隔離屋人妻 有更新23,37,46,54,73,80,100,131,179,198,208,234,245,262,272,293,438,460,468

收藏  |  訂閱
11  786.2k

遠親不如近鄰

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-3-24 10:12 PM 發表 查看引用來源
o岩o岩返屋企,又咁o岩同人妻一齊搭"車立",只係hi左一聲,之後全程佢都頭耷耷咁,好似唔敢望我咁,我就偷偷望下佢對波,幻想番佢o個兩粒lin,一出"車立"佢就九秒九咁衝入屋,又係見佢一個人,唔通今晚漫漫長夜得佢一個人,自從 ...
梗系問佢幾點掉垃圾啦

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-4-12 10:08 PM 發表 查看引用來源
早兩晚返屋企途中又遇到人妻,原來佢岩岩跑完步,一件運動型貼身背心,圓圓既波型表露無遺,加上運動短褲露出修長美腿,打個招呼就一齊行返屋企吹下水啦,問佢平時係咪都有跑步,佢話平時老公都唔O係香港,夜晚冇人陪咪落街跑 ...
加油啊鹹濕仔

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-5-11 10:49 PM 發表 查看引用來源
有時間講番星期二晚同人妻ADA跑步,約左六點半,見佢一身貼身背心加短褲,身材表露無遺,即刻成個人精神哂,返左成日工就唔覺累,之後就開始一齊跑,有時跑到D燈位有車時乘機捉下佢手臂叫停咁,其實佢皮膚都幾滑下,咁滑摸均全 ...
好快可以起筷

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-6-12 10:44 PM 發表 查看引用來源
好耐冇更新,係時間更新一下,其實期間都見ADA真空飛釘掉垃圾,只係PO過幾次唔再提!
星期六晚又同ADA跑步,ADA既衣著貼上背心,仲露少少事業線,加條超短褲,真係即時鳩硬,一齊跑時都係好似之前咁,燈位時借D意捉下佢手臂咁 ...
下個到你

3,4個月啦,食到未啊?

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-8-8 11:18 PM 發表 查看引用來源
好耐冇更新,同大家更新一下
近排好難得星期六晚約到ADA跑步,咁當然唔放過抽水機會啦,ADA裝束依然背心短褲,好自然咁望住佢對波,之後又係一齊跑,照舊燈位前捉下佢隻手咁,不過呢次大膽D再起步時O係背後拍下佢條腰,見佢 ...
成功一大步咯

食到未?

都話你得咖啦

越來越貪心喔,見佢同老公一齊扮唔識你果d感覺都幾整喔

前往最後回覆