上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
447  464.9k

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-3-9 04:37 PM 發表 查看引用來源

其實...小肥女作家我都OK架喎,米兄有無D角色空缺比我???:smile_47:
Tai 兄, 估唔到你同故事中的高手一樣, 肥嘅都啱 :smile_47:
講真一句, 食女梗係靚女有滿足感, 但係若果講到相處, 性格先至係王道。。
得個樣嘅臭X, X 完佢五六十次, 留低一句「到此一遊」, 就可以由得佢自生自滅
如果你想嘅話, 畀張頭像相我, 一樣可以幫你黐上去

引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2018-3-9 06:51 PM 發表 查看引用來源

我估黃X菲虹啦,呢位阿太仲有咁多暗貨未出,爆下佢大鑊啦。
原來湯師兄對黃師傅感興趣動L, 哇哈哈哈, 我都喺度排緊隊 :smile_30:
「貨」就真係仲有大把, 但應該後會無期, 衰在自己多心囉。。 近期見到香香咁靚, 連佢都想玩埋 :smile_47:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-3-9 07:08 PM 發表 查看引用來源

其實......你只要有稿响嗰邊貼,又用番同一個筆名,基本上Google一下就見
至於有冇料,咁文迪兄同米兄就梗係好文之人,我呢啲自娛性質嘅,就見仁見智啦:smile_35:
嗰一個場確係唔錯, 可以將所有作品集中, 自己可以作為一個存底, 又方便讀者搵
我舊年四月左右開始玩, 見到嗰度高手如雲, 真係好興奮, 肯兄你有冇申請做稿費作者呀?

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-3-13 10:38 AM 發表 查看引用來源
幾時再有新作
應該有排都唔會有, 寫咸文, 要有股寫「慾」, 需要去發洩, 先至會想寫
就好似扑嘢咁, 當你對住條死魚嘅時候, 即使要射, 都唔想射畀佢囉
多謝farm兄一直支持

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-3-13 11:36 AM 發表 查看引用來源

講真,粗口姐今次個角色真係幾出,幾岩佢....

唔知之前講過未呢,其實小弟一D風格(或性格特點)非常特出既角色,
如果以金庸作品為例,就好似趙敏.阿紫.儀琳.甚至郭芙咁;
當然仲包括米兄筆下既QUEENA姐拉!!
:smile ...
我都鐘意女人喺床上講粗口, 有股淫力, 但平時就唔多好啦, 因為條女如果靚, 又會搞到我唔停咁諗嘢。。 而如果唔靚, 又會覺得佢好「爛」 :smile_42:

tai 兄, 你所提嘅女角色, 我明白你講邊一類型女人性格, 多謝你鍾意我筆下嘅 Queena。。 其實我筆下眾多女角之中, 呢類型嘅, 都有兩個比 Queena 仲正嘅 ( 希望Queena 師姐唔好睇到呢一段 :smile_30

答住咁多先, 下半節同其他嘅, 另晚有空再答 :smile_43:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-3-13 11:36 AM 發表 查看引用來源

講真,粗口姐今次個角色真係幾出,幾岩佢....

唔知之前講過未呢,其實小弟一D風格(或性格特點)非常特出既角色,
如果以金庸作品為例,就好似趙敏.阿紫.儀琳.甚至郭芙咁;
當然仲包括米兄筆下既QUEENA姐拉!!
:smile ...
我只睇到第四集,所以未太深入,只可以講我有一個罩門,就係女仔紥辮,好有 feel,尤其吹簫時,可以睇清楚個樣

咁啱見到嗰張,配合啲假設對白啫,我都唔鍾意寫重口味嘅

Queena 師姐嗰招『一指定中原』你都唔記得?上堂無聽書咩?( 見 Pg 41#615 ) :smile_04:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-3-13 11:41 AM 發表 查看引用來源

香香我就真係麻麻,我寧願要徐娘半老既煒哥:smile_47:

不過岩岩星期一,另一套武林笑片,今次搵左我地--甜文作家做主角喎,
雖然主要係玩搞笑,但我覺得都幾多橋可以偷....
唔知米兄又覺得點呢??
:smile_47::smi ...

tai兄 你嘅路數, 我唔多唔少已經觸摸到嘅, 唔使計其他, 煒哥嘅口味一眼望落去, 就已經重好多 :smile_47:

我對古裝戲冇乜興趣, 通常搵戲睇都係睇靚女, :smile_o05:
咪住先。。 你講緊邊個「我地」嘅--甜文作家先 ? :smile_o10:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-3-13 08:12 PM 發表 查看引用來源

係呀,我都好鍾意嗰邊嘅設計,真係好正:smile_o12:米兄,我仲讚咗你
冇申請呀,我都係自娛咁寫,但我真係見到好多高手,出咗實體書嘅都唔少,所以話,呢個世界好大,切勿做井底蛙,米兄明我講 ...
肯兄, 乜原來你讚咗我呀, 完全係畀面, 真係慚愧, 因為我版嘢都未擺嘢上去 :smile_o05: :smile_35:
( 係未發力,放心啦,唔會要你個「讚」白出嘅 )
如果你已經有paypal戶口, 或者銀行戶口, (呢兩樣先至係最重要), 嗰條友, 好易話為, 因為人哋醒目, 知道邊個係真正嘅米飯班主
以肯兄嘅功力, 同埋諗住長玩嘅話, 應該諗諗。。 尤其是依家你已經有幾篇嘢喺嗰度打底, 一定會畀面你, 唔會食碗面, 反碗底, 打完齋唔要和尚 , 肯兄明我講乜呵?

「呢個世界好大,切勿做井底蛙」 井底之蛙既世界, 唔單止在乎於眼光, 仲有其心胸嘅狹窄, 因為一切皆由心而來

信不信由你, 琴日機緣巧合, 已經開始睇你既「肯尼家族 」。。 你既然講得咁真心真意, 我定會細心品讀。。
小心喎, 我有一招叫「看文觀心」:smile_34:。。 『因為一切皆由心而來 』:smile_o13:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-3-15 08:21 AM 發表 查看引用來源

無偈,小弟係正式寫甜文之前,開始睇AV無耐,
就己經鐘意左"熟女"呢個範疇....甚至有段時期,
仲係越"熟"我越喜歡
:smile_35: :smile_35:

是了,我好奇想問下....
#723所講既"風格特出"既女角色,其實係邊兩位?? ...
好多青頭嘅, 都會對"熟女" 有一種幻想, 可以帶佢哋出道 :smile_04:
PM 畀咗你, 不過你老哥咁忙, 都唔會有時間睇

引用:
原帖由 akitty 於 2018-3-26 01:51 AM 發表 查看引用來源
一下子按只看作者。。
然後用左成個下午同晚上一啲空閒時間
一下子睇曬甘多個post,章節。。
真係睇到我好濕。。
吾至下面妹妹濕。什至睇到有小小眼濕濕。。

加油師兄米仔。。我會繼續follow睇你ࢋ ...
嘩嘩嘩嘩 ~ :smile_o03:

多謝 Kitty, 寫文寫得咁辛苦為乜啫? (其實一啲都唔辛苦, 仲好好玩 ), 咪就係想要你呢一啲讀者囉, 大家一齊開心。。 多謝你嘅支持呀, 出面一定有好多咸濕仔, 都想聽到師姐你, 咁樣同佢哋講。。
尤其是你張相咁吸引:smile_o11:。。真係好吸引好引人入性

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆