想去澳門食鬼妹

收藏  |  訂閱
10  8.6k

想去澳門食鬼妹

對上一次去澳門搵女已經超過10年,個陣去英驚酒店,100一Q.....:smile_44: 之後從未試過去澳門搵女.....
想問如果想搵鬼妹有咩介紹?

100一Q?

引用:
原帖由 550131171 於 2017-3-28 01:26 AM 發表 查看引用來源
100一Q?
是!我都食唔小,東亞同埋附近的賓館唔記得名,都有好多女喺大堂俾你揀。但是都喺10年前既事,好似東莞咁,往事只能回味

引用:
原帖由 tommy0712 於 2017-3-28 02:25 AM 發表 查看引用來源

是!我都食唔小,東亞同埋附近的賓館唔記得名,都有好多女喺大堂俾你揀。但是都喺10年前既事,好似東莞咁,往事只能回味
我個陣05年去。只去過一次ja...其實冇左呢類型幾耐? 而家完全冇? 當然唔洗100一q,200 300一q而家都冇晒? 因為黎緊有事要過一過澳門。

有200快仔,不過是中女,上次我食過件喺桑拿埸做按摩,喺越南

引用:
原帖由 tommy0712 於 2017-4-3 01:07 AM 發表 查看引用來源
有200快仔,不過是中女,上次我食過件喺桑拿埸做按摩,喺越南
請指點迷津,有興趣

以前多姿多彩,
俾隻唔錯既鬼妹撩,
佢開1200蚊,嗰時未試過,都去馬啦。
佢話佢有個朋友女都幾靚,
如果兩個一齊,收2000蚊。
佢個朋友過黎,眼前一亮........
我當時決定,想要個朋友,唔要原本嗰個.....

不過算啦,人一世物一世,起個雙飛...

嗰時太天真,以為好似咸片咁,
入下呢個,又入下嗰個....
屌,原來要換袋......
經一事蔡一智,雙飛其實唔係咁好玩,
更加鬼妹,其實唔係想像中咁正,
(但我都鼓勵未試過既試一次)
我嗰兩個,都好多雀班之類,同埋摸落唔滑。
最好搵啲瘦身,細粒大頭燈

玩過一次......不過都叫做回憶.....

回想
那年2001年,直昇機票1205元
金池...俾埋貼士好似唔洗700蚊..
新馬路賓館,150+50.....

今時今日......

往事只能回味

引用:
原帖由 barrytsang82 於 2017-3-27 23:28 發表 查看引用來源
對上一次去澳門搵女已經超過10年,個陣去英驚酒店,100一Q.....:smile_44: 之後從未試過去澳門搵女.....
想問如果想搵鬼妹有咩介紹?
你去總統酒店地庫啦!

有間鬼妹專門店架!!

依家唔知要幾多錢一Q呢:smile_13:

前往最後回覆