韓國首爾搵小姐

收藏  |  訂閱
17  7.8k

韓國首爾搵小姐

韓國首爾邊到有得搵小姐,E-MARKET個邊個紅燈區 清涼里588到底係邊
同埋有無其他
因為上網睇 韓國政府將會喺度建立商廈,預計2017年會完成全面嘅清拆

約三十年前 , 關鍵旅遊 $1388 / 5天 ,
大學生囡囡 , US$100-120 / 天 ,
洗埋底褲 , 見識過未 ??

引用:
原帖由 erica0911 於 2017-4-2 08:27 PM 發表 查看引用來源
約三十年前 , 關鍵旅遊 $1388 / 5天 ,
大學生囡囡 , US$100-120 / 天 ,
洗埋底褲 , 見識過未 ??
阿伯,三十年前韓國,關鍵~黄霑死左幾多年呀?人地講而加呀,你返歸自己幻想啦,0n99,見識過未!而家既韓國你識唔識去呀?

引用:
原帖由 hk005500 於 2017-4-4 11:27 AM 發表 查看引用來源

阿伯,三十年前韓國,關鍵~黄霑死左幾多年呀?人地講而加呀,你返歸自己幻想啦,0n99,見識過未!而家既韓國你識唔識去呀?
至叻係你   :smile_34:

引用:
原帖由 新手傑克 於 2017-4-2 04:12 PM 發表 查看引用來源
韓國首爾邊到有得搵小姐,E-MARKET個邊個紅燈區 清涼里588到底係邊
同埋有無其他
因為上網睇 韓國政府將會喺度建立商廈,預計2017年會完成全面嘅清拆
上backpage睇下D廣告啦,要有心理準備,三四千一個鐘,好貴㗎,有本地、中國或鬼妹。清涼里近地鐵站出口,要計時,十五分鐘六七百蚊一Q,冇得冲涼,用紙巾抹吓就算。

backpage無首爾 水原無廣告
清涼里重係到?我所知既就係有班媽媽會拉你去網吧上面再揀女人
8萬韓元 完事再要比3至4萬D媽媽先比走
咁咪重差過飛田新地?

韓國有冇莞式桑拿??

引用:
原帖由 新手傑克 於 2017-4-5 05:01 PM 發表 查看引用來源
backpage無首爾 水原無廣告
清涼里重係到?我所知既就係有班媽媽會拉你去網吧上面再揀女人
8萬韓元 完事再要比3至4萬D媽媽先比走
咁咪重差過飛田新地?
舊年十二月清涼里重有,大約三十幾間玻璃屋有開,而家唔知拆晒未?網站好易揾,選東南亞,韓國,首爾。自己發電郵通訊,如果係中介會有電話。價錢差不多公價,好貴。

係囉 我就係想試下D玻璃屋 同睇下影唔影到相

自己上網看報告 拉

前往最後回覆