上一頁下一頁
發新話題

隔離屋人妻 有更新23,37,46,54,73,80,100,131,179,198,208,234,245,262,272,293,438,460,468

收藏  |  訂閱
510  786.2k

好耐冇更新,同大家更新一下
近排好難得星期六晚約到ADA跑步,咁當然唔放過抽水機會啦,ADA裝束依然背心短褲,好自然咁望住佢對波,之後又係一齊跑,照舊燈位前捉下佢隻手咁,不過呢次大膽D再起步時O係背後拍下佢條腰,見佢冇咩拍落D拍下佢PATPAT,佢都好似唔介意咁.
跑完都係一齊行番上去,到門口時ADA突然叫我入去佢屋企(我之前未入過佢屋企),我即刻笑笑口問係咪想一齊沖涼,佢話個浴室個燈燒左唔識換,話早兩晚沖沖下燒左黑哂嚇到冇著衫佢跑出廳,第二晚要打開門沖涼,我咪笑佢得佢一個冇著衫走出廳都冇所謂啦,有人都係你老公O者,咪順便同老公仔攪野囉,再唔係你唔著衫跑過黎叫我幫你換嘛,佢笑住話我咸濕,之後比左個燈泡我叫我換左佢,換完之後同佢講一齊沖涼當酬勞啦,話見到你身材已經鳩硬,佢猛咁笑話唔信要睇下,我話除比你睇之後到你除喎,跟住我唔比佢回應一於就O係佢面前除哂D衫褲,比條J佢睇,之後叫佢除,跟住睇住ADA一件一件由背心,短褲,到BRA,兩點盡現眼前,到最後底褲都除埋,連陰毛都睇埋,日夜幻想既BODY終於真實在眼前,跟住真係可以一齊沖涼,我不停在ADA身上撫摸,摸佢下身聽到少少呻吟,佢隻手都捉住我碌鳩話冇套唔做得,淨係可以幫我打飛機,我話抽出黎射都唔可以,堅持要帶套,最後我只好就範O係浴室比佢CHOK到出野射左落大脾度,之後出廳抖一陣,O係梳化上一路車一路揸佢對波,等細佬再硬番ADA好識做咁再幫我打飛機,又次射落佢對波度,之後想O係佢度過夜都唔比,之後只好返番自己屋企,同佢講我下次買定一盒擺屋企等你,佢話好呀!雖然未食到ADA,但都叫有D進展!

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-8-8 11:18 PM 發表 查看引用來源
近排好難得星期六晚約到ADA跑步,咁當然唔放過抽水機會啦,ADA裝束依然背心短褲,好自然咁望住佢對波,之後又係一齊跑,照舊燈位前捉下佢隻手咁,不過呢次大膽D再起步時O係背後拍下佢條腰,見佢 ...
難得終於有進展 一盒夠唔夠呀下次

引用:
原帖由 咸濕仔一號 於 2017-8-8 11:18 PM 發表 查看引用來源
近排好難得星期六晚約到ADA跑步,咁當然唔放過抽水機會啦,ADA裝束依然背心短褲,好自然咁望住佢對波,之後又係一齊跑,照舊燈位前捉下佢隻手咁,不過呢次大膽D再起步時O係背後拍下佢條腰,見佢 ...
食Ada,指日可待💪💪

你有冇用口幫佢?

引用:
恭喜C兄,係好大進展啦,下次要準備好呀,同佢黎一場大戰,哈哈,等你更新

耐性終於有回報
恭喜

Ada好唔好玩?

恭喜ching,指入可待

引用:
指日可待

引用:
成功一大步咯

有更多嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆