上一頁下一頁
發新話題

隔離屋人妻 有更新23,37,46,54,73,80,100,131,179,198,208,234,245,262,272,293,438,460,468

收藏  |  訂閱
510  785.8k

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2018-10-1 10:29 PM 發表 查看引用來源
幾個月冇同大家UPDATE,其實期間都有同ADA扑野既,不過都係普通野,都係要帶套扑,見有時間就同大家分享番今日下午同ADA既性事啦
今日放假落街食早餐,咁岩係茶餐廳撞到ADA兩公婆,打個招呼就扮哂熟咁搭枱坐落去,之後同佢老公吹水,ADA坐O係側邊扮唔熟唔出聲,完來今日佢老公要返工陪D大陸老細入馬場,食完早餐就要趕返公司,咁食完早餐我仲扮哂好客咁請食早餐,仲叫佢快D返工唔好要D大陸佬等,之後得番 ...
我都成日去掉垃圾,都撞唔到

堅持帶套,可以証明佢好安全,同埋好愛家

同時,又可能唔止一個對手

我成日掉垃圾都未撞過有人

食左未啊

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-3-22 10:17 PM 發表 查看引用來源
頭先出門口掉垃圾,咁岩同隔離屋人妻一齊掉,咁一齊行去垃圾房啦,人妻衣著就圓領TEE少少低胸加短褲,都見到D事業線,之後比佢掉垃圾先,佢轉身面向我時跌左鎖匙落地,一烏低身執時走哂光,完來真空冇帶BRA,成對波連LIN頭完全睇哂,之後佢好似知道走光即刻頭耷耷咁急步走,仲要對波撞埋我手臂度,心想你就頭耷耷,我就比你攪到起頭,攪到返入屋仲諗住頭先個畫面,忍唔住打左飛機幻想同人妻大戰.
介紹下人妻,30左 ...
我都成日叫老婆咁樣引隔離屋嗰男人😊👍🏻

引用:
原帖由 中年大lin人妻 於 2019-10-19 22:52 發表 查看引用來源

甜唔甜我就唔知,但係提子乾都會多汁嘅咩?🤣
啜啜下,細粒都變大粒。

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-11-20 01:48 PM 發表 查看引用來源

我都成日叫老婆咁樣引隔離屋嗰男人😊👍🏻
我就想引隔離屋個失婚婦搞下野,仲有個仔,應該好耐無佬埋過身🤣🤣

引用:
原帖由 YLHK 於 2019-11-20 05:38 PM 發表 查看引用來源

我就想引隔離屋個失婚婦搞下野,仲有個仔,應該好耐無佬埋過身🤣🤣
好易入手

成年冇更新,估唔到個POST冇沉底,見香討引版要轉移到188,咁我講下剛剛既事啦!

頭先收工諗住食飯,咁岩O係樓下商場撞到ADA,原來ADA有D感冒要睇醫生,咁我就做好人陪佢睇埋醫生再一齊食飯,期間佢話明今晚唔攪野,咁我都OK既,食埋飯上樓佢話可以幫我打飛機,咁我都照殺喇,入到屋我坐梳化ADA就幫解開拉鏈拎我條野出黎,坐O係我隔離係咁CHOK,我隻手就揸下佢波咁,之後比佢CHOK到出野,再幫我清理埋D精,之後ADA話要沖涼食藥休息,我叫一齊沖,話頭先你著住衫我冇咩視覺享受,佢又笑我咸濕,ADA個BODY咁正根本就百看不厭,咁一齊沖涼時多D身體接觸再次硬番,佢仲笑我咁快又硬,我就話你識做啦,跟住一路沖一路同我打飛機,咁就出左兩次野,再睇住佢食埋藥之後我就返自己屋企.

咁耐冇更新希望大家唔好嫌悶!

DEL...……...

師兄有性福,佢連自已唔舒服都幫你解決,邊到揾?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆