:smile_39: :smile_42:
家人都见过:smile_42:
沉還沉,錢可以比,纸一定唔簽,走人都快D

前往最後回覆