上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
447  464.9k

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-3-2 09:27 PM 發表 查看引用來源
米師兄甘快又完事
唔快㗎啦, 1月16玩到依家 :smile_o03:

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-3-2 09:29 PM 發表 查看引用來源
甘黃師奶系咪留俾我搞
多謝 farm 師兄一直捧場
你哋三個傾掂佢啦 。 。:smile_47::smile_47:

故事後的四章「花絮」。。(3) Winnie

Hello,  我叫 Winnie,  我今年 16 歲呀。

我知我喺故事裏頭,係一個唔多起眼既角色。。其實,喺現實生活當中,都一樣㗎,我喺屋企,排行第二,有個家姐同細佬,我就好似係多餘既咁。。我知道我永遠唔會係「主角」。。我知,因為我肥吖嘛。

即使連我自己最好既朋友,喺我背後都叫我做「肥 Win」,你估肥人就無「自尊心」既咩?咁,我亦都有自知之明既。。不過,人哋係鍾意食嘢啦嘛。。唔知係咪因為咁,所以我。。應該算「早熟」啩。。上中學,就已經暗戀啲男同學啦。。可惜吖。。

我鍾意唱K,同寫文。講多個秘密畀大家知吖,我仲鍾意寫「甜文」。。因為喺故事裏頭,我可以「化身」成為一個人見人愛既「小淫娃」,其實喺現實,我當然從未有過男仔追啦。。咁,梗係仲係處女啦,都未拍過拖。
無法啦,又無人追。
追人?試過啦,只會換來傷心。。所以,都係做番我個「女作家」,引啲「狗公仔」嚟追吓我,嗰種「飄飄然」感覺,即使唔現實。。但喺網上,「畀人追」既感覺,可以實現吖。

其實我係「女作家」呢個秘密,仲有一個人知,我個 bestie 呀,佢覺得我好無聊,不過,有一次,我想寫一個特别啲既主角名,叫佢幫我諗,就係「家烯」嗰篇嘞。

我個 bestie 叫 Margo,佢好靚,我好羨慕佢㗎。。但佢扁扁好似成日都唔開心咁既,好多男仔都望佢,但佢就從來都好似唔 care 咁。

我曾經喺度估,唔通佢係「女同」?我就諗咗一個「遊戲」同佢玩,就係「偷拍」啲自己認為 cute 既男仔,大家交換睇吓鍾意邊一類型。。佢居然話唔想玩呢啲。。無聊喎,咁我咪自己影畀佢睇,自己玩。

估唔到。。原來佢都有偷偷玩到。。我哋,仲影到同一個男仔呀!!

( 下—章:「??」)

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-3-5 07:09 PM 發表 查看引用來源

點解?點解臨完結前,要貼張咁正嘅相?仲要有唔捨得肯仔嘅對白,點解?:smile_o03:
哈哈,其實响呢度貼文,我都覺有啲悶,如無意外,我貼埋餘下部分,暫時都唔會再响呢度貼,應該只會响另 ...
肯兄 。 。點解問點解呢 ? 當快將失去時,先會有唔捨得嘅感覺 ,跟食咗好多嘢之後 ,會覺得飽 ,係一個「 因/ 果」道理 ,就咁簡單
不過, 今日啱啱見到新聞,肯兄, 時勢造英雄, 你機會嚟啦 ! !
姚子羚回歸單身 37歲索爆「表哥」重新上市

都係嗰句 ,近排好忙 ,有機會再慢慢同你斟 :smile_35:

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-3-5 08:45 AM 發表 查看引用來源

甘正可以3P
冇錯, 好正, 可以3P, 開心嗎 ?
開心就可以, 我揸筆, 我話事 。 。:smile_34:
farm 兄都可以㗎, 快脆啲寫故仔啦 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-3-5 07:32 PM 發表 查看引用來源
各位師兄去边標P M小弟
只要係有料到嘅高手, 喺 Google 打佢個名入去, 即刻搵到。。 :smile_o13:
係唔係咁講呀, 「肯尼先生」 兄 ? :smile_15:
唔洗 pm 咁麻煩。。 所以如果想搵好文, 打啲 『 過路人文迪 』, 『 肯尼先生 』 呀咁入去就可以, 好容易搵 :smile_34:
同搵女明星 J 圖一樣 :smile_47:
不過我呢啲小角色, 就唔係咁容易搵到喇 :smile_42::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-3-5 07:53 PM 發表 查看引用來源

點解??
難得我結交左一個咁好既文友,你又話要走....
:'):'):'):'):'):'):'):'):')
tai 兄, 四海之內, 何患無妻, 哇哈哈哈, sorry。。 搞錯咗添, 肯師兄, 唔係你妻。。
放心, 即使唔再喺度貼文, 都留低喺度同你吹水好唔好?

引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2018-3-8 10:26 PM 發表 查看引用來源
高質文,無理由唔撐,擺低咗隻洋蔥頭。
精華級高手, 神來之人, 受寵若驚, 多謝歡迎, 湯師兄隻「洋蔥頭」, 剛剛係 148 ! !。。 一世發, 你都好爽啫
高人, 估到第四章花絮, 嗰位角色會係邊個嗎?

其他人都歡迎估下 :smile_04:

故事後的四章「花絮」。。(4) 「高手」

屌,要我自白一篇咁既撚嘢,我仲使繼續扮「高手」既?!

首先,大家唔好誤會,「高手」呢個名詞,並唔係我喺故事既名,亦唔係我網上既「稱號」,而只係喺「米仔」心目中既一個「高手形像」代稱。。( 就好似漫画裏頭,「風雲」中既「無名」,佢,本身係有原名既,但退隱江湖後,就成為無名無姓既「無名」一樣 )。

所以,「高手」,完全只係米仔心目中,佢對我既形像稱呼。。我,根本並唔係乜嘢高手。。頂其量,我只係廿年後既「米仔」,我只係一個普通人,一個男人。。表面正經,內裏咸濕既男人。

而喺網上故事裏頭,我仲係表面同內裏都咸濕添。故事裏頭,我有一個所謂强項。。「女人」。 非常之諷刺既就係,「女人」,其實亦係我既弱點。

曾經有—個『高手』同我講,「你喺邊度跌倒,就要喺邊度起番身,先至能夠突破自己, 克服到你自己既失敗。。『失敗乃成功之母』句說話,才能夠成意思, 運用出來。」

我好幸運,能夠喺我「成長期」時,遇到嗰一位『高手』,叫我撞板時,能夠減少重複地撞同一塊板。。

而家,輪到自己被人稱為「高手」,真係有啲感慨。。「高手」背後既歲月。。一代新人成舊人,眨眼已是「那些年」。

~ 完 ~

拜拜 :smile_o07: 今次真係完嘞 :smile_o09:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-3-9 04:33 PM 發表 查看引用來源

買一送五咁好??:smile_47:

肯尼可以既話,分一兩件比我丫....我要求唔多,
剩係想要我女神胡小姐,同埋六妹黃小姐....

選黃小姐係有原因既....我呢排周日都有睇大台
我超鐘意阿愁同PINA-COLADA
星期一四胡小 ...
哇哈哈哈, tai 兄, 你用腦諗下, 調轉係你, 你肯唔肯分啲畀人?
。。 畀你坐低睇嘢就得,  打唔打飛機, 就由得你啦, 至多送兩條底褲你用下 :smile_47::smile_47:

我琴晚都見到你講嗰套, 有時如果套劇多靚女, 我都會煲下 ( 好似「同盟」咁 ), 因為睇起上嚟, 真係會帶動興致, 開筆寫佢哋。。 你都見到黃師傅同Queena 師姐啦 :smile_47::smile_47:

今次呢個陣容 亦都好吸引

今晚答住咁多先。。 故事已經完, 留返其他嘅慢慢答。。可以推帖 :smile_04:

仲有嘅就係。。:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆