上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
447  464.9k

各位師兄師姐, 真係唔好意思最近忙到連貼都冇時間覆, 大家都知我鍾意益街坊, 覆帖時順便貼下相 。 。
所以連覆貼都要用上下時間 , 琴日終於有機會睇咗呢套。。『私人會所』

ok喎, 又股票又女人。 。開正我嗰飯, 睇到我都有興趣寫呢種題材

文迪哥, 呢件醒你嘅。。 知你鍾意呢種氣質女 :smile_04:

多謝咁多位嘅支持, 同埋留言 :smile_o09:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-4-24 02:51 PM 發表 查看引用來源

米兄. 咩咁好整件湯加文比我呀, 都 OK 喎, 又真係有少少係我鍾意果隻喎, 但呢期我就刨緊另一件好野, 黎, 獨樂樂不如就眾樂樂, 有旗齊齊扯吓先

https://images-fe.ssl-images-amazon.com/images/I/51yoK08TThL ...
你整件我嘆下, 我又整件你嘆下。。 哈哈, 咪好似我今日見到段新聞咁, 啲友仔喺泰國玩「換妻」咁 :smile_30::smile_30:
石川啱我喎  好, 一於為咗佢, 扯到石頭咁 :smile_04:

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-4-24 02:52 PM 發表 查看引用來源

一氣呵成睇第三季, 非常 非常 精彩,但拜讀米兄嘅大作, 都需要有一定體能, 內在情感及潛台詞都好啜核到肉,佳作 !  
kent師兄, 你嘅讚賞, 都好啜核到肉, 多謝你咁大力嘅支持, 唔知有冇喺第一頁, 打賞番我一隻洋蔥頭咁呢 ?:smile_o05:

引用:
原帖由 tony815 於 2018-5-25 12:53 PM 發表 查看引用來源
米兄,幾時有新文呀?

期待你既好文呀!
好想寫新故仔,連題材都有埋 ,可惜都係嗰句 , 冇時間 。 。 多謝 tony 師兄支持
唔知「倫敦金騙案」 色情版 :smile_47: , 有冇人想睇 。 。「狐狸遇上狼」的故事 :smile_04:

咁又唔係有新作, 只係拋個概念出嚟, 睇下啲人有冇興趣, 估唔到, 唔係淨係我鍾意呢個題材
其實上次睇完呢套 「私人會所 」 (啲女真係好正 ) 都已經想寫一套同金融有關嘅甜故 , :smile_04:

而近期 「倫敦金」 更加可以增加情節, 同埋提醒巴打們, 唔好中啲女狐狸鬼計。。 :smile_42:
順便「 懲戒 」 一下啲女狐狸 :smile_47::smile_47:

再講一次, 只係一個概念, 未曾開始寫, 若果再有時間玩, 好有機會寫呢一個故事,
但到其時, 會pm 以上幾位師兄, 我將故事會貼喺邊度 :smile_o13:
因為冇乜興趣再喺呢度貼文 :smile_o16:, 吹水聯誼下, 做吓花生友算數,  大家應該明白點解 :smile_o10:

多謝多位師兄支持 , 新朋友或者老相好都有 , 有啲甚至係新朋友同老相好同為一體

ACT兄 更是難得一見的多年支持者 , 真的大家在心中 , 肯尼兄 , 點會唔記得你呀 ?

將兄, 恭喜你短短時日之內, 已經爬上50之內, 11萬字, 就有如此成績, 證實咗出面一肯定好多咸濕人 :smile_47:

相信你老哥一定好high, 多年嚟嘅勞苦, 有出人頭地嘅一日, 唔似某啲地方, 做嚟做去得個吉

最唔抵得, 就係嗰啲無恥自私自利嘅雙重標準大細超, 真係替慢嘗君兄篇 『黑色蒲公英 』唔抵, 又多一件實證。。
叫有實力嘅寫手唔使玩 只係會歡迎新手, 因為咁先至可以大蝦細地也文也武 :smile_30::smile_30:

<貨幣戰爭> 我睇咗, 絕對值得一看, 唔單止在經濟上, 甚至 「 世界觀 」 都會令人改變嘅一本書, 我大力推薦 :smile_o12:

都係唔好講咁多正經嘢, 費事畀人話我此貼與討論色文無關, 乘機拆撚咗佢 :smile_30::smile_30::smile_30:
醒條老處女你玩下呢 :smile_47::smile_47:
同佢出完街, 記得寫返篇故事 , 做「賽後報告」喎 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-7-25 08:10 AM 發表 查看引用來源
準備好未米師兄
講笑咩, 十劃都未有一撇 :smile_o03:

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-7-25 10:24 AM 發表 查看引用來源

唔好咁讚我拉 , 我會臉紅架 ...
不過講真 , 始終我都係鐘意係度POST文 , 因為呢度多朋友 ,
多D人留言 ... 果面就無呢D野

睇來 , 米兄係宏觀金融有唔錯基礎咁喎 , 越來越期待你新作
咦 , 你最近食左老處女呀???
我都寫過呢個題材喎 :
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47: ...
唔係讚唔讚嘅, 事實就係事實, 多人睇, 有目共睹, 好簡單嘅事實。。
宏觀金融基礎 ? 基本功識少少咁啦 。 。 至叻都係同啲姐姐喺街市拗數, 買個飯盒我都會講價㗎 :smile_47::smile_47:

食老處女 ? 我都寫過啦, 乜你未睇咩 ?

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-7-27 01:28 PM 發表 查看引用來源

YEA , 好衰架 , 整埋D咁既圖 , 搞到人地心思思

睇左呢幅圖 , 個腦突然浮左個故仔出來 :
就話個金融佬有次比老婆點去買餸 , 點知撞到個好正既豬肉西施 ,
個西施又聽到佢電話 , 知佢係金融佬 , 就想借勢裸貼士 ...
金融佬無貼士架 , 但就有扮晒有咁滾左西施上床 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: ...

哈哈, 又會畀你搵到豬肉西施出嚟, 我本來都想用佢做插圖, 不過唔夠上面賣燒肉嗰件淫賤, 同埋冇麻甩佬圍攻 :smile_47::smile_47:

睇咗你嗰條片, 意淫爆曬標, cap咗好多圖, 打算分享解圖, 記者哥哥或姐姐姐真係有料到
以前單睇豬肉西施相, 唔知原來佢仲有個老豆。。 咁唔爭在, 你嗰個金融咸濕佬滾西施上床, 本來係冇位入嘅,
衰在老豆貪錢, 出賣自己個女 :smile_30:

就好似依家咁, 擺個女出嚟做, 係自己當豬肉檔度做生招牌 :smile_30::smile_30:

普羅大眾日常生活嘅社會, 根本好好寫, 因為較貼地容易產生共鳴。。 嗱, 你咪亂嚟呀。。 我話想寫倫敦金呢啲 wechat 欺騙案, 同金融有些少關係, 唔係乜Q "大型商戰(金融)情色小說" 呀 :smile_42:
唔好改我啲字呀

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-7-28 12:06 AM 發表 查看引用來源
倫敦金美女騙財咸故,可以好多女冩,米兄今鑊無論點都好,子羚小姐呢次點都走唔甩,三、四五場起碼係嘛😍

阿肯兄,嘩哈哈哈,我知你like子羚小姐,我亦做咗個正爆「黄師傅」外賢內淫人妻嘅形像過佢,無理由捉佢出嚟搞歪佢㗎,係咪先?

多女我都想,亦另有高手有同様提意,其實似「私人會所」咁,亦可以玩三條女,一條主線,三條分線,但玩到咁大,要花好多精神心機,寫劇本咁,留番小弟條嘢硬唔起時,先有咁嘅空閒時間啦 :smile_35:

依家細細地,都未敢開筆呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆